Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Vattengympa

Blondinbella - 15 Nov 13 kl. 12:23

Vad gör man när man har gått en dag över tiden (=tickande bomb) men är rastlös? Jo man går på spa. Idag blev det Sturebadet, checkade in tio imorse och har hunnit med vattengympa. Perfekt träning för mig just nu. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mopsen Sture går på vattengympa

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 14:39

Det händer mycket på Lunds djursjukhus en vanlig förmiddag i mellandagarna..

Glada vattenlekar för att glömma

Nyhetspressen - 21 Dec 16 kl. 06:00

48 timmar hade gått sedan storförlusten mot Redbergslid. HIF Karlskrona försökte glömma vardagen genom att vattengympa av sig den värsta besvikelsen..

”Last Vegas” – en höftopererad ”Baksmällan”

UNDERBARACLARA - 27 Nov 13 kl. 11:42

Från ”Liberace” till ”Last Vegas” – Michael Douglas från den hyllade rollen som pianounderhållaren till en slags höftopererad ”Baksmällan”. Michael Douglas 70-åriga karaktär Billy ska gifta sig med sin 32-åriga flickvän. Vännerna – spelade av Morgan Freeman, Robert DeNiro och Kevin Kline – hämtas upp från vattengympa och tv-fåtölj och flygs till Las Vegas för [...

Gympadax

Prinsessans Dagbok - 19 Sep 11 kl. 18:13

Ah det är ju måndag idag, alltså vattengympa. Jag är inte sugen, som vanligt. Jag förstår inte var min träningsmotivation är?

Vattengympa

Prinsessans Dagbok - 05 Sep 11 kl. 17:24

Ikväll börjar vattengympan som jag anmält mig till. Jag känner mig inte ett dugg sugen. Men jag borde åka dit för min kropp behöver röra på sig.

Vattengymnastik

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 05 Jun 11 kl. 16:24

Jaha här kommer dagens vattengympa lektion...


Fler inlägg från Blondinbella

Kolmården = hjältar!

Blondinbella - 2 timmar sedan

Imorse klev barnen och jag upp vid åtta. Vi hade bestämt tid med Lovisa vid tio så vi drog oss i sängen och sedan gick vi ner till The Lamps frukost. Frukost är så viktigt för mig och jag blir så lycklig när det goda saker framme.

Större insikt med mat-statistik

Blondinbella - 8 timmar sedan

I samarbete med Mat.se Förra veckan valde jag att hylla ett bolag inom intimvårdsprodukter, ett bolag som lyssnar in efterfrågan från dagens uppdaterade och pålästa konsumeter. Det finns flera bolag jag vill lyfta, bolag som lyssnar in vår samtid och var vi befinner oss.

Kolmården imorgon!

Blondinbella - Igår: 17:21

Vi maxar påskledigheten och åkte iväg till Norrköping idag. Vi tänkte ha en heldag på Kolmården imorgon så det kändes skönt att bila hit, checka in på hotell vilket barnen älskar och gå ut och äta ikväll. Det var faktiskt hemmateamets idé.

Tamponger på börsen

Blondinbella - Igår: 17:00

I samarbete med Ellen Idag lever vi verkligen i ett pekpinne samhälle. På alla håll och kanter kritiserar man, ifrågasätter innehåll, tillvägagångssätt och miljöaspekter. Vi är ett samhälle fyllt av kunder som sätter väldigt höga krav, vilket är jättebra.

Påskägg och en hel dag ute

Blondinbella - i förrgår: 18:45

Ledig lördag utan något bokat alls (rätt ovanligt). Vi klev upp åtta. Åt frukost i lugn och ro.

Läsning och inspiration

Blondinbella - i förrgår: 17:31

I samarbete med Readly Häromdagen var vi hemma och skapade en film för Readly. Från början var tanken att göra som vi tidigare gjort, fota appen och visa upp några favoriter. Men eftersom jag använder appen varje dag ville jag verkligen kommunicera detta på ett genuint och härligt sätt.

Sally fyra år

Blondinbella - 19 Apr 19 kl. 20:10

Åh vilken lyckad och mysig födelsedag för Sally. Vid åtta imorse blev det tårta och sång: Hon fick en klassisk Barbietårta! Paketöppning i sängen!

Kvällslek utomhus

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 19:52

Äntligen påsklov! Jag vet att jag styr mina egna tider, jag kan vara ledig mycket men också att jag indirekt aldrig är ledig – Ändå så har jag lika mycket påskledighetsfeeling som mina barn. Det känns så skönt att ha några dagar off och bara hänga med barnen.

Idéer till vår uteplats

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 17:00

I samarbete med Ellos Som ni har förstått är det fortfarande en byggarbetsplats på tomten hemma. Barnen tycker det är väldigt spännande med alla maskiner och byggarbetare på tomten, det känns som en liten verkstad. Själva uteplatsen blir nog inte helt klart förrän mitten på sommaren ungefär.

Skärtorsdag, träning, Marie Clarie och DN

Blondinbella - 18 Apr 19 kl. 12:01

Det är skärtorsdag idag men de flesta är lediga på kontoret. Barnen är på förskolan för jag har jobb som vanligt. Eftersom jag inte har möten idag så passar jag på att blocka dagen för skrivning.

Dags för internationella kontrakt

Blondinbella - 17 Apr 19 kl. 18:56

Dagen har gått i full fart. Det var min sista kontorsdag på länge så det var mycket att beta av. Imorgon är det skärtorsdag och de flesta har tagit ut komptid och jag ska jobba hemifrån och skriva under dagen.

Ett helt team behövs

Blondinbella - 16 Apr 19 kl. 22:42

Det var mysigt att hämta hem två barn idag. Det första vi gjorde var att titta till pool-området där det hade sprängts idag. Jag tänkte på det när vi stod där, hur tydligt det blir att jag aldrig hade fått ihop livet utan att hemma-team.

Stressig tisdag

Blondinbella - 16 Apr 19 kl. 14:24

Både Sally och jag låg vakna mycket i natt. Jag vet inte varför, först försökte jag säga att vi skulle vara tysta men sedan insåg jag att vi låg där tillsammans och stirrade upp i taket så då tänkte jag att vi bryter mönstret och går upp en stund.

Kaffeprovning och rödbetstartar

Blondinbella - 15 Apr 19 kl. 20:57

Vilken start på veckan! Jag klev upp 06.00 och åkte och tränade.

Ett beauty-hack som fungerar

Blondinbella - 15 Apr 19 kl. 16:57

I samarbete med Oslo Skin Lab För mig är skönhet och yta superviktigt, och jag skäms faktiskt inte för att säga det. Däremot har jag mycket förutsättningar som går emot mig.