Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Tora Berger snuvad på guldet - av ukrainska

Nyhetspressen - 09 Feb 13 kl. 17:44

Elin Mattsson sköt fullt och blev bästa svenska i VM-sprinten. - Det kändes bra och skönt, säger hon till SVT. Överraskningen Olena Pidhrusjna vann före Norges Tora Berger. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Första SM-guldet säkrat för Luleå

Nyhetspressen - 17 Jul 18 kl. 17:38

Det dröjde till den tredje dagen av Kanot-SM innan det första SM-guldet kunde bärgas av Luleå Kajakklubb..

Efter första SM-guldet: ”Trodde jag inte”

Nyhetspressen - 05 Jul 18 kl. 16:25

Elin Strömblad tog hem SM-guldet i militär femkamp – och överraskade till och med sig själv: – Det var inte tänkt att det skulle gå så här bra, konstaterar hon..

Superväder från Azorerna är på väg in över Sverige

Nyhetspressen - 26 Jun 18 kl. 16:23

Semesterfirare se hit – nu blir det soligt i nästan hela landet. Södra halvan av Sverige får temperaturer runt 25 grader medan Norrland kan vänta sig mellan 15 och 20 grader.– Soligt, behagligt och sommarväder, säger Storms meteorolog Tora Tomasdottir..

Värmeböljan: Så länge stannar solen

Nyhetspressen - 26 Jun 18 kl. 12:29

Grattis soldyrkare!Det blir höga temperaturer i hela landet i veckan och Västsverige är inget undantag.– Det kommer bli uppemot 26 grader flera dagar i rad, säger Tora Tomasdottir, meteorolog vid väderinstitutet Storm Geo..

Värmen är tillbaka – nu blir det 25 grader

Nyhetspressen - 24 Jun 18 kl. 11:44

Lagom till semestertiden trycks temperaturen upp igen. I början av vecka blir det stora solen på de flesta håll i landet.– Det blir varmare dag för dag, säger Tora Tomasdottir, meteorolog på väderinstitutet Storm.

Därför gick jag med på att fejka min egen död

Nyhetspressen - 04 Jun 18 kl. 06:42

Mordet på den ryske journalisten Arkadij Babtjenko blev en världsnyhet – ett knappt dygn senare visade det sig vara iscensatt av den ukrainska säkerhetstjänsten. Här svarar han sina kritiker i en exklusiv artikel för Expressen Kultur..

Kritiken mot Frölunda: ”Misshandlar sina talanger”

Nyhetspressen - 01 Jun 18 kl. 15:07

Karlskronas sportchef Patric Larsson riktar skarp kritik mot Frölunda.I samband med presentationen av nyförvärvet Joseph Berger, 18, hävdar sportchefen att Frölunda ”misshandlar” sina unga spelare.– Jag tycker att de är rätt kassa på att ta hand om sina talanger, säger han..

Sveriges och Wallströms okända roll i spelet om Nordkorea

Nyhetspressen - 31 May 18 kl. 19:00

En minimal krets runt utrikesminister Margot Wallström har sedan våren 2017 arbetat intensivt med att kratta manegen för förhandlingar med Nordkorea. DN:s Sanna Torén Björling kan berätta nya detaljer om Sveriges arbete bakom kulisserna. Kontakterna har dokumenterats av UD i en hemligstämplad loggbok..

Det iscensatta mordet kan spela Putin i händerna

Nyhetspressen - 30 May 18 kl. 18:24

Den ukrainska säkerhetstjänsten har fejkat ett journalistmord för att avslöja en rysk komplott. Men risken är att det blir Putin som tjänar på förvirringen..

"Kom igen nu Sverige – ge oss en match"

Nyhetspressen - 31 Mar 18 kl. 18:49

SM-guldet är bärgat..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Att mörda mamma ska inte ge ensam vårdnad

Nyhetspressen - 30 minuter sedan

När jag var ett år gammal mördade min pappa min mamma. .

Frivilliga norrmän bistår med specialfordon

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Från alla möjliga håll kommer nu frivilliga som vill hjälpa till med bränderna i Jämtland och Hälsingland. Särskilt välkomna blev det gäng norrmän som dök upp med en terränggående brandbil. Det är restauranger som skickar ut pizzor i skogen, butiksägare.

Neymars ord efter den hårda kritiken

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Neymar har hånats världen över för sina teatraliska dykningar i jakten på fördelaktiga domslut för Brasilien.Nu slår han ifrån sig kritiken i en intervju med ESPN.– Ni kommer aldrig att förstå, säger Neymar..

Ryssland visar upp nya kärnvapen efter toppmötet med Trump

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Bara några dagar efter toppmötet mellan Putin och Trump i Helsingfors visar ryska försvarsministeriet upp bilder av nya avancerade kärnvapenrobotar med ”nästan obegränsad” räckvidd, uppger Tass..

Efter Mourinhos ord – Lindelöf kan lämna

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Jose Mourinho verkar ha bestämt sig redan nu för vilka försvarare som spelar i Manchester Uniteds premiär. Victor Nilsson Lindelöf är inte ett av namnen – men svensken kan i stället hamna i Juventus. .

In numbers: The scale of Sweden's wildfires and the efforts to contain them

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Wildfires are burning in dozens of locations across Sweden, with hundreds of people evacuated from their homes as a result and thousands involved in the firefighting effort. Here's a look at the wildfire situation in numbers..

Är det tidernas värsta tackling?

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Är det här världshistoriens fulaste tackling genom tiderna?F91 Dudelanges Bryan Melisse har i alla fall gjort sitt för att utmana om titeln i Champions League-kvalet mot ungerska Videoton..

Lukas, 39, säger upp sig från chefsjobbet – hyllas

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Att arbeta för att leva eller att leva för att arbeta var aldrig något svårt val för Lukas Frensborg, 39. När han kände att det blev för mycket på jobbet sa han upp sig – för att få mer tid med familjen. – Alla gör som de vill med sina liv och för mig var det självklart att vara mer med familjen, säger han.

Kan man ha hjärtat i en klubb och spela med hjärta i en annan?

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Det är väl bara att konstatera att Pontus Jansson är ett levande bevis på detta..

VM-tipsvinnare vann hybridcykel

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Linnea Lundberg från Lemland Söderby är vinnaren i Nyans VM-tips. Hon vann en hybridcykel från Sportcenter. – Min man Börje vann en cykel i Nyans tips för 22 år sedan, säger hon.

Tobias Wikström: Hyckleri när politiker kritiserar TV4-affären

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Efter offentliggörandet av köpet uttalade sig näringsminister Mikael Damberg (S). Han sa till Dagens industri att ”sista ordet inte är sagt”. Han pekar på att affären ska konkurrensprövas och att det kan bli problem med TV4:s sändningstillstånd.

Anna Charlotta Gunnarson: ”Det är en sorts journalistisk grundkurs”

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

På lördag startar andra säsongen av radioserien ”Fejk” i P4. Temat är källkritik, men programmet har inga ambitioner att ge raka svar om sant eller falskt. – Vi vill visa hur processen ser ut när man försöker gräva i någonting, säger programledaren Anna Charlotta Gunnarson..

Inte bara Sverige som drabbats hårt av skogsbränder

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Det är inte bara i Sverige som skogsbränderna härjar. Våra grannländer Norge och Finland kämpar också, även om bränderna inte är lika omfattande där. SVT Nyheter har kollat läget utifrån ett urval länders medier..

Sofie mötte björn – nära att slängas av motorcykeln

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

När Sofie Nyman på hemvärnet skulle åka genom skogen till en korsning för att vakta överraskades hon plötsligt av en björn med en unge som gick över vägen. Sofie som körde i ungefär 60 kilometer i timmen på motorcykel var bara en hårsmån från att bli omkullvält..