Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Top ten – baby – Frida Gråsjö

Bokbloggar - 06 May 20 kl. 07:21

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Top Gear provkör Rimac C_Two

Feber.se - 11 Mar 20 kl. 10:20

Electrifying! Jack Rix från Top Gear har fått möjlighet att provköra en prototyp av Rimacs nya modell C_Two och här får vi hänga med på turen. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Top Ten Tuesday

Bokbloggar - 03 Mar 20 kl. 18:56

Top Gear kör de bästa Bond-bilarna

Feber.se - 02 Mar 20 kl. 11:00

Vilken är din favorit? Top Gear fick möjligheten att köra några av de mest ikoniska bilarna som medverkat i James Bond-filmerna och så här såg det ut. Flera härliga bilar och jag lägger nog min röst på att Lotusen är favorit.

Disney släpper en herrans massa Baby Yoda-merch

Feber.se - 21 Feb 20 kl. 11:00

Om du skulle vilja ha lite mera Star Wars-prylar hemma De som hade hoppats på att kunna köpa Baby Yoda-merch från Disney i julklapp till sina Star Wars-älskande vänner blev som bekant besvikna då Disney inte hade hunnit ta fram sådant till dess. Detta verkar nu dock företaget försöka ta igen med råge då man nu presenterar en lång rad Baby Yoda-grejer i samband med att New York Toy Fair drar igång i morgon. Disney har tillsammans med sina samarbetspartners nu visat upp dockor, halsband, kläder, högtalare, actionfigurer, ryggsäckar och annat med den lille Baby Yoda, en karaktär från Star Wars-serien The Mandalorian som egentligen går under namnet "The Child".


Fler inlägg från Bokbloggar

maj maj måne

Bokbloggar - 10 timmar sedan