Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Freedomtravel

Turkiskt bad i Sharm el Sheikh i Egypten

Freedomtravel - 30 Sep 19 kl. 06:00

Nu har vi testat turkiskt bad i Sharm el Sheikh i Egypten. Intressant! Vi blev ordentligt rena, men bäst var ändå helkroppsmassagen som vi bokat in efteråt. Fantastiska Sharm el Sheikh Vi är verkligen positivt överraskade av Sharm el Sheikh som semesterresmål. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Eric Andres busrulle Bad Trip släpps direkt på Netflix

Feber.se - 14 May 20 kl. 11:20

Skulle egentligen haft biopremiär i april Tramsmästaren Eric Andres nya film Bad Trip skulle egentligen haft biopremiär i april, men premiären ställdes in på grund av coronan. Netflix har dock kommit till undsättning och norpat rättigheterna för filmen och meddelar att Bad Trip kommer visas på streamingtjänsten i stället. När detta kommer ske är för tillfället oklart, men troligtvis kommer premiären ske någon gång i sommar.

Bad Boys for Life släpps digitalt nu i mars

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 08:20

Fysiskt format i april Bad Boys for Life är nästa film att släppas tidigare än planerat i digital form. Sony har meddelat att den tredje Bad Boys-filmen kommer släppas i diverse digitala filmbutiker 31 mars. Filmen kommer även släppas i fysiskt format, men det kommer inte ske förrän 21 april.

Ny trailer för Bad Trip

Feber.se - 12 Mar 20 kl. 07:40

Eric André åker runt och busar Från skaparna av Jackass och Bad Grandpa kommer en ny tramsspäckad rulle med Eric André i spetsen. I filmen får vi möta två vänner som bestämmer sig för att åka tvärs över USA, men resan går inte som planerat då det uppstår diverse underliga scenarion på vägen. Bad Trip har premiär 17 april i USA och förhoppningsvis även här i samma veva.

En teaser för Bad Education

Feber.se - 22 Feb 20 kl. 10:00

Hugh Jackman försöker dölja skandal Här har vi en teaser för dramakomedin Bad Education som berättar den sanna historien om Frank Tassone och Pam Gluckin som höll på med en hel del ekonomisk fuffens på en skola i USA. I huvudrollerna ser vi Hugh Jackman, Allison Janney och Ray Romano. Bad Education kommer till HBO Nordic den 26 april.

Bad Lip Reading tolkar NFL 2020

Feber.se - 06 Feb 20 kl. 08:20

Lite morgontrams Veckan rivstartades med Super Bowl och för att fira det har Bad Lip Reading släppt en video där de än en gång tolkar NFL 2020. Läs vidare och kommentera: https://feber.

El Gouna, Egypten – tips om hotell, stränder och utflykter

Freedomtravel - 04 Jan 20 kl. 06:00

El Gouna är en egyptisk semesterort som passar dig som vill njuta av sol och bad i en avslappnad och vacker miljö. Vi bjuder på tips om hotell, stränder, aktiviteter och utflykter för din semester. El Gouna i Egypten El Gouna är en turistort vid Röda havet i Egypten, cirka 27 kilometer norr om Hurghada.

Bad Lip Reading tolkar Star Wars igen

Feber.se - 26 Dec 19 kl. 08:23

My Stick! Julen firas landet över och något oväntat har Bad Lip Reading levererat en ordentlig julklapp i videoform. Gänget har tolkat lite Star Wars: The Last Jedi och skapat en ny dänga vid namn My Stick, vilken ni kan skåda ovan.

Göra i Hurghada – 17 tips på aktiviteter och utflykter

Freedomtravel - 26 Dec 19 kl. 06:00

Vad kan man göra i Hurghada i Egypten? Vi har besökt Hurghada två gånger, varav en alldeles nyligen. Dessutom har vi nyligen besökt Sharm el Sheikh i Egypten.

Sultan Bey – mysigt hotell i El Gouna, Egypten

Freedomtravel - 17 Dec 19 kl. 06:00

Vi var riktigt nöjda med vårt hotell i El Gouna i Egypten. Sultan Bey ligger fantastiskt fint vid en lagun i lyxiga El Gouna, och i och med att det är litet känns det mysigt och hemtrevligt. Sultan Bey – vårt hotell i El Gouna Vi har för en gångs skull rest på en charterresa […] Inlägget Sultan Bey – mysigt hotell i El Gouna, Egypten dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Glad Lucia önskar vi från Egypten

Freedomtravel - 13 Dec 19 kl. 06:00

Det är fredag igen, men inte vilken fredag som helst. Det är Lucia idag, och från Egypten önskar vi alla läsare och vänner en riktigt fin Lucia! Ljuset i Egypten Ordet Lucia kommer från latinets “lux”, som betyder ljus.


Fler inlägg från Freedomtravel

Idag öppnar vi webbutik – rabatter hela första helgen!

Freedomtravel - 2 timmar sedan

Idag öppnar vi vår webbutik! Vi har jobbat med detta i flera månader, och det känns fantastiskt roligt att äntligen få öppna. Nu under den första helgen (8-9 augusti) har vi flera öppningserbjudanden med superbra priser.

Dals Långed – charmigt vid Dalslands kanal

Freedomtravel - Igår: 06:00

Dals Långed är en liten ort längs med Dalslands kanal. Vi hade inga höga förväntningar, men överraskades av idylliska sjöar, charmiga slussar och en bygd som lever tack vare initiativförmåga och en skola för hantverk och konsthantverk. Dals Långed i Dalsland När man dör kommer man till Kramfors.

Akvedukten i Håverud – spektakulärt vid Dalslands kanal

Freedomtravel - i förrgår: 06:00

Akvedukten i Håverud är ett spektakulärt bygge i Dalsland där väg, järnväg och kanal korsar varandra i luften. Man kan stå länge och titta på båtarna som passerar genom den vattenfyllda plåtrännan. Om man vill kan man också hänga med på båttur från Håverud till Bengtsfors.

Köpmannebro och Upperud – starten på Dalslands kanal

Freedomtravel - 05 Aug 20 kl. 06:00

Köpmannebro kan beskrivas som porten till Dalslands kanal. Här finns kanalens både första och största sluss. Fortsätter man ytterligare en bit längs kanalen kommer man till slussarna vid Upperud.

Hamburgsund – Västkustcharm och skaldjursfrossa

Freedomtravel - 04 Aug 20 kl. 06:00

Hamburgsund är en mysig liten ort på Västkusten, med höga klippor, båtar, röda stugor och ett överflöd av fisk och skaldjur. Här kan man hänga på uteserveringar, bada, göra båtturer, ägna sig åt krabbrace eller frossa i havets läckerheter. Hamburgsund på Västkusten Till Hamburgsund kommer man förmodligen för att man gillar att vara vid havet, […] Inlägget Hamburgsund – Västkustcharm och skaldjursfrossa dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Bohus fästning – borgen som klarat 14 belägringar

Freedomtravel - 03 Aug 20 kl. 06:00

Bohus fästning har försvarats av norrmän, danskar och svenskar och sammanlagt utsatts för 14 belägringar – ett nordiskt rekord. Idag kan man komma hit för ströva runt i ruinen, föreställa sig historiens dramatiska strider och kanske andas ut för att man inte behöver stanna i någon av fängelsehålorna. Bohus fästning Det är väldigt mycket nordisk […] Inlägget Bohus fästning – borgen som klarat 14 belägringar dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Att göra i Trollhättan – våra 10 bästa tips

Freedomtravel - 02 Aug 20 kl. 06:00

Vad kan man göra i Trollhättan som turist? Vi kom hit med husbil direkt efter vårt besök i Vänersborg eftersom vi bestämt oss för att följa Trollhätte kanal och Göta älv. Förutom att vi planerat att se slussar hade vi inga speciella förväntningar, men Trollhättan överraskade verkligen!

Att göra i Vänersborg – våra 5 bästa tips

Freedomtravel - 01 Aug 20 kl. 06:00

Vad kan man göra i Vänersborg? Vi kom hit med husbil efter att vi följt Göta kanal, och därefter planerade vi att följa Trollhätte kanal från Vänern mot Kattegatt. Vi spenderade två dagar i staden, och här är våra bästa tips på saker att göra i Vänersborg som turist.

Läckö slott – De la Gardies sagoslott vid Vänern

Freedomtravel - 31 Jul 20 kl. 06:00

Läckö slott speglar sig i Vänern med sina tinnar och torn, och känns nästan som ett slott i en sagobok. På 1600-talet formade Magnus Gabriel De la Gardie slottet efter dåtidens barockideal, och idag kan man som besökare göra en tidsresa i tanken medan man strosar genom de vackra rummen. Läckö slott På 1700- och […] Inlägget Läckö slott – De la Gardies sagoslott vid Vänern dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Budget för roadtrip – våra 8 bästa tips

Freedomtravel - 30 Jul 20 kl. 22:09

Hur kan man planera sin budget för en roadtrip? Och framför allt, hur kan man se till att kostnaderna inte skenar iväg? Här är våra bästa tips för att hålla kostnaderna nere under en roadtrip, oavsett om du reser med personbil, husbil eller något annat färdmedel.

Gudhems klosterruin i Gudhem, Falköping

Freedomtravel - 30 Jul 20 kl. 06:00

Gudhems klosterruin ligger i Västergötland och berättar historien om ett av Sveriges första kloster. Kanske känner du också igen klostret i Gudhem från Jan Guillous berättelser om Arn, där det spelar en viktig roll. Att besöka Gudhems klosterruin Efter vårt besök i Varnhems klosterkyrka ville vi också besöka Gudhems klostterruin, som ligger cirka två mil […] Inlägget Gudhems klosterruin i Gudhem, Falköping dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Varnhem – Varnhems kloster och klosterkyrka

Freedomtravel - 29 Jul 20 kl. 06:00

Varnhem ligger i Västergötland och här hittar du Varnhems klosterkyrka och ruinerna av Varnhems kloster, som grundades redan 1150. Förutom att kyrkan är ovanligt vacker är platsen proppfylld av svensk historia. Varnhem och varnhems klosterkyrka Redan innan munkarna kom på 1100-talet var Varnhem en betydelsefull plats, och man har hittat gravar som berättar om inflytelserika […] Inlägget Varnhem – Varnhems kloster och klosterkyrka dök först upp på FREEDOMtravel - Reseblogg med massor av resmål och inspiration.

Sjötorp – och slussarna i Norrqvarn

Freedomtravel - 28 Jul 20 kl. 06:00

Sjötorp ligger vid Vänern och är platsen där Göta kanal börjar eller slutar, beroende på i vilken riktning man gör resan. Här kan man kika på slussar, handla fisk och frossa i glass. Strax innan vi kom till Sjötorp stannade vi i Norrqvarn, så vi börjar berättelsen där!

Töreboda, Hajstorp och Sveriges minsta färja

Freedomtravel - 27 Jul 20 kl. 06:00

Töreboda är en liten ort i Västergötland, som ligger utmed Göta kanal. Här hittar man bland annat Sveriges minsta reguljära färja. I kommunen ligger också Hajstorp, där man kan se slussning i två fina dubbelslussar.

Wassbackens camping – och slussen i Tåtorp

Freedomtravel - 26 Jul 20 kl. 06:00

Wassbackens camping har ett fantastiskt läge vid Göta kanal. Kanalen rinner rakt igenom campingen och man kan parkera husbilen så man har utsikt mot båtarna som tuffar förbi. Om man vill kan man cykla till slussen i Tåtorp.