Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Veganska proteinbollar à la LCHF

Kostdoktorn - 02 Sep 19 kl. 06:55

Letar du efter ett veganskt alternativ till kött som innehåller lite kolhydrater och smakar riktigt gott? Dessa proteinbollar tillsammans med krispiga grönsaker och en mejerifri sås är den perfekta veganska måltiden.Receptet →Inlägget Veganska proteinbollar à la LCHF dök först upp på Diet Doctor. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

LCHF-enchiladas i salladsblad

Kostdoktorn - Igår: 10:46

Krispiga salladsblad fungerar utmärkt istället för tortillabröd i denna goda LCHF-enchilada som är fylld med smaker som får oss att drömma om Mexiko.Inlägget LCHF-enchiladas i salladsblad dök först upp på Diet Doctor.

Alkohol och LCHF – bäst och sämst

Kostdoktorn - 24 Jan 20 kl. 17:08

Glad fredag! Ett glas vin till helgen kanske? Men vilka är de bästa och sämsta valen när det gäller alkohol och LCHF?

LCHF-chicken nuggets med gröna pommes och BBQ-majo

Kostdoktorn - 23 Jan 20 kl. 08:36

Här är vår LCHF-version av klassiska chicken nuggets med pommes. Till detta serveras en ljuvlig BBQ-majonnäs.Inlägget LCHF-chicken nuggets med gröna pommes och BBQ-majo dök först upp på Diet Doctor.

Receptsamling: Nystart med LCHF

Kostdoktorn - 20 Jan 20 kl. 12:49

Har du precis börjat med LCHF eller du kanske behöver en liten spark i baken för att komma tillbaka till bra vanor igen? Då har du hittat rätt! Inlägget Receptsamling: Nystart med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

LCHF-rätter som passar fint i matlådan

Kostdoktorn - 09 Jan 20 kl. 17:11

Långt till januarilönen? Ta med matlåda till jobbet så sparar du en rejäl slant samtidigt som du vet att du äter bra mat!Inlägget LCHF-rätter som passar fint i matlådan dök först upp på Diet Doctor.

Enkel LCHF-frukost med stekta ägg, tomat och ost

Kostdoktorn - 07 Jan 20 kl. 12:32

En superenkel och god LCHF-frukost. Med ägg och ost får du i dig allt protein du behöver.Inlägget Enkel LCHF-frukost med stekta ägg, tomat och ost dök först upp på Diet Doctor.

Vardagsgott med LCHF

Kostdoktorn - 07 Jan 20 kl. 07:49

Välkommen vardag! Här bjuder vi på favoriter som är både hälsosamma och snälla mot plånboken.Inlägget Vardagsgott med LCHF dök först upp på Diet Doctor.

Visuella guider till LCHF

Kostdoktorn - 05 Jan 20 kl. 11:36

Vilka grönsaker är bäst på LCHF, kan man äta bär och vilka nötter innehåller minst kolhydrater? Vad ska jag välja att dricka när jag går på fest?Inlägget Visuella guider till LCHF dök först upp på Diet Doctor.

Håller LCHF i längden?

Kostdoktorn - 03 Jan 20 kl. 17:43

Missa inte den här 45 minuter långa föreläsningen som hålls på svenska!Inlägget Håller LCHF i längden? dök först upp på Diet Doctor.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Bortbjuden på middag – hur ska jag tänka?

Kostdoktorn - 3 timmar sedan

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

Goda nyheter: Diet Doctor Plus är friskvård!

Kostdoktorn - 18 timmar sedan

Har du fått nya friskvårdspengar och funderar på om du ska satsa på gymkort eller massage? Satsa på ett medlemsskap i Diet Doctor Plus! Du får tillgång till våra över 130 veckomenyer samt ett planeringsverktyg som gör att du kan skapa helt egna menyer alternativt anpasssa existerande menyer.

Let’s Get Moving #2: Gång

Kostdoktorn - 19 timmar sedan

Kan det vara så att du har promenerat på fel sätt? Kanske det! I den andra delen av Let’s Get Moving får du triathleten Jonas Coltings bästa promenadtips, från att välja den rätta omgivningen till att skydda dina knän.

LCHF-enchiladas i salladsblad

Kostdoktorn - Igår: 10:46

Krispiga salladsblad fungerar utmärkt istället för tortillabröd i denna goda LCHF-enchilada som är fylld med smaker som får oss att drömma om Mexiko.Inlägget LCHF-enchiladas i salladsblad dök först upp på Diet Doctor.

Vårens LCHF-evenemang

Kostdoktorn - Igår: 14:11

Har du bokat din biljett till vårens hälsokryssning? För trettonde året i rad arrangeras en dygnskryssning med hälsa och god mat i fokus: Det är åter dags för vårens bejublade LCHF-kryssning med Galaxy! För trettonde gången träffas vi, minglar, äter gott och lyssnar till fantastiska föreläsare med erfarenheter och kunskaper långt över det vanliga inom tema mat och hälsa.

Om fasta på Ketopodden

Kostdoktorn - Igår: 12:56

Ketopodden är en podcast om ketogen kost och hälsa. Den drivs av Pernilla Lantz och Matilda Brasar och lanserades hösten 2019. Pernilla berättar: Varannan fredag släpper vi ett nytt avsnitt där vi pratar om ketogen kost, vardagsutmaningar, träning och helt enkelt våra liv.

Pizza-chaffles

Kostdoktorn - i förrgår: 08:48

Det är bara fantasin som sätter gränserna för vad en chaffle kan förvandlas till! Här har vi toppat den med ost och salami och vips så har du en ny kandidat på pizza-topplistan.Inlägget Pizza-chaffles dök först upp på Diet Doctor.

Team Diet Doctor: LCHF-tips på resande fot

Kostdoktorn - i förrgår: 14:06

Här är del två av vår roliga videoserie: LCHF-tips med Team Diet Doctor! Du kommer att få våra bästa tips för att äta ute, handla, hantera sociala situationer som att gå bort på middag och mycket mer. I den här andra delen får du våra bästa tips för LCHF på resande fot.

Dr Andreas Eenfeldt: Att ge människor överallt makten att revolutionera sin hälsa

Kostdoktorn - 26 Jan 20 kl. 08:25

Möt mannen som skapade Diet Doctor: Dr Andreas Eenfeldt. Vem är den här långe läkaren som vill revolutionera världshälsan?Inlägget Dr Andreas Eenfeldt: Att ge människor överallt makten att revolutionera sin hälsa dök först upp på Diet Doctor.

Alkohol och LCHF – bäst och sämst

Kostdoktorn - 24 Jan 20 kl. 17:08

Glad fredag! Ett glas vin till helgen kanske? Men vilka är de bästa och sämsta valen när det gäller alkohol och LCHF?

Vad är lågkolhydratkost? Fråga inte Harvard!

Kostdoktorn - 24 Jan 20 kl. 13:44

Är du förvirrad över vad som egentligen kännetecknar lågkolhydratkost? Det är även Harvard School of Public Health. På Diet Doctor är vi noga med att definiera LCHF.

Let’s Get Moving: vår nya träningskurs

Kostdoktorn - 24 Jan 20 kl. 10:43

Med livslång erfarenhet av träning och som professionell triathlet vet jag hur viktig den rätta maten och det rätta kostupplägget är, för både hälsa och prestation.Inlägget Let’s Get Moving: vår nya träningskurs dök först upp på Diet Doctor.

Frasiga glutenfria lökringar

Kostdoktorn - 24 Jan 20 kl. 07:40

Gör dina egna krispiga, glutenfria lökringar enkelt i stekpannan. Smakar otroligt gott som snacks eller tillbehör till hamburgare. Inlägget Frasiga glutenfria lökringar dök först upp på Diet Doctor.

Let’s Get Moving: träning för nybörjare

Kostdoktorn - 23 Jan 20 kl. 14:29

373 visningar Vi är stolta över att lansera Let’s Get Moving, vår första träningskurs för nybörjare. Inget gym? Inget problem.