Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tredje principen av Anna Jakobsson Lund

Bokbloggar - 08 Jun 19 kl. 06:30

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Gick han upp eller ner?

apg29 - Igår: 15:47

Solfilmens skapare, Sverker Lund, är död vid 86 års ålder. Han var tecknaren bakom den klassiska kortfilmen som visar solens upp och nedgång i SVT. Filmen skapades först 1963 och är SVT:s äldsta vinjett som fortfarande är i användning.

Hejdå Sverker Lund

Feber.se - Igår: 13:45

Skaparen av SVT:s solfilm har vandrat vidare DN rapporterar att SVT-tecknaren Sverker Lund har avlidit efter en kortare tids sjukdom. Lund blev anställd av SVT 1965 men sitt antagligen mest sedda verk på SVT gjorde han redan två år tidigare när han frilansade för företaget. Det handlar om SVT:s så kallade "Solfilm"där tittarna får reda på när solen går upp och ner på några platser i landet.

Sony öppnar globalt forskningscenter i Lund

Feber.se - 06 May 19 kl. 11:15

Hundra personer får jobb där Efter flera år av neddragningar av Sonys verksamhet i Lund kommer idag lite roligare nyheter därifrån rapporterar flera källor. Sydsvenskan skriver att Sonys ledning nu har beslutat att öppna ett globalt forsknings- och utvecklingscentrum i Lund där runt hundra personer som tidigare arbetade för Sony Mobile i staden kommer att få anställning. Det framkommer även att Sony i Lund kommer att få utökat ansvar inom Sonys mobildivision.

Tredje principen

Bokbloggar - 04 May 19 kl. 07:30

Mats Löfström är valets vinnare

Nyhetspressen - 14 Apr 19 kl. 20:40

Alla röster för Ålands valdistrikt är räknade kl 21.39 och det är ett klart återval av sittande riksdagsledamot Mats Löfström. TEXT: Anna Björkroos anna.


Fler inlägg från Bokbloggar

Pocket-Power!

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Ljudbok

Bokbloggar - 2 timmar sedan

Sjöbodsblues

Bokbloggar - 2 timmar sedan