Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Vägsjäl

Bokbloggar - 07 Oct 19 kl. 15:03

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Var är självkritiken, Ebba Busch Thor?

Nyhetspressen - 27 Feb 19 kl. 12:50

Ebba Busch Thors inlägg om den eftersatta förlossningsvården blir extra intressant sett utifrån att det är KD som haft ansvar för vården i Stockholm.Var finns självkritiken, undrar Karin Rågsjö (V) och Jonas Lindberg (V)..

Partistyrelseledamöter vill få bort ”V-klausul”

Nyhetspressen - 14 Jan 19 kl. 21:26

Flera ledamöter i Vänsterpartiets partistyrelse säger att klausulen om att stoppa deras inflytande måste bort – om Löfven ska få deras stöd. – Den stora bärande saken är den här klausulen. Det är som att de har satt oss i frysboxen, säger Karin Rågsjö (V)..

Stoppa rovdriften på den svenska välfärden

Nyhetspressen - 02 Nov 18 kl. 17:50

De som har råd och möjlighet att betala för en privat sjukförsäkring får operationer och vård framför dem med sämre inkomst. Detta går helt emot den svenska hälso- och sjukvårdslagen, skriver Karin Rågsjö (V). .

Långtradare med plankor välte

Nyhetspressen - 14 Feb 17 kl. 18:28

En långtradare körde av vägen och välte på E45 mellan Vägsjöfors och Stöllet. Inga personer har skadats men olyckan kan störa trafiken under hela natten..

V: Att säga ja till sprututbyte är viktigt

UNDERBARACLARA - 12 Jan 17 kl. 20:00

Under onsdagen fattar riksdagen beslut om att ta bort kommunernas vetorätt mot sprututbyte. Ett beslut som Vänsterpartiet välkomnar, men V vill gå ett steg lägre. Det skriver Karin Rågsjö (V) och LiseLotte Olsson (V).

Högerpolitiken boven bakom KI-skandalen

Nyhetspressen - 04 Feb 16 kl. 10:06

Skandalen med stjärnkirurgen Paolo Macchiarini handlar om mer än om en läkare med tappad etisk kompass. Skandalen är grundad i en repressiv toppstyrd kultur som har götts och stärkts på grund av långtgående högerpolitik, skriver Karin Rågsjö (V)..

Gidlunds sista manus till tyckeriet

UNDERBARACLARA - 12 Oct 13 kl. 11:33

”I kroppen min. Vägsjäl” blir titeln på den bok av Kristian Gidlund som nu ges ut postumt. Förläggaren Anders Sjöqvist har just skickat iväg manus [...


Fler inlägg från Bokbloggar

Favorit i repris

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Ketchupeffekt

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Läsvila

Bokbloggar - 10 timmar sedan