Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Under Locke

Bokbloggar - 21 Oct 19 kl. 07:10

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Netflix ska göra tv-serie av Locke & Key

Feber.se - 26 Jul 18 kl. 16:15

Efterlängtad serie blir till slut av Det har nu gått åtta år sedan Steven Spielberg gav sig på att filmatisera serietidningen Locke & Key men nu verkar det som serien till slut blir av. Netflix har meddelat att man har beställt en säsong på tio avsnitt som ska baseras på serietidningen Locke & Key vars första nummer kom ut 2008. Det handlar om en slags skräck/fantasy-serie där vi får följa tre syskon som efter sin fars död flyttar till ett hus där det finns magiska nycklar som ger syskonen superkrafter.

Hudgens i ny superhjälte-serie

UNDERBARACLARA - 22 Feb 16 kl. 23:47

Skådespelaren Vanessa Hudgens, mest känd från ”High school musical”-filmerna, ska göra huvudrollen i pilotavsnittet av NBC:s komediserie ”Powerless”. Enligt Deadline baseras tv-serien på rollfigurer från DC Comics och handlar om arbetslivet för en normal och maktlös människa i en värld av superhjältar och skurkar.

Master Chief och Spartan Locke invaderar Minecraft

Feber.se - 20 Oct 15 kl. 09:30

Spela som ikonerna innan Halo 5 släpps Många väntar på releasen av Halo 5: Guardians. Men innan världen kan ta sig an det nya spelet går det att spela huvudrollsinnehavarna Master Chief och Spartan Locke i Minecraft då de anländer i ett nedladdningsbart tillägg baserat på Halo 5. Förutom Master Chief och Locke kan man också spela som de andra medlemmarna i Blue Team och Fireteam Osiris och besöka färdiga världar liksom Silent Cartpgrapher, Sandtrap, Valhalla, Blackout, Guardians och Blood Gulch.

Ny trailer för Halo 5: Guardians

Feber.se - 20 Apr 15 kl. 18:05

Visar Spartan Locke Armor Set Microsoft har tillsammans med GameStop släppt en ny trailer för Halo 5: Guardians som visar upp specialrustningen Spartan Locke Armor Set. Tyvärr är rustningen bara tillgänglig vid förhandsbokning hos GameStop i USA. Men en ny trailer är ändå alltid trevligt.


Fler inlägg från Bokbloggar

Veckans helgfråga!

Bokbloggar - 10 timmar sedan