Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bloggkommentatorerna

Upprörande

Bloggkommentatorerna - 28 Oct 13 kl. 15:42

Blondinbella tycker att mitt förra inlägg var det vidrigaste hon läst på länge. För att jag raljerar med det här som just nu är det mest statusfyllda, att själv ha arbetat ihop till sin egen framgång. Det som bespottas nu (kanske till skillnad från förr, då jag fått för mig att gamla pengar var fint?) är att ha glidit fram i livet med pappas och mammas pengar och kontakter. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Kvinna i Bodenpolitiken blev ordförande

Nyhetspressen - 30 Mar 18 kl. 05:00

Sara Bruun (S) har valts till Bodens arbetarekommuns nya ordförande..

Kvinna död – träffad av självkörande Uber-bil i USA

Nyhetspressen - 19 Mar 18 kl. 18:03

En kvinna har dött efter att blivit träffad av en självkörande Uber-bil i Arizona, USA. Det är den första kända dödsolyckan med en självkörande bil, skriver New York Times.  Nu stoppar Uber projektet med självkörande bilar.

Bos ilska efter upptäckten på mammans grav: ”För jäkligt”

Nyhetspressen - 13 Mar 18 kl. 05:30

När Bo Carlsson skulle tända ett ljus på sin mammas grav gjorde han en upprörande upptäckt.Tjuvarna hade varit där före honom.– Det känns ju för jäkligt för oss anhöriga att våra nära och kära som ligger på kyrkogården inte får vara i fred, säger Bo..

Prinsessan Madeleine kritiseras: "Upprörande"

Nyhetspressen - 03 Dec 17 kl. 19:00

Prinsessan Madeleine bar lammpäls i samband med prins Gabriels dop. Klädvalet får hård kritik från organisationen Djurens rätt.– Det är väldigt upprörande att hon har det och att de inte är mer välinformerade, säger förbundsordförande Camilla Björkbom.

Lundqvists storspel vann dramatisk match åt Jämtland: Klev fram med viktiga poäng

Nyhetspressen - 17 Nov 17 kl. 20:58

Jämtland hade greppet, men upprörande slarv bjöd in Nässjö till kamp. Det utnyttjade Smålandslaget, men Jämtland var bäst i slutet och tog andra raka via 70–62. Matchens lirare var en 17-årig jämte; Olle Lundqvist, med 17 poäng och flera stora spel..

Rasar mot damlands– laget: "Jag är upprörd"

Nyhetspressen - 12 Nov 17 kl. 19:16

Svenska herrlandslaget fick inte kommentera damernas bojkott av fotbollsgalan. Landslagschefen Lars Richt hymlade dock inte med orden efter agerandet från damfotbollsspelarna – dagen innan matchen mot Italien. – Jag är upprörd, säger han.

Moas motion mottogs med applåder

Nyhetspressen - 09 Nov 17 kl. 20:11

På torsdagskvällen höll Liberalerna sitt höstmöte. Katrin Sjögren återvaldes till ordförande. Ingrid Johansson valdes till förste viceordförande och Tomas Blomberg till andra ordförande.

Socialnämndens ordförande avgår

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 15:33

Margareta Törelid Haapaniemi (KD) hoppar av sin roll som ordförande i socialnämnden..

April, april – här är några av dagens bästa skämt

Nyhetspressen - 01 Apr 17 kl. 15:07

Har du läst något upprörande och ganska ofattbart på nätet i dag? Här är några av årets skämt..

Migrän – en dold folksjukdom

Nyhetspressen - 30 Mar 17 kl. 00:01

Tänk dig att leva varje dag med huvudvärk. Ibland bara som ett stilla molande, ibland så skärande eller bultande att du inte kan stå upprätt. För många med migrän är det verkligheten..


Fler inlägg från Bloggkommentatorerna

Tillbaka

Bloggkommentatorerna - 12 Jan 17 kl. 09:34

Idag är det exakt nio år sedan vi drog igång projektet Bloggkommentatorerna. Vi hade pratat om det ett tag, och den 12 januari 2008 startade vi bloggen på blogg.se.

Vackert

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 20:50

Sagolikt vackert på Sri Lanka där Nicole Falciani är. Drömmer mig gärna bort till liknande platser vid den här typen av årstider. Det är precis som om min hjärna lurar mig, för när jag har surfat omkring och tittat på paradisbilder så är jag lite nöjdare efteråt.

Kommande gala

Bloggkommentatorerna - 11 Jan 17 kl. 17:40

Januari är ju galornas tid. Så kul för dem som är där, så trist för folk i tv-soffan. Men allt är ju skit i januari, så varför inte en sövande tv-tablå också?

Kärlekstips

Bloggkommentatorerna - 10 Jan 17 kl. 10:41

Lyssnade precis på den finaste kärlekshistorien, på P4 dokumentär. “Han längtade efter henne i 50 år”. Den gick av någon anledning rakt in i hjärtat.

Kissie inläsaren

Bloggkommentatorerna - 09 Jan 17 kl. 18:11

Kissie har varit och testat rösten inför att eventuellt läsa in sin bok som ljudbok. Rösten visade sig passa, och snart ska hon spela in den. Jag tror att en bok oftast läses in av någon annan än författaren.

Svår barnlitteratur

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 20:06

Ett päron till morsa har varit på barnbio och börjat lipa. Bamse och häxans dotter. Den har jag också sett och blev inte särskilt berörd.

Hjälpa varandra

Bloggkommentatorerna - 08 Jan 17 kl. 15:19

Januari

Bloggkommentatorerna - 07 Jan 17 kl. 17:52

De senaste dagarna har det varit mitt värsta väder här på västkusten. Flera minusgrader och ganska blåsigt, som sedan övergick till snöblandad nederbörd. Vet ni vad jag gör då, efter att jag andats i en påse?

De 400 förälskelserna

Bloggkommentatorerna - 06 Jan 17 kl. 19:15

Den här äldre mannens råd till Elaine tycker jag var oerhört bra. Det är precis så jag tänker nämligen. Haha!

Göra något kul

Bloggkommentatorerna - 05 Jan 17 kl. 15:15

Listor över nyårslöften fortsätter att levereras. Kenza levererade igår sin långa lista och den är inte särskilt utmärkande. Nästan alla listor jag har sett (på stora men framförallt små bloggar) liknar varandra.

Låtsas vara vänner

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 22:13

Det här inlägget om Underbara Claras låtsaskompisar roar mig enormt. Det rör sig alltså inte om låtsasmänniskor, utan verkliga personer som Clara vill vara vän med. Sån igenkänningsfaktor eftersom jag och Anna-Maria alltid pratade om såna när vi lärde känna varandra!

Ödehus

Bloggkommentatorerna - 04 Jan 17 kl. 15:52

Egoina har varit i Norge och besökt släktingar i julhelgerna. När jag läser hennes inlägg om den övergivna byggnaden så bultar hjärtat lite. Jag har precis läst ut en Kepler-deckare (Sandmannen) och den var så sjukt spännande att jag var tvungen att läsa mig till sömnbrist.