Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från The Climate Scam

Varför välja bort kött?

The Climate Scam - 28 Feb 18 kl. 08:06

Göteborgsposten har gett plats åt Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen som menar att det är vilseledande att fokusera på svensk köttproduktion som klimatbov. ”En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder. Kossorna äter ingenting fossilt, varje kolatom kommer från ettåriga växtdelar. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Super Lambo gör supervärvning

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 17:22

Pär Arlbrandt tvingades välja bort fotbollen till förmån för ishockeyn som 16-åring..

Kolla in Köpenhamns nya flytande öar

Nyhetspressen - 04 Apr 18 kl. 09:14

Köpenhamn har fått en ny skärgård – mitt i staden. I dagarna sjösattes den första flytande ön och strax kommer åtta ytterligare att följa..

MSB har gräddfil till Facebook inför valet

Nyhetspressen - 03 Apr 18 kl. 06:59

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) har fått en ny snabbfil för att radera trollkonton på Facebook.Mitt under brinnande valår har nu myndigheten möjlighet att välja vilka konton som ska tas bort.– Det är som boarding av ett flygplan – alla kommer ombord, men vi kan peka på vem som ska få gå först i kön, säger Dominik Swiecicki på MSB..

Amanda, 12, giftes bort - våldtäktsmannen fick vårdnaden: "Sverige värre än Irak"

Nyhetspressen - 03 Apr 18 kl. 05:00

Amanda, 12, giftes bort till en vuxen man i Irak, våldtogs och blev mamma. Sen gav svensk domstol vårdnaden till våldtäktsmannen. Nu kämpar hon för att få tillbaka sina barn – och sätter sitt sista hopp till Högsta domstolen.

Fatshark ger bort 1 miljon nycklar till Lead and Gold

Feber.se - 28 Nov 17 kl. 12:45

Gratis är gott! Fatshark har återigen bestämt sig för att dela ut lite spelnycklar till deras westernpangare Lead and Gold. Mer specifikt handlar det om 1 miljon nycklar gänget ger bort och ni kan lägga vantarna på en egen sådan genom att följa länken här nere till vänster.

Carolin Dahlman: Asylsökande bör inte få välja bort kvinnor som utredare

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 16:04

Migrationsverket och regeringen står inte upp för jämställdheten när de ger folk rätt att välja tolk och handläggare utifrån kön. Denna vansinniga rättighet borde skyndsamt avskaffas..

Bolånechefen: ”Det värsta som kunde hända”

Nyhetspressen - 16 Nov 17 kl. 09:34

Amorteringskravet får allt fler svenskar att välja bort en flytt och i stället utöka sina bolån för att renovera eller bygga ut. Det visar statistik från räntepressarsajten Lånbyte som Di tagit del av. ”Det här är det värsta som kunde hända”, säger vd:n Alexander Widegren..

S vill minska asylsökandes rätt välja boende

Nyhetspressen - 11 Apr 17 kl. 18:22

Lagen som ger asylsökande rätt att välja bostad utanför anläggningar, den så kallade ebo-lagen, ska slopas. Det slår Socialdemokraternas kongress fast i ett beslut som skärper tonen. Partiet, särskilt kommunalråd i orter som Malmö och Södertälje, har längre kritiserat ebo och velat slopa den.

Inte klart om USA kommer följa Parisavtal

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 21:08

USA har inte beslutat om landet ska fortsätta följa Parisavtalet om att minska utsläppen av växthusgaser. - Parisavtalet är fortfarande föremål för diskussion inom (Trump-)administrationen, sade Vita husets talesperson Sean Spicer på onsdagen.(TT).

Amerikanska operatörer får rätt att sälja användarnas data

Feber.se - 29 Mar 17 kl. 12:30

Bakslag för integriteten på nätet i USA USA:s kongress röstade igår för att dra tillbaka de regleringar för hur internetoperatörer (ISP) ska hantera deras kunders data som infördes förra året. Reglerna som infördes förra året innebar att ISP:s var tvungna att inhämta tillstånd från sina kunder för att kunna sälja information om dem vidare till tredje part. Dessa regler tas nu bort vilket innebär att det står ISP:s fritt fram att sälja webbläsarhistorik och annan data över vad deras kunder pysslar med på nätet vidare till andra företag.


Fler inlägg från The Climate Scam

Klimatalarmismens pris

The Climate Scam - 15 Mar 18 kl. 07:52

Så vad definierar en klimatalarmist? För mig är det att man tror på en ideologi och därmed har en agenda för det man säger eller skriver. Det gäller oavsett yrkesroll men i högsta grad om du är lärare, politiker eller journalist.

Nästa tokighet från klimatalarmisterna – hund- och kattförbud?

The Climate Scam - 13 Mar 18 kl. 08:00

Under förevändning att rädda jorden har de politiskt korrekta klimatalarmisterna föreslagit en mängd förbud eller höga skatter för att ”styra konsumtionen”. Det ramlar in nya förslag till förbud och höjda skatter hela tiden. Vilka är klimatalarmisterna och vad vill de?

Mänsklighetens planet

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 23:47

Jag har i samband med att jag skrivit ett antal inlägg den senaste tiden gjort försök att sätta mig in i ett antal frågor som åtminstone för mig är av intresse för att förstå olika aspekter av klimatfrågan. Mitt förra inlägg om syre i vatten var min reaktion på ett påstående om att varmare hav innehåller mindre syre. Då ville jag veta hur mycket syre som finns i sjöar och hav ”normalt”.

Öppen Tråd

The Climate Scam - 10 Mar 18 kl. 08:00

Dom säger att värme är på väg. Fan tro’t. Veckans öppna tråd för fri diskussion om väder, klimat och energi.

Variansen i vädret

The Climate Scam - 09 Mar 18 kl. 06:30

Kvinnligt klimatledarskap för en hållbar framtid

The Climate Scam - 08 Mar 18 kl. 14:39

Så här på Internationella kvinnodagen uppmärksammar jag UNFCCCs förra ledare Christiana Figueres. Utnämnd som en av de centrala kvinnliga ledarna i kampen mot klimathotet. Den gamla kvinnorollen stod för att vårda och mätta sina barn.

Bevis saknas för att det ska bli mycket varmare framöver

The Climate Scam - 06 Mar 18 kl. 08:00

På klimatkonferensen i Mölndal nyligen intervjuades jag av Svenska Dagbladets reporter Jenny Stiernstedt. Jag sa då att hypotesen att ”mänskliga utsläpp kommer att orsaka en ganska stor uppvärmning” inte har bevisats. En hypotes är just ett antagande om verkligheten.

Dessa konstiga klimataktivister

The Climate Scam - 04 Mar 18 kl. 08:45

Klimataktivister har organiserat sig i flera olika nätverk, som alla är flitiga när det gäller att skicka insändare och debattartiklar till tidningar. Av det kan vi lära oss en del av vad de tror och vill. En av de saker de vill, är att vända trender.

UAH februari 2018

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 16:38

Nolltolerans mot klimat i Grönköping

The Climate Scam - 01 Mar 18 kl. 09:44

Rolf Oward rapporterar om en lysande idé från Grönköpings gröna. I ett öppet brev till ledningen för det lokalt verkande Miljöpartiet (MP) föreslås att det omedelbart skall införas absolut nolltolerans mot allt klimat. -Såsom bekant är klimat mycket farligt eftersom där finnes den giftiga koldioxiden, kommenterar en av brevundertecknarna, frk Lizette Ruda (MP).

Varför välja bort kött?

The Climate Scam - 28 Feb 18 kl. 08:06

Göteborgsposten har gett plats åt Gustav Melin, Svenska Bioenergiföreningen som menar att det är vilseledande att fokusera på svensk köttproduktion som klimatbov. ”En ko äter i första hand gräs, halm och kraftfoder. Kraftfodret kan bestå av spannmål, soja, melass eller något annat energi- och proteinrikt foder.

Alarmism om den arktiska isen

The Climate Scam - 25 Feb 18 kl. 08:00

En skrämmande rapport om den arktiska havsisen publicerades i december 2017. ”We’re witnessing the fastest decline in Arctic sea ice in at least 1,500 years” löd en rubrik från Vox. Ja, klimatförändringarna är t.