Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Yttre Hebriderna: Öluffa på Skottlands västkust

Nyhetspressen - 30 Dec 16 kl. 11:33

Yttre Hebriderna är sagolika vita stränder, turkost hav och taggiga berg som sticker hål i himlen. Vi reser från söder till norr. I sällskap av nyfikna sälar och slitande vindar, till magisk musik och ond bråd död..

Larm när vattnet blev turkost

Nyhetspressen - 28 Aug 16 kl. 05:39

Kustbevakningen och länsstyrelser har larmats i veckan för misstänkta kemutsläpp, sedan vattnet på flera håll i Östersjön blivit turkost..

Craft AW12

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 24 Apr 12 kl. 14:06

Smakprov träningskläder AW12. Craft kommer i höst för första gången med underställ gjorda i ull. Dessutom satsar de på skidhandskar utvecklade i samarbete med svenska elitåkare och nya skidjackor.

TURQUOISE.

KARIN - 12 Apr 12 kl. 15:03

Hitta stilen: Turkost.

Ännu en stjärna

vimmelmamman - 01 Jan 70 kl. 01:00

Foto: Åsa Sjöström Idag vilar vi från turkost vatten och skrattande Lennoxar. Döden lurar i vassen. Så även i paradiset.

Turkost kakel

Inspirera Mera - 01 Jun 11 kl. 15:01

Om vi skulle ta och bygga hus nu så skulle valet bli ett turkost kakel i badrummet. När vi förlovade oss så bodde vi nämligen i ett hotellrum som hade just det och det var en ren fröjd att bara titta på det. Hittade dessutom för ett tag sedan en härlig inspirationsbild i en inredningstidning där de hade turkos mosaik i duschen samt lagt en liten bit turkost kakel i hörnen på varje stor vit kakelplatta på golvet.

Besök hos tant Rut

UNDERBARACLARA - 17 Apr 11 kl. 11:19

Hälsade på hos tant Rut. Hon är himla söt, och har kanske ett av Umeås finaste och mest välmöblerade hem. Hennes kök är helt underbart, och går överallt igen i turkost.

Mateus

Simplicity - 20 Jan 11 kl. 16:07

Mateus färger är som vanligt härligt glada. Mycket turkost som var 2010 års färg och som vi kommer se mycket av 2011. Det brukar ta ett år innan man ser det i butik.

Tänj på färgskalan

Simplicity - 17 Jan 11 kl. 12:03

Bild: House to Home Härligt krispigt vitt badrum med gröna detaljer. Den gamla arkitekturen som möter moderna mönster och material. Den gröna gummistolen från Ikea är perfekt möbel i ett badrum.


Fler inlägg från Simplicity

Turkost

Simplicity - 24 Mar 13 kl. 19:36

Fortfarande är turkost en het färg. Det här underbara kaklet är från Fired Earth.

Jag har flyttat till Sköna hem!

Simplicity - 01 Feb 13 kl. 13:29

Numera hittar du min blogg på Sköna hem! Hoppas att du fortsätter följa mig där! Du som har länkat till mig i din länklista, vore jag väldigt tacksam om du ville ändra till följande adress: addsimplicity.

Mitt kontor – Moodboard

Simplicity - 31 Jan 13 kl. 08:07

Kollage: Simplicity Idag bjuder jag på lite inspiration kring kontor. Inredning, förvaring och andra saker som förhöjer arbetet på din arbetsplats. Imorgon är det nämligen första februari och då flyttar jag inte bara över min blogg till Sköna hem, utan jag flyttar även in till mitt nya kontor!

Feng Shui och nattduksbord

Simplicity - 30 Jan 13 kl. 10:09

Bild: Ikea Tänk på att ett nattduksbord som är lite högre kan rikta vassa kanter mot dig när du ligger i sängen. Omedvetet och medvetet kan detta ibland upplevas som störande. Ett sätt är att höja sängen något (eller korta benen på ditt nattduksbord) så att inte kanten ligger i linje med huvudet när du sover.

Fotokonst av Hannah Lemholt

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 22:31

Ja vad säger man?! Vackert så man baxnar!! Jag bara mååååste få tag på ett ex av denna vackra fotokonst av Hannah Lemholt.

Hållbar inredning

Simplicity - 29 Jan 13 kl. 08:44

Att inreda hållbart är som bekant något som ligger i tiden. För mig har det två definitioner. Dels att inreda på ett sätt som skapar harmoni och där inredningen är i balans oavsett stil.

Min Sköna hem kollega!

Simplicity - 28 Jan 13 kl. 08:33

Bilder: Anna-Malin, Helt Enkelt Måndag och ny vecka!! Och jag börjar den med möte och lunch med en kollega! För nu mina vänner får jag avslöja vem som blir min bloggkollega på Sköna Hem, Anna-Malin med den vackra bloggen Helt Enkelt (Skåne rules!!

Essence Plus – Tävling!

Simplicity - 26 Jan 13 kl. 09:55

Lördag, helg och säkert gör ni något mumsigt att äta ikväll och till det vill man ju gärna ha utsökta drycker i vackra glas! Visste du om att i torsdags lanserades Essence Plus för Iittala, formgiven av Alrbert Häberli? En vidareutveckling av det tidigare Iittalaglaset Essence!

Mattor & katthår

Simplicity - 25 Jan 13 kl. 08:59

Bild: Simplicity Fortfarande har jag inte hängt tillbaka tavlorna ovanför vår House Doctor byrå sedan jul. Ser väldigt tomt ut ser jag nu när jag fotat. Men nu känns det som det tåls att tänka på.

Nytt i vårt kök

Simplicity - 24 Jan 13 kl. 08:23

Mitt hem!!

Simplicity - 23 Jan 13 kl. 08:00

Alltså jag dör lite grann!! Hur snyggt är inte det här hemmet?! Gah!!

Ellos & Frida Trendenser

Simplicity - 22 Jan 13 kl. 08:20

Vi börjar morgonen med dessa fantastiska bilder från Ellos stylade av ingen mindre än Frida Ramstedt, Trendenser. Vilken harmoni, vilka färger och vilken längtan efter att vårfixa till det här hemma man får!! Snyggt jobbat Frida!!!

Min firmabil!

Simplicity - 21 Jan 13 kl. 12:25

Ser ni den här svischa förbi är det bara jag! Nu är den klar och ska bara stripas! Tycker den blev fin!

Att drömma sig bort

Simplicity - 20 Jan 13 kl. 08:48

Idag väljer jag att drömma mig bort hit! Till denna fantastiska plats på Mallorca, utan 10 minusgrader, snö och kalla vindar. Idag väljer jag värme, naturmaterial och rustika golv som blivit varma av solens strålar, utan fårskinnstofflorna på.