Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Veckans topplista – böcker jag ser fram emot i sommar

Bokbloggar - 04 Jun 19 kl. 21:26

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Camping, utlandsresor och Birka Cruises slutar kryssa

Freedomtravel - 06 Jul 20 kl. 06:00

Camping är hett bland svenskar just nu, och samtidigt ökar bokningarna av utlandsresor efter att UD släppt på avrådan till ett antal länder. Det är dags för veckans resenyheter. Stort intresse bland svenskar för att campa i sommar Sveriges största campingkedja, First Camp, ser en stark utveckling när det gäller bokningar för juli och augusti.

Våra resplaner för sommaren 2020

Freedomtravel - 26 Jun 20 kl. 06:00

Då var det dags att presentera våra resplaner för sommaren 2020! I början på året hade vi planer på en husbilsresa i Europa, men nu har vi ställt om till Sverige, och vi ser riktigt mycket fram emot våra nya planer. Medelhavsvärme och trevligt besök Vilken värme vi haft denna vecka!

Tänk på det här i sommar om du har djur i bilen

Feber.se - 22 Jun 20 kl. 08:00

Och gör så här om du ser ett instängt djur eller barn i ett fordon Varje sommar när det är varmt i bilen är det extra varmt för djuren som hänger med. Men det tål ändå att upprepas vad man ska tänka på om ens fyrbenta vänner ska följa med land och rike runt. Här kommer tips om vad man som djurägare ska göra för att göra det så bra som möjligt för djuren.

Elmia flyttas fram och resenärer snart redo för världen

Freedomtravel - 08 Jun 20 kl. 06:00

Den stora och omåttligt populära mässan Elmia Husvagn Husbil flyttas fram till 2021. Samtidigt börjar mycket inom reseindustrin, långsamt och försiktigt, komma igång. Det är dags för veckans resenyheter!


Fler inlägg från Bokbloggar

Prins Flugo

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Barr är bäst

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Hitta nallen

Bokbloggar - 5 timmar sedan