Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Tvärstopp

Bokbloggar - 03 Nov 18 kl. 09:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Ungdomssidans kondomvideo stoppas av sociala jättar

Nyhetspressen - 25 Oct 18 kl. 10:42

UMO är en statlig webbplats som riktar information om sex, hälsa och relationer till barn. När de de skulle rikta sin kondomkampanj ”Kom förberedd” mot svenska ungdomar var sociala medier det självklara valet. Men när videon skulle publiceras var det tvärstopp.

BILD: Volkan Oezdemir visar upp sin brutna, krokiga näsa

MMAnytt - 23 Jul 18 kl. 21:16

Volkan ”No Time” Oezdemir skulle ha mött Alexander Gustafsson på UFC 227, men tvingades ställa in mötet på grund av att han brutit näsan bara två veckor innan matchen skulle ha gått av stapeln. Läs mer: Alexander Gustafsson vs. Volkan Oezdemir inställd Nu väljer Oezdemir att visa upp skadan i ett inlägg på Instagram: The Fight Game #Andiloveit #NoTime A post shared by Volkan Oezdemir (@volkan_oezdemir) on Jul 23, 2018 at 9:02am PDT ”No Time” gjorde kometkarriär i den lätta tungviktsdivisionen under 2017, och belönades efter två raka avslut med en titelmatch mot Daniel ”DC” Cormier i januari 2018.

”Starkare miljölagstiftning krävs för en hållbar framtid”

Nyhetspressen - 12 Jul 18 kl. 21:00

DN DEBATT 13/7. Sveriges koldioxidbudget kommer att ha förbrukats på endast 6–12 år med nuvarande utsläpp, sedan är det tvärstopp för fossilbränslen. Misslyckas dagens politiker med att bromsa utvecklingen riskeras respekten för demokratin i Sverige.

Tvärstopp för olaglig spelreklam

Nyhetspressen - 09 Dec 16 kl. 16:57

Det svenska spelmonopolet har vunnit en av få segrar på sistone. Nu är det tills vidare slut med spelreklamen på kvällstidningarnas sajter och på utomhustavlor. "Förvaltningsrättens beslut kommer att överklagas", säger Expressens chefredaktör Thomas Mattsson till Di..

Tvärstopp för Anna i KillingtonShiffrin tog tionde raka

Nyhetspressen - 27 Nov 16 kl. 19:33

Anna Swenn Larsson är i bra form och åker riktigt bra på träning, men på tävling vill det sig inte. I Levi försvann Anna i andra åket och i Killington grenslade rättvikstjejen redan i första åket. Vann det gjorde suveräna Mikkaela Shiffrin, som vann sin tionde raka seger i slalom..

Dalen hade det tufft mot Falun

UNDERBARACLARA - 29 Sep 16 kl. 20:31

Efter tre raka segrar gick i dag IBK Dalen på sin första nit. Och vilken nit sedan. Gästande Falun inledde målskyttet genom Martin Tokos, tidigare spelare i Dalen, efter bara några minuter.

Krönika: Var beredd på trafikkaos i dag igen

Nyhetspressen - 23 Sep 16 kl. 07:11

Det tog tvärstopp direkt vid motorvägsavfarten vid Påljungshages trafikplats.Bilkön växte och rullade i sakta mak upp mot en likadan bilkö på Lennings väg.Det var en armada av nästan stillastående bilar på väg in mot Nyköping, lämna företräde-regeln ersattes av den frivilliga kugghjulsprincipen som lät mig svänga höger in på Lennings väg.

Tvärstopp för Öhgren i Paralympics

Nyhetspressen - 11 Sep 16 kl. 16:21

Till åttondelen gick det bra för Alexander Öhgren..

Nylanders Toronto nollade Detroit

UNDERBARACLARA - 14 Mar 16 kl. 04:31

Det blev inte tre raka hemmasegrar på fyra dagar för Detroit Red Wings. Toronto Maple Leafs vann klassikermötet med 1-0. Efter att ha besegrat Winnipeg och New York Rangers tog det tvärstopp mot Toronto.

Kabelbrott på ”typiskt genrep”

UNDERBARACLARA - 05 Feb 16 kl. 22:48

Glitter, vatten, sågspån och diverse moduler. Det är mycket som ska stämma på Melodifestivalens scen i Scandinavium. I genrepet på fredagskvällen blev det tvärstopp och ett avbrott när Robin Bengtsson skulle upp och framföra sin låt ”Constellation prize”.


Fler inlägg från Bokbloggar

Crucible of Gold

Bokbloggar - 23 timmar sedan

Jerusalem 1+2

Bokbloggar - Igår: 21:56

Brudslöjan

Bokbloggar - Igår: 19:57