Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Prinsessans Dagbok

VILKEN PIPA!!!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 11 kl. 22:12

Halleluuuja and amen!! Hon sopade banan med allt och alla…. Sååå imponerad av denna 15 åring!!! Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

”Desperat, Anna Kinberg Batra”

UNDERBARACLARA - 19 Jan 17 kl. 12:42

Anna Kinberg Batra (M) vill fälla regeringen med hjälp av Sverigedemokraternas. Det skriver hon i en debattartikel i Aftonbladet. När Sverigedemokraterna fällde regeringens budget efter valet 2014 gjorde de klart att de kommer fälla varje regering som inte dansar efter deras pipa.

Våga vägra sommartid

Nyhetspressen - 26 Mar 16 kl. 18:00

Så är den här. Morgonmänniskornas högtid nummer ett. Dagen då de får beröva oss ännu en timme skönhetssömn, trots att vi redan dansar efter deras pipa och börjar jobbet långt innan vi är vakna.

[PLUS] Med rösten i centrum

UNDERBARACLARA - 05 Sep 15 kl. 07:08

Rösten står i centrum på årets Jazzfestival i Umeå. En med imponerande pipa är festivalens...

Polis ska ha hittat en marijuana-pipa i Jon Jones bil

MMAnytt - 27 Apr 15 kl. 18:25

Jon ”Bones” Jones senaste skandal fortsätter att bli en mer jobbig för UFC:s lätt tungviktsmästare. Nu framkommer uppgifter om att det ska ha varit en polisman som identifierat Jones vid brottsplatsen samtidigt som polisen ska ha hittat en marijuana-pipa i hans hyrda bil. Fler uppgifter har nu kommit ut angående Jon ”Bones” Jones (21-1) eventuella medverkan i en trafilolycka under söndagen i Albequerque.

Sluta dansa efterhögerns ekonomiska pipa

UNDERBARACLARA - 04 May 12 kl. 00:25

I Socialdemokraternas ekonomiska vårmotion var ungdomar och näringspolitik huvudteman. ÖVERSKOTTSMÅLEN. Det mest hämmande för en bra socialdemokratisk politik i dag är överskottsmålet.

162 miljoner besökte Wikipedia under deras blackout

Feber.se - 20 Jan 12 kl. 17:59

Lyckad protest får man väl säga Häromdagen släckte Wikipedia ner sin sajt i protest mot de amerikanska lagförslagen SOPA och PIPA vilket verkar ha fått någorlunda genomslag hos så väl allmänheten som hos de amerikanska politikerna då de nu har skjutit upp omröstningen om både SOPA och PIPA. På sin "blackout-sida" skriver Wikpedia att mer än 162 miljoner människor besökte Wikipedia den aktuella dagen och tog del av deras budskap mot SOPA/PIPA. Man skriver på sidan: More than 162 million people saw our message asking if you could imagine a world without free knowledge.

Även PIPA-omröstningen skjuts upp

Feber.se - 20 Jan 12 kl. 17:25

Det ser ut som om veckans protester mot de kontroversiella SOPA- och PIPA-lagförslagen verkar ha fått något slags genomslag då den amerikanske senatorn Harry Reid idag säger på Twitter att även omröstningen av PIPA (Protect IP Act) skjuts upp. Sedan tidigare har det amerikanska representanthuset även skjutit upp omröstningen av SOPA (Stop Online Piracy Act) på obestämd tid. Ursprungligen var det tänkt att den amerikanska kongressen skulle rösta om PIPA på tisdag nästa vecka men som ni kan se här till höger så blir det inte av.

Reklamfilm för SOPA/PIPA

Feber.se - 19 Jan 12 kl. 17:37

Creative America gillar de nya lagförslagen Förstora klippet Vi har ju i sanningens namn enbart skrivit negativt om de amerikanska lagförslagen SOPA och PIPA så för att väga upp det så kör vi den här SOPA/PIPA-pro-videon som är framtagen av intresseorganisationen Creative America. Creative America beskriver sig själva som en gräsrotsorganisation med medlemmar inom underhållningsindustrin som är emot, vad man själva anser, stöld av deras material. mashable.


Fler inlägg från Prinsessans Dagbok

ILLAMÅNDE I VECKA 37..

Prinsessans Dagbok - 06 Oct 14 kl. 08:42

Åh som jag vill ha en glad härlig blogg. Där det inte osar av trötthet eller dåligt tålamod. Men så är det inte just nu.

HÖSTIG SÖNDAG!

Prinsessans Dagbok - 05 Oct 14 kl. 18:58

Dagen idag har delvis varit jobbig psykiskt som höggravid men avslutades med god höststroganoff med fina familjen och en skön höstprommis. Nu är jag i balans igen – skönt!

LÖRDAGSMYS!

Prinsessans Dagbok - 04 Oct 14 kl. 14:34

a href=”http://prinsessansdagbok.com/wp-content/uploads/IMG_0756.jpg”> Glad lördag!

MORGONBESTYR

Prinsessans Dagbok - 03 Oct 14 kl. 11:03

Godmorgon från oss! Early up  idag för att öppna åt elektrikern. Pengarna rullar ut för varje timme som går jag har så många saker vi behöver ordna inför vintern.

HOPPAS VI SES SNART!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 14:26

Soooligt och ljust ute idag – check! Det blev minst sagt stressigt idag med jordmorbesök. E fastnade i möte och vi sparkade och småsprang jag och barnen.

MYSIGASTE BESÖKET!

Prinsessans Dagbok - 02 Oct 14 kl. 08:58

OKTOBERSELFIE

Prinsessans Dagbok - 01 Oct 14 kl. 12:44

Morgonselfie på oss tre, eller fyra som barnen envisas med eftersom piiip bor i min mage… Hej oktober! Vi har hunnit vara en sväng på centret och köpa lite lunch för vi väntar fiiiinbesök av Sessan och hennes dotter. Jag har varit uppe och mätt Elians socker typ all night samtidigt som jag kissat över tio gånger fast jag inte dricker, hur går det an?

F R I E N D S F O R E V E R !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 18:23

Idag hade vi sån tur att vi fick morgonbesök av Henrik och Vilde. Sen har det lekts hos oss och vi fick oss en liten tur i skogen också. Sötaste ungarna!

S M I L E !

Prinsessans Dagbok - 30 Sep 14 kl. 09:08

Godmorgon soliga tisdag! Igårkväll var jag en sväng på modningsakupunktur på Colosseum SPA och jag sov sen som en prinsessa men bara en kisspaus. Rekord!

HÖSTKRAM!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 14:39

Härliga höst! Barnen är som änglar idag och är bara söta mot varandra. Mor njuter!!

SKÖTVÄSKA – CHECK!

Prinsessans Dagbok - 29 Sep 14 kl. 10:57

Det känns overkligt att vi ska ha skötväska / stellebag igen. Tur det gått många år emellan sen sist så man tycker blöjor är riktigt söta igen. Det går snabbt de blöjåren också… Ella ville sluta när hon var ett år men det var mitt i vintern så hon var dryga två år när vi gjorde slag i saken.

BARN ÄR LIVET!

Prinsessans Dagbok - 28 Sep 14 kl. 17:30

Kusinmys! Igår var vi bjudna på pizza och bad hos Bestemor så snälla Tante Heidi badade med alla barnen sen åt vi massa god hemmalagad pizza. Jag åt mer än på länge och samma hunger sitter i idag..

HAPPY WEEKEND!

Prinsessans Dagbok - 27 Sep 14 kl. 10:33

MOM ON THE GO

Prinsessans Dagbok - 26 Sep 14 kl. 12:18

DJÄVULSDANSEN & TRÖTT KROPP

Prinsessans Dagbok - 25 Sep 14 kl. 16:09

Imorse vid frukosten föll plötsligt en stor björk utanför oss. Det har stått en megabjörk och en megatall utanför terassen som plågat E med allergi om våren och mig med alla björkfrön som bokstavligen virvlat omkring inomhus så snart man har fönster eller dörrar öppna. Tallen ska vi inte ens tala om.