Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Paow

VANBRUUN

Paow - 30 Aug 19 kl. 15:04

Inlägget är i samarbete med VANBRUUN VANBRUUN är ett svenskt företag som skapades 2013. Det kan vara väldigt svårt att bestämma sig för vilken ring man vill ha tex till din förlovning, bröllop, födelsedagar ja rent generellt. Därför har jag inlett ett samarbete med vanebruun för de har inte bara fina ringar och diamanter utan de försöker hålla sina priser lägre än sina konkurrenter vilket är väldigt bra. De har inte bara bra service utan de tar hand om sina kunder och de är alltid kontaktbara. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärnaFler inlägg från Paow

Äntligen hemma!

Paow - Igår: 20:36

Sista dagen.

Paow - i förrgår: 17:44

Hej på er. Alltså jag har en sådan BRUTAL hemlängtan. Vet att jag klagat om det.

Morran på shoppingrunda!

Paow - 24 Feb 20 kl. 21:23

Det enda jag har gjort här i Izmir är att shoppa och gå runt och kolla på saker, jag känner mig superpigg trots att jag sover ca 3 timmar per natt. Jag vaknar upp pigg men kan ändå inte somna på kvällen. Somnar av ren utmattning runt kl 6 på morgonen och vaknar mellan 9-11 vilket suger men än så länge så mår jag bra.

Hårtransplantation?

Paow - 24 Feb 20 kl. 15:45

Inlägg i samarbete med akaciamedical.com Det här inlägget är framförallt inriktat till er killar men också även till tjejer som kanske har börjat tappa håret. Jag vet att det kan vara sjukt jobbigt att vara tunnhårig då jag har vänner och bekanta som har blivit det.

Näsuppdatering DAG 5.

Paow - 23 Feb 20 kl. 21:37

Swedish Natural – hår och ögonfransförlängning

Paow - 23 Feb 20 kl. 18:11

Inlägget är i samarbete med Swedish Natural Alltså jag är så ledsen över mitt hår som jag klippte av förra året, ja ni vet ni som känner mig. Vet att jag aldrig kan bestämma mig men jag skyller på att jag är våg. Jag har ju gått till Swedish natural i typ 7 år men det senaste året så har jag gått till andra och dem har verkligen förstört mitt hår, och jag ångrar det så mycket!

Deltidsvego

Paow - 22 Feb 20 kl. 21:08

Alltså på senare tid har jag blivit SÅ dålig på att äta? Förut så hade jag ju liksom mina grejer som jag alltid åt, jag var picky men nu äter jag typ allt? Det var lite som att en del av min integritet försvann när jag slutade äta grejer som var typsikt ”eatlikepaow”.

ÄLSKAR FOTBOLL

Paow - 21 Feb 20 kl. 19:07

I SAMARBETE MED olkaexpress.se Okej nu kommer vi till något som kanske är förvänatsvärt för er. Men jag ÄLSKAR FOTBOLL.

Dag 3 efter operationen.

Paow - 21 Feb 20 kl. 18:02

Hej på er. Nu är det dag 3 efter operationen och jag mår äntligen bättre. Jag hade en helvetesnatt inatt.

Monokliniken

Paow - 20 Feb 20 kl. 20:52

I samarbete med Monokliniken Hej på er. Nu ligger jag här nyopererad och ska jag vara ärlig så gör det fruktansvärt ont. Men efter att ha fått sett en del av slut resultatet så känns det just nu i skrivande stund värt det.

Bilder från veckan!

Paow - 18 Feb 20 kl. 23:10

Nätdejtning?

Paow - 18 Feb 20 kl. 18:30

I samarbete med https://nätdejtingtips.se Hej på er. Det var ett par dagar sen vi hördes, har vart full rulle med Paradise Hotel, fester och nya människor i mitt liv.

Team Paow

Paow - 07 Feb 20 kl. 12:49

Spontan?

Paow - 06 Feb 20 kl. 15:59

Tobbe åkte hem till mig för att lämna en tröja i måndags kväll. Och han och Marcus skulle åka t Malta på tisdag morgon, så ja kl 1 på natten så bestämde jag mig för att joina och 5 timmar senare satt vi på ett plan. Malta är väl inte mitt drömresemål speciellt när det är såhär kallt men ändå skönt att komma iväg lite.