Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Två nya titlar i Nirstedt/Litteraturs poesibibliotek

Bokbloggar - 22 Oct 19 kl. 19:43

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Itch.ios spelpaket fylls på med fler titlar

Feber.se - 10 Jun 20 kl. 09:00

Köp 1427 spel för 5 dollar Indiespelbutiken Itch.io släppte nyligen ett spelpaket för att samla in pengar till organisationerna NAACP Legal Defense and Educational Fund och Community Bail Fund. Paketet bestod då av runt 700 titlar som du kunde lägga vantarna på för fem dollar.

Video: Se “The Spider” Silvas son Gabriel Silva ta hem två titlar – via TKO

MMAnytt - 03 Mar 20 kl. 09:41

Anderson Silva har redan cementerat sin plats i MMA-historien, men nu kan han komma att få sällskap av sin talangfulla son. 22-åriga Gabriel Silva tog nyligen hem två titlar i kickboxning och byggde därmed vidare på sin obesegrade vinstsvit (5-0). På under åtta månader har Gabriel gått från att göra sin kickboxningsdebut till att vinna titlar, något som bådar för en ljus framtid inom kampsport.

Google fyller på Stadia-biblioteket med fem nya titlar

Feber.se - 14 Feb 20 kl. 12:20

Lite smått och gott Det har varit lite väl tyst på Stadia-fronten på sistone, men nu har Google äntligen levererat lite nyheter gällande molnspelstjänsten. Fem titlar kommer läggas till i speltjänsten och dessa är Lost Words: Beyond the Page, Panzer Dragoon, Serious Sam Collection, Spitlings och Stacks on Stacks (on Stacks). När titlarna kommer bli tillgängliga på Stadia är för tillfället okänt då Google endast skriver att spelen kommer bli tillgängliga snart.

Fler NES- och SNES-spel på ingång till Nintendo Switch Online

Feber.se - 12 Feb 20 kl. 13:40

Fyra "nya" titlar släpps 19 februari Nintendo fortsätter bygga ut retroutbudet för Nintendo Switch Online-prenumeranter. Senare i februari kommer gänget lägga till fyra nya titlar som levererar rätt varierad gameplay. Det handlar om de två SNES-spelen Pop'n TwinBee och Smash Tennis samt NES-titlarna Shadow of the Ninja och Eliminator Boat Duel, Samtliga spel kommer bli tillgängliga 19 februari.

Silent Hill

Prylkoll.se - 07 Feb 20 kl. 23:12

Det verkar som att Konami snart kommer lansera två nya spel i den klassiska spelserien Silent Hill. Enligt en läcka i en Twitter-tråd framgår att Konami har två Silent Hill-titlar under... Läs hela notisen direkt på Prylkoll.

HBO Nordic tillåter äntligen nerladdning!

Feber.se - 28 Jan 20 kl. 10:23

Ha 25 titlar offline HBO Nordic är väl den tjänst som får mest skit för sina appar, men nu har man i alla fall kommit med en väldigt efterlängtad funktion, nämligen möjligheten att ladda ner saker offline. Man säger att man tillåter upp till 25 titlar samtidigt, om man räknar en serie som en titel eller om varje avsnitt räknas som en titel har vi inte lyckats får reda på ännu. Offline-funktionen gäller än så länge inte på alla titlar.

Nvidia petar in ray tracing i fler klassiska PC-spel

Feber.se - 14 Oct 19 kl. 11:20

Remaster-fest! Tidigare i år släppte Nvidia en remastrad version av klassiska Quake II där ray tracing hade petats in för en tjusigare spelupplevelse. Nu verkar det som att fler klassiska PC-titlar kommer få samma behandling.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mikrokosmos

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Skrämmande tider

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Demonviskaren

Bokbloggar - 9 timmar sedan