Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Varbergs bibliotek – människor, möten, medier 2020-05-08 14:19:25

Bokbloggar - 08 May 20 kl. 14:19

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Läst i maj 2020

Bokbloggar - 1 timme sedan

Obskyr bugg i Android gör telefoner obrukbara när särskilda bakgrundsbilder anges

Swedroid.se - Allt om Google Android - 2 timmar sedan

Vissa bakgrundsbilder har visat sig göra Androidtelefoner obrukbara. Enda kända lösningen i skrivande stund är en fabriksåterställning. Bilden i senaste exemplet ser manipulerad ut och det är möjligt att den har justerats just med syftet att få den obskyra buggen att utlösas.

Inredningsnyheter v.22/2020

Husmusen - inredning och design på nätet - 3 timmar sedan

Söndag och snabb paus i morsdagsfirandet för att summera veckans nyheter från inredningsbranschen. Cestita Alubat en ny svart, portabel och uppladdningsbar modell av den klassiska Cestita-lampan. Säljs exklusivt på Växjö elektriska.

Narkotikahandel i Sverige

Svensson - 6 timmar sedan

Narkotikahandeln i Sverige beräknas omsätta mellan 2,7 och 6,9 miljarder kronor beroende på hur beräkningarna görs. Centralförbundet för alkohol- och narkotikaupplysning (CAN) beräknar omsättningen till 2,7 miljarder kronor i en nypublicerad rapport. Beräkningen är baserad på en rad antaganden om hur mycket som beslagtas och hur mycket som är transitsmuggling av beslagen osv.

Får man gå runt i pyjamas en hel dag…?! :-)

Pernilla Wahlgrens värld - 15 timmar sedan

TACK för alla fina kommentarer efter TV-inspelningen av ”Kort Glad & Tacksam”!   Roligt att ha min Jubileumsshow bevarad för eftervärlden , även om inget slår att se shower LIVE, såklart! Denna inspelning var ju dessutom nerklippt, eftersom den inte fick vara två timmar lång och man måste tänka på alla reklampauser , så att de inte kommer mitt i ett nummer.


Fler inlägg från Bokbloggar

Läst i maj 2020

Bokbloggar - 1 timme sedan