Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Under Locke

Bokbloggar - 21 Oct 19 kl. 07:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Locke & Key får en andra säsong

Feber.se - 31 Mar 20 kl. 08:20

Mer nyckelmystik till folket! Locke & Key hade äntligen premiär i februari efter att man har försökt filmatisera den grafiska romanen sedan urminnes tider. Nu har Netflix bestämt att vi ska få ta del av fler äventyr med Locke-familjen då gänget beställt en andra säsong.

Se de första tio minuterna från Locke & Key

Feber.se - 08 Feb 20 kl. 08:00

Ny Netflix-serien I går hade Netflix-serien Locke & Key premiär. Serien är är baserad på serieromanerna med samma namn och handlar om tre syskon som flyttar in i en gammal släktgård efter att deras pappa mördats. Huset visar sig även vara hem åt magiska nycklar som ger barnen övernaturliga krafter och förmågor.

Nu kan ni börja kolla på Locke & Key

Feber.se - 07 Feb 20 kl. 11:40

Övernaturlig dramaserie Har ni väntat sedan urminnes tider på Netflix-serien Locke & Key som är baserad på serieromanerna med samma namn? Då har vi goda nyheter då serien äntligen släppts på Netflix och går att skåda i sin helhet. Seriens officiella beskrivning lyder som sådan: Locke & Key är baserad på de bästsäljande serieromanerna och handlar om tre syskon som flyttar in i en gammal släktgård efter att deras pappa mördats.

Här kommer trailern för Locke & Key

Feber.se - 09 Jan 20 kl. 08:00

Ny fantasyserie börjar på Netflix i februari Snart är det dags för premiär för Netflix nya fantasyserie Locke & Key och här kommer trailern inför den. Tv-serien är baseras på Joe Hills serietidning med samma namn och tittarna kommer att få följa en syskonskara som flyttar in ett mystiskt hus där deras döde far bodde innan han blev mördad. I huset finns ett gäng med magiska nycklar som syskonen måste använda för att skydda världen, nycklarna och sig själva från en ondskefull kraft.

Locke & Key har premiär 7 februari på Netflix

Feber.se - 05 Dec 19 kl. 13:40

Mer övernaturlig mystik till folket! Förra sommaren blev det känt att Netflix beställt en säsong Locke & Key som baseras på serietidningen med samma namn. Nu har Netflix meddelat när vi kommer få se den tio avsnitt långa säsongen med start 7 februari.

Netflix ska göra tv-serie av Locke & Key

Feber.se - 26 Jul 18 kl. 16:15

Efterlängtad serie blir till slut av Det har nu gått åtta år sedan Steven Spielberg gav sig på att filmatisera serietidningen Locke & Key men nu verkar det som serien till slut blir av. Netflix har meddelat att man har beställt en säsong på tio avsnitt som ska baseras på serietidningen Locke & Key vars första nummer kom ut 2008. Det handlar om en slags skräck/fantasy-serie där vi får följa tre syskon som efter sin fars död flyttar till ett hus där det finns magiska nycklar som ger syskonen superkrafter.

Hudgens i ny superhjälte-serie

UNDERBARACLARA - 22 Feb 16 kl. 23:47

Skådespelaren Vanessa Hudgens, mest känd från ”High school musical”-filmerna, ska göra huvudrollen i pilotavsnittet av NBC:s komediserie ”Powerless”. Enligt Deadline baseras tv-serien på rollfigurer från DC Comics och handlar om arbetslivet för en normal och maktlös människa i en värld av superhjältar och skurkar.


Fler inlägg från Bokbloggar

Mikrokosmos

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Skrämmande tider

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Demonviskaren

Bokbloggar - 10 timmar sedan