Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Vass kaviartub hittad i fårhage: ”Den låg i närheten av där djuren äter”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 13:42

Kan orsaka inre skador hos fÃ¥ren.. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Corvette Z06 mot Ferrari 458 Italia och Porsche 911 GT3

Feber.se - 28 Feb 23 kl. 19:00

Hur står sig jänkejärnet? Om det står Z06 på din Corvette är den rätt så vass. Inte lika vass som ZR1 men ändå.

Borttappad radioaktiv kapsel i Australien hittad

Feber.se - 01 Feb 23 kl. 13:15

Återfanns två meter från vägen Den radioaktiva kapseln som försvann under en transport i västra Australien har nu återfunnits uppger myndigheter i delstaten Western Australia. Kapseln försvann i mitten av januari när den transporterades från en gruvanläggning i Newman till Perth. Kapseln var bara sex gånger åtta millimeter stor och innehöll cesium-137, ett radioaktivt ämne som kan orsaka brännskador och cancer.

Kommande Aston Martin DBX-version blir vass

Feber.se - 19 Jan 22 kl. 16:00

"The World’s Most Powerful Luxury SUV" Aston Martin har börjat teasa en kommande version av suven DBX. Den beskriver man som "The World’s Most Powerful Luxury SUV" vilket innebär att vi har något vasst att vänta oss. Troligtvis fler än de 650 hästar som Lamborghini Urus bjuder på alltså.

Världens största potatis hittad i Australien

Feber.se - 04 Nov 21 kl. 13:30

Väger nästan 8 kg Vad som tros vara världens hittills största potatis har hittats av ett par i Australien. Potatisen väger 7,9 kg och har fått namnet "Doug". Det var paret Donna och Colin Craig-Brown som grävde upp den enorma potatisen på sina ägor i slutet av augusti i år.

FCR 10: Ny motståndare hittad – Allstars supertalang går match om titeln!

MMAnytt - 17 Oct 21 kl. 19:08

Den svenskbaserade brasilianaren Felipe “D’Ouro” Lima (10-1) är en av Allstars mest lovande talanger i dagsläget och nu är han klar för att möta schweizaren Kenji Bortoluzzi (11-4-1)! Mötet sker i huvudmatchen på Fight Club Rush (FCR) 10 den 20:e november och gäller organisationens bantamviktstitel – det första mästarbältet i organisationens historia. Det var FCR själva som annonserade matchen via sociala medier.

Ny björndjurs-art hittad i Dominikanska republiken

Feber.se - 06 Oct 21 kl. 18:00

Fossil hittat i 16 miljoner år gammal bärnsten I en ny forskningstudie skriver forskare att de har hittat fossil från en tidigare okänd art av björndjur i 16 miljoner år gammal bärnsten från Dominikanska republiken. Det ska vara det tredje björndjuret man hittat inuti bärnsten någonsin och det första, som man med hjälp av laser-mikroskopi, har kunnat analysera innandömet på. Detta har lett till att man fastställt att fossilet kommer från en ej tidigare känd art av björndjur, en art som man nu har gett namnet "Paradoryphoribius chronocaribbeus".

Världens nordligaste ö hittad

Feber.se - 28 Aug 21 kl. 15:00

Hittades av misstag Några polarforskare som utforskade ett område norr om Grönland stötte på ett litet landområde som nu anses vara världens nordligaste ö. De stötte på denna landmassa av en slump när de åkte runt för att samla prover. De trodde nämligen att de var på grönländska ön Oodaaq som tidigare ansågs vara den nordligaste ön.

Tidigare okänd jättedinousaurieart hittad i Australien

Feber.se - 08 Jun 21 kl. 18:00

Säg hej till Australotitan cooperensis Forskare i Australien har hittat skelett från en tidigare okänd dinosaurieart vilken är den största dinosaurieart man någonsin upptäckt på kontinenten. Den nya arten har fått namnet Australotitan cooperensis och ska ha levt under Krita-perioden, för mellan 92 - 96 miljoner år sedan, när Australien fortfarande satt ihop med Antarktis. Den växtätande Australotitan cooperensis hade en mankhöjd på mellan 5-6,5 meter och en längd på mellan 25-30 meter.

Forne The Ultimate Fighter-deltagaren hittad död i flod

MMAnytt - 08 Jun 21 kl. 05:31

Den forne The Ultimate Fighter-deltagaren Dane Sayers är död vid 33 års ålder. Det är ännu oklart vad som föranledde tragedin, men en lokal radiostation avslöjade att Sayers blivit funnen död i floden Red River i hans hemstad Fargo. MMA Fighting kunde sedan bekräfta uppgifterna.

Bitcoin-farm hittad när polis var på jakt efter cannabis

Feber.se - 31 May 21 kl. 11:20

Energikrävande verksamheter förväxlades av brittisk polis Något som bitcoin-farmar och anläggningar för att odla marijuana inomhus har gemensamt är att de båda drar stora mängder energi. Detta fick brittisk polis nyligen erfara när de gjorde en razzia mot vad de trodde var en marijuana-odlig men som visade sig vara en bitcoin-farm. Det är inte olagligt att generera bitcoins i Storbritannien.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - 29 Jan 20 kl. 12:30

En bil har kört av vägen i Malmö..

Glädjen: Hunden Ozzy är infångad

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:30

I två veckor har man försökt fånga in hunden Ozzy - nu är han fast..

ARKIV: Jörgen Brinks tre raka segrar i Vasaloppet

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:17

Jörgen Brink lyckades med bedriften att vinna Vasaloppet tre år i rad, 2010, 2011 och 2012. Efter vinsten 2012 var Brink väldigt känslosam i segerintervjun med André Pops..

Så länge stannar värmen

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 18:00

Vårvädret har anlänt till Gotland med besked..

Finländska trösten: De får guldbonus

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:21

Finlands ishockeydamer fick nöja sig med silver i VM – efter det uppmärksammade bortdömda målet i finalen mot USA. Men trots det får de sin guldbonus av det finländska ishockeyförbundet..

Visby IBK uppvaktar konkurrentens stjärnor

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 17:10

Visby IBK vill värva Craftstadens två poängspelare: Simon Zetterling och Tor Bornedal-Samils..

Jörgen Brink slutar: ”Dags för ett nytt skede i livet”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:36

Jörgen Brink gjorde den gångna helgen sitt sista skidlopp i karrirären. Nu slutar 45-åringen. ”Lite vemodigt men det är ändå dags för ett nytt skede i livet”, skriver han på Instagram..

Misstänkt jaktbrott – tre döda djur

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:35

Tre döda djur har hittats vid Måvikens badplats, norr om Knutby..

Tidigare frikända fick fängelsestraff och utvisning från Sverige

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:30

Friande domar revs upp av hovrätten..

Reals sjuka köpebudget – fem miljarder att tillgå

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:29

Efter fiaskosäsongen är Real Madrid på rejäl jakt i sommar.Så väl Paul Pogba, Mohamed Salah, Eden Hazard och Kylian Mbappé har kopplats ihop med klubben.Och pengar finns, avslöjar nu en av klubbens tidigare demontränare..

Goda råd är dyra för Jukka Jalonen efter otaliga återbud – här är spelarna som ännu kan bli VM-aktuella

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:28

Rekordmånga finländare (49) fick dra på sig en NHL-tröja säsongen 2018–19 men hittills har bara två blåvita NHL-doldisar tackat ja till spel i ishockey-VM. Laget lär förbli anonymt men truppen lever fortfarande i allra största grad. I NHL håller den första slutspelsomgången på att ta slut, medan AHL-slutspelet precis har dragit igång.

”Var den blodigaste och tuffaste finalen någonsin”

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 16:05

Frölunda spelar i år sin nionde SM-final i klubbens historia.Då passar GT på att blicka tillbaka på de åtta tidigare mästerskapsfinalerna – som renderat i tre SM-guld..

Gravfynd kan visa att Malmö är äldre än vad man trott

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:46

Ett fynd i S:t Petri kyrka dateras till 1220..

Leos Lekland öppnar på C4 Shopping-området

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:30

Leos Lekland ska öppna en drygt 4 000 kvadratmeter stor anläggning på C4 Shopping-området. Runt 13 miljoner satsas på utrustning till det nya aktivitetscentret..

Forskarnas varning– för många ägg gör dig sjuk

Nyhetspressen - 18 Apr 19 kl. 15:26

Påskhelgen är en högtid för alla äggälskare. Enligt organisationen Svenska ägg äter vi sex miljoner ägg i timmen under påskafton. Men nu kommer forskare med allvarliga varningar om äggens påverkan på hälsan.