Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Två år utan kött

Blondinbella - 21 Aug 18 kl. 21:13

Jag har varit vegetarian nu i snart två år. Sista köttet som jag testade var dock en köttbulle under julen med Odd. Kunde inte svälja den och stekte upp mina grönsaksbullar istället. Efter cirka sex månader gick jag över till att äta i stort sätt bara plantbaserat. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Åstorpsbo tvättade förgäves

Nyhetspressen - 01 Sep 16 kl. 11:13

All tvätt stals från tvättlina..

Polis åtalades för två rödljuskörningar – frias

UNDERBARACLARA - 17 Dec 13 kl. 12:25

Polismannen åtalades för vårdslöshet i trafik. Två gånger hade han kört mot rött och krockat under utryckningar i Umeå. Nu frias han av en oenig tingsrätt.

Hovrätt friade två rattfyllerister

Nyhetspressen - 04 Oct 13 kl. 19:20

Två lastbilschaufförer har friats av hovrätten för västra Sverige - trots att de bevisligen kört fulla..

Bilister oense om körsätt

UNDERBARACLARA - 02 May 13 kl. 11:36

Två bilister började bråka efter att ha kritiserat varandras körsätt. Till slut tog en av männen fram en yxa ur sin bil. Händelsen inträffade på [...

Lite rätt – rätt så slätt

Nyhetspressen - 09 Feb 13 kl. 06:30

Vår sköna tvättomat snurrar igen. Sean Banan tog sig genom tvättprogrammet fläckfritt, men upplevelsen var omtumlande.Ska han gå vidare till den stora tvättmaskinen i Stockholm?

Två ton smittat kött kallas tillbaka

Nyhetspressen - 28 Jul 12 kl. 13:10

Axfood AB kallar tillbaka två ton fläskkött där man vid provtagningar hittat salmonellabakterier.Partiet har sålts i hela landet men ingen ska ännu ha blivit sjuk av köttet.Enligt Ingmar Kroon, presschef vid Axfood AB, rör det sig om två ton fläskkött som importerats huvudsakligen från Danmark.

Salmonellasmittat kött kallas tillbaka

Nyhetspressen - 28 Jul 12 kl. 13:33

Axfood AB kallar tillbaka två ton fläskkött där man vid provtagningar hittat salmonellabakterier. Köttet är huvudsakligen importerat från Danmark. Partiet har sålts i hela landet men ingen ska ännu ha blivit sjuk av köttet.

Två ton smittat kött återkallas

Nyhetspressen - 28 Jul 12 kl. 13:18

Axfood AB kallar tillbaka två ton fläskkött där man vid provtagningar hittat salmonellabakterier.

Tvätthögarnas återkomst

Magdalena Graaf Blogg - 20 Jun 12 kl. 13:27

Tvätten har svämmat över från badrummet ut i hallen! Tvättelände!! Och ändå tvättar jag minst tre tvättar om dagen!

Körde vårdslöst på trimmad tvåhjuling

UNDERBARACLARA - 05 Apr 11 kl. 08:45

SKELLEFTEÅ Ynglingen körde bland annat i hög hastighet med två passagerare samt i motstående körbana och mot rött. Nu åtalas han för dubbla trafikbrott.


Fler inlägg från Blondinbella

Några böcker

Blondinbella - 11 timmar sedan

Det blev en middag på Portal. Vi pratade mycket om Dubai och allas födelsedagar (min på söndag, Gillis i november) och så julafton. Mycket som händer i barnens värld.

Outfits till hösten

Blondinbella - 15 timmar sedan

I samarbete med Ellos Det är väldigt roligt att se att ni läsare är så intresserade av att veta mer om hur jag och Sascha planerar mina olika outfits. Vi utgår först och främst från vad det är för typ av aktivitet jag ska på.

Tips på gröt

Blondinbella - 23 timmar sedan

Imorse hade varken jag, Gillis eller Sally lust att gå upp på morgonen. Jag sover alltid i mitten av dubbelsängen med ett barn på varje sida tätt intill mig. Det är dygnets bästa tid.

Två frågor

Blondinbella - Igår: 21:03

Vad händer om du en dag inte har något att göra? får du ångest då? Jag älskar dom dagarna skulle inte vilja ha ditt liv.

Löwengrips lillasyster

Blondinbella - Igår: 14:33

Denna dag har gått i ett, så mycket kul. Jag började morgonen med 75 minuter vinyasa-yoga på Altromondo (via Fitnesscollection). Så otroligt skönt att få sträcka på mig, andas och börja morgonen så.

Halloweenfest 10 år!

Blondinbella - Igår: 10:31

Som vanligt händer det alltid mycket saker runt om mig, inte bara i bolagen utan även privat. Jag fyller år på söndag (28 år!), om 1,5 vecka åker jag och barnen till Dubai under höstlovet och den 9 november flyttas det.

Popcorn-blomkål

Blondinbella - i förrgår: 20:02

Det har varit en blandad tisdag. Marklyft, plåtningar, ledningsmöte och prova halloweenkläder. En rolig och lugn dag.

Res smart

Blondinbella - i förrgår: 17:00

I samarbete med Ideal of Sweden Idag har jag varit på Hotel Diplomat och gjort en hel del foto-jobb. Vi började med att fota flera nyheter från Ideal of Sweden. De är väldigt fina och perfekta att ha med på alla resor.

9 november

Blondinbella - i förrgår: 10:59

Tre veckor kvar, sedan flyttar vi in. Barnen är hos sin pappa då och Ida vill helst att jag är borta och kommer hem när mycket är färdigt på söndagen. Så jag har bjudit med Sheila på en bästis-mysa-weekend.

Svar på tre frågor

Blondinbella - 15 Oct 18 kl. 20:56

Hur gör jag för att gå vidare med planen om jag inte har något startkapital? Försök att komma igång med din idé på en sådan liten investering som möjligt. De flesta gångerna har jag börjat med 25 000 kronor (Pingis tagit andra halvan av 50 000 kronor i startkapital).

NYC – London

Blondinbella - 10 Oct 18 kl. 14:59

Hej från London! Det senaste dygnet har gått i ett. Sorry för få uppdateringar.

Löwengrip NYC

Blondinbella - 09 Oct 18 kl. 15:49

Igår blev planeringen inte riktigt som vi hade tänkt oss, en av oss fastnade i säkerhetskontrollen i en timma och sedan var det två timmar trafik in till Manhattan så planen med att checka in på Mandarin, duscha och göra oss ordning var bara att glömma.

The intern

Blondinbella - 08 Oct 18 kl. 22:18

Jag är inget stort fan av film eller serier, men efter att ha skrivit av mig i min lilla notebook och läst om människan i två timmar så blev det två stycken. Först Jackie, sorglig och lite för mörk för mig. Sedan lättade jag upp med The Intern.

Spännande vecka

Blondinbella - 08 Oct 18 kl. 10:18

Det var cirkus Löwengrip hemma hos mig imorse. Jag, två barn, ett hemmateam, en make up artist, en livvakt och en pojkvän. Taxichauffören som hämtade upp Hampus måste ha undrat vilka alla var när vi vällde ut samtidigt.

Min helg

Blondinbella - 07 Oct 18 kl. 21:26

Tack bästa bästa ni. Tack vare er blev han identifierad nästan direkt. Han har betett sig illa mot ett flertal kvinnor på Lidingö.