Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Blondinbella

Vattengympa

Blondinbella - 15 Nov 13 kl. 12:23

Vad gör man när man har gått en dag över tiden (=tickande bomb) men är rastlös? Jo man går på spa. Idag blev det Sturebadet, checkade in tio imorse och har hunnit med vattengympa. Perfekt träning för mig just nu. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mopsen Sture går på vattengympa

Nyhetspressen - 29 Dec 16 kl. 14:39

Det händer mycket på Lunds djursjukhus en vanlig förmiddag i mellandagarna..

Glada vattenlekar för att glömma

Nyhetspressen - 21 Dec 16 kl. 06:00

48 timmar hade gått sedan storförlusten mot Redbergslid. HIF Karlskrona försökte glömma vardagen genom att vattengympa av sig den värsta besvikelsen..

”Last Vegas” – en höftopererad ”Baksmällan”

UNDERBARACLARA - 27 Nov 13 kl. 11:42

Från ”Liberace” till ”Last Vegas” – Michael Douglas från den hyllade rollen som pianounderhållaren till en slags höftopererad ”Baksmällan”. Michael Douglas 70-åriga karaktär Billy ska gifta sig med sin 32-åriga flickvän. Vännerna – spelade av Morgan Freeman, Robert DeNiro och Kevin Kline – hämtas upp från vattengympa och tv-fåtölj och flygs till Las Vegas för [...

Gympadax

Prinsessans Dagbok - 19 Sep 11 kl. 18:13

Ah det är ju måndag idag, alltså vattengympa. Jag är inte sugen, som vanligt. Jag förstår inte var min träningsmotivation är?

Vattengympa

Prinsessans Dagbok - 05 Sep 11 kl. 17:24

Ikväll börjar vattengympan som jag anmält mig till. Jag känner mig inte ett dugg sugen. Men jag borde åka dit för min kropp behöver röra på sig.

Vattengymnastik

Always Fabulous - Snygg. Sexig & Singel - 05 Jun 11 kl. 16:24

Jaha här kommer dagens vattengympa lektion...


Fler inlägg från Blondinbella

Löwengrips-gruppen

Blondinbella - 9 timmar sedan

Vi har haft en fantastisk konferens här uppe. Jobb blandat med att umgås, vissa har varit här sedan i helgen och vissa kom igår. Man har kunnat göra lite som man vill, konferensen var mellan 13.

Konferens på Copperhill

Blondinbella - Igår: 11:24

… Det är så mysigt att vara här i Åre! Jag var på Copperhill (vi alla bor här, vi har tagit över en hel våning hehe) vid halv sex. Bytte om och blev körd ner till restaurang Krus nere i byn för att möta Pingis.

Natural Cycles i USA

Blondinbella - Igår: 17:01

I samarbete med Natural Cycles Som ni läste i mina mål 2019 är ett av de i toppen “hälsan först”. Träningen prioriteras i kalendern, två pass i veckan med min PT Pontus. Hand i hand med träning och hälsa är för mig att känna min kropp och veta vad den behöver.

Söndagslistan

Blondinbella - i förrgår: 15:06

…. Vad är bästa med livet just nu? Att jag känner mig harmonisk och har en tillvaro som (trots allt) känns mysig och innehåller livets alla delar.

Min barnfria lördag

Blondinbella - i förrgår: 21:38

Ibland är min energi ett under, jag vet inte vad den kommer ifrån men det är min styrka. Som inatt sov jag fyra timmar efter gårdagens bravader. Klev upp åtta, åt frukost, svarade på några mail, uppdaterade er och sedan var jag på Lyko Concept Skin på en ansiktsbehandling.

Elle-galan 2019

Blondinbella - 19 Jan 19 kl. 09:25

God morgon på er! Jag ska precis iväg på en spabehandling. Jag måste ju passa på en lördag barnfri i Stockholm.

Hemma i Sverige

Blondinbella - 18 Jan 19 kl. 08:34

Nu är jag hemma igen! Landade nyss på Arlanda och sitter nu och väntar in min väska. Jag sov från start till landning, tack vare en sömntablett.

Back to business

Blondinbella - 17 Jan 19 kl. 16:57

I samarbete med Ellos Det är något särskilt med att komma tillbaka till jobbet efter ledighet och för mig sitter det mycket i kläderna. Både nu i januari men lika starkt i augusti efter sommaren.

Mitt fun place

Blondinbella - 17 Jan 19 kl. 03:15

Idag har varit en liten lugnare dag. Fotat en kampanj för Ellos tillsammans med Sascha och sedan träffat en PR-byrå. USA ligger så långt före på allt som har med kommunikation att göra och det är så inspirerande.

Fatta beslut på 80%, vänta inte in 100

Blondinbella - 16 Jan 19 kl. 14:30

God morgon från NYC! Ny dag, jag studsade upp ur sängen halv fem imorse och började jobba. Jag är i ett flow.

Tisdag i NYC

Blondinbella - 16 Jan 19 kl. 03:34

Lång dag minst sagt men så rolig! Jag jobbade 03-06.30, kunde inte somna om men fick mycket gjort.

Hälsotema på Adlibris

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 17:00

I samarbete med Adlibris Mitt samarbete med fantastiska Adlibris fortsätter idag och det har ett tema som jag tycker väldigt mycket om. Nämligen hälsa.

Gör plats för att drömmas ska bli sanna

Blondinbella - 15 Jan 19 kl. 11:08

Jag vaknade 03.00 imorse på Soho House i Meatpacking, superpigg och valde att kliva upp. Tog alla samtal med kollegorna i Sverige och tog tag i mailen.

På planet

Blondinbella - 14 Jan 19 kl. 21:34

Äntligen landat! Jag har inte kunnat blogga på planet men däremot har min mail fungerat så jag i princip jobbat från start till landning. Med något avbrott för läsning.

Söndagskvällen!

Blondinbella - 13 Jan 19 kl. 21:38

En liten lista: …. Vad är bästa med livet just nu? Att det är ett nytt år och nya tag.