Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

VARFÖR JAG LÄMNADE KRISTENDOMEN | Del 6: Kritik och censur

Bokbloggar - 04 May 20 kl. 07:00

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Journalister kringgår censur med hjälp av Minecraft

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 14:20

Reportar utan gränser bygger ocensurerat bibliotek i Microsofts spel Journalistorganisationen Reportrar utan gränser (RSF) ser nu ut att ha hittat ett listigt sätt att kringgå den allt striktare censur som en del lite mer auktoritära länder har bedriver på internet. Igår öppnade RSF upp något som man kallar för "The Uncensored Library" i spelet Minecraft och där kan journalister från alla världens hörn ta del av ocensurerad litteratur och annan information. Till skillnad från många webbsajter så ska Minecraft gå att komma åt från de flesta av världens länder vilket gör att det ska gå att komma åt RSF:s bibliotek även i länder där det råder lite striktare censur.

Nu har Ryssland testat sitt inhemska internet

Feber.se - 26 Dec 19 kl. 09:30

Befaras leda till ökad censur i landet I veckan som gick ska Ryssland ha testat att delvis koppla loss Ryssland från internet och istället låtit ett slags inhemskt intranet fungera som internet för Ryssland. Enligt ryska uppgifter ska testet ha gått bra men det saknas detaljer om vad detta faktiskt innebär. Ryssland har tidigare sagt att man vill ha ett "eget" internet, av en del kallade "Runet", i den händelse att man skulle stängas av eller kopplas bort från internet av någon anledning.

Chrissy Teigens kritik efter bilden!

Posh24.se - Sveriges största kändissajt - 13 Dec 19 kl. 12:43

På sin Instagram la modellen upp en bild på sig själv och dottern Luna, där en liten del av Teigens ena bröst syns.

Jose Aldo utsatt för kritik – då försvaras han av Conor McGregor

MMAnytt - 10 Dec 19 kl. 10:43

Den tidigare fjäderviktsmästaren José Aldo har valt att gå ner till bantamvikt, och kommer att ta sig an den tidigare titelutmanaren Marlon Moraes under helgens UFC 245. Läs mer: UFC 245: Usman vs. Covington – Matchkort, Tider och Stream Aldo har dock utsatts för en hel del kritik av både fans och media, som anser att brassen ser utmärglad och undernärd ut inför den stundade debuten.

DC Comics böjer sig för Kina

Feber.se - 02 Dec 19 kl. 07:20

Raderar Batman-affisch som Kina anser stödja protester i Hongkong Den kinesiska regeringen ser ut att ha fått ytterligare ett västerländskt företag att dansa efter landets censur-pipa rapporterar Variety. Enligt Variety så har serieförlaget DC Comics raderat en bild på Batman som man postat i sociala medier för att uppmärksamma den kommande Batman-tidningen Dark Knight Returns: The Golden Child. Som synes på affischen ovan så syns Batman kastande en molotovcocktail med bildtexten "The Future is Young".


Fler inlägg från Bokbloggar

lockande omslag

Bokbloggar - 10 timmar sedan

Helgfrågan v. 22

Bokbloggar - 10 timmar sedan