Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Jägareförbundets blogg

Vet jaktsabotörerna vilka de terroriserar?

Jägareförbundets blogg - 02 Sep 19 kl. 18:16

Häromdagen släppte en liten förening med några djurrättsterrorister ett redigerat filmklipp som visade hur ett antal jägare ute på jakt provocerades in absurdum av ett gäng korkskallar. Ena dagen jägare, nästa dag brandman, veterinär eller läkare. Även jaktsabotörer behöver deras hjälp ibland. Hur känns det? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mystisk tjuvliga härjar i Kiruna

Nyhetspressen - 20 Jan 19 kl. 15:53

Butikerna i Kiruna hemsöks av ett gäng som terroriserar och stjäl..

”Jag vet inte om jag kan få barn”

Nyhetspressen - 04 Nov 18 kl. 09:00

ÖSTERSUND. Skidkarriärerna var över och i somras gifte sig Anna och Emil Jönsson Haag. Då kom också alla frågorna om de skulle ha barn.

Redaktörerna bakom Dokumentet 2.0 hoppar av uppdraget

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 16:20

De fem redaktörerna bakom Dokumentet 2.0 på Aftonbladet lämnar uppdraget, uppger Journalisten. .

”Debattörerna vill inte alls höra fler muslimska röster”

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 14:24

”Debattörerna borde rikta sin ilska till rätt avsändare, i det här fallet Dramaten”, skriver Sofie Löwenmark..

Sluta hata! Argumentera med fakta!

Jägareförbundets blogg - 17 Feb 17 kl. 16:33

Djurrättsaktivister och jaktsabotörer anfaller hänsynslöst enskilda jägare både på nätet och under praktisk jakt med hat och lagvidriga metoder. Det är förkastligt. Men nu har debatten på sina ställen ballat ur fullständigt från båda håll.

Ministern ger hopp till fattigpensionärerna

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 16:36

Regeringen räknar med att inom ett år presentera förslag som på kort sikt ska förbättra ekonomin för de sämst ställda pensionärerna. − Om vi inte gör något finns en risk att vi hamnar i en situation som är ohållbar, säger socialförsäkringsminister Annika Strandhäll..

Skogsindustrin försonas med fienden: Digitaliseringen

Nyhetspressen - 08 Jan 17 kl. 09:53

En öppen virtuell handelsplats för virkesaffärerna ska snart ge alla aktörer likvärdig inblick på marknaden. Men den största möjligheten är hur man bäst möter industrins ökande virkesbehov. Aktörerna på virkesmarknaderna har med olika framgång försökt digitalisera affärerna.

Åkerbokonstnärerna ställer ut i Holland

Nyhetspressen - 14 Nov 16 kl. 09:06

Åkerbokonstnärerna, representerade på plats av Maria Drott, Jürgen Ewel, Elisabet Hall, Eva Lissinger och Caroline Möller, har ställt ut i Holland. Jürgen Ewel lämnar följande rapport..

Stoppad frekvensauktion kalldusch för operatörerna – stor besvikelse på regeringen

Nyhetspressen - 02 Nov 16 kl. 06:01

Frekvensauktionen som avbröts i går är ett kraftigt avbräck för teleoperatörerna och besvikelsen är stor. Nu försenas utbyggnaden av mobilt bredband på landsbygden samtidigt som datavolymerna i näten skenar utan slut..

Frisörerna i Kisa har fullt upp

Nyhetspressen - 22 Oct 16 kl. 10:00

Om du vill få en tid hos frisörerna i Kisa så måste du boka flera veckor eller månader i förväg. Frisörerna som finns i samhället menar att det finns underlag för flera frisörer på orten..


Fler inlägg från Jägareförbundets blogg

När älgen, vildsvinet och katten möttes

Jägareförbundets blogg - 10 Sep 19 kl. 19:55

I kanten av mossen föll vildvinet. Foto privat Judith Halldin var gammal. Det gråa håret var prydligt uppsatt.

Vet jaktsabotörerna vilka de terroriserar?

Jägareförbundets blogg - 02 Sep 19 kl. 18:16

Häromdagen släppte en liten förening med några djurrättsterrorister ett redigerat filmklipp som visade hur ett antal jägare ute på jakt provocerades in absurdum av ett gäng korkskallar. Ena dagen jägare, nästa dag brandman, veterinär eller läkare. Även jaktsabotörer behöver deras hjälp ibland.

Jag fortsätter att äta kött

Jägareförbundets blogg - 20 Aug 19 kl. 12:43

För tillfället råder någon typ av kötthysteri. Ett nervöst budskap om att Sverige mår bättre om alla slutar äta kött. Att hävda att viltkött är cancerframkallande och att hälften av alla älgar ska dö för att det planteras för mycket gran uppfattar jag som ren propaganda.

Finns det någon som fortfarande plockar vilda bär?

Jägareförbundets blogg - 14 Aug 19 kl. 12:11

Smultronsommar! Denna sommar var det ovanligt mycket smultron där jag gick vid vägkanten på Kållandsö vid Vänern och undrade varför ingen verkade plocka smultron mer än jag. Alla är ju så måna om att äta lokala råvaror tänkte jag och det skrivs så mycket om att hålla sig till mat som är hållbart producerad, nyttig och utan tillsatser.

Utnyttja undantagen i vapendirektivet

Jägareförbundets blogg - 13 Mar 19 kl. 20:22

Begränsa inte de laglydiga vapenägarnas frihet – till ingen nytta. Foto Leif Nilsson De senaste dagarna har det varit heta diskussioner om EU:s vapendirektiv och den anpassning av lagen som Sverige är tvungna att genomföra. Debattörernas skarpslipade argument har kastats fram och tillbaka på både Twitter och Facebook.

Visst är de djurrättsterrorister

Jägareförbundets blogg - 05 Mar 19 kl. 18:54

Efter ett tidigare blogginlägg om djurrättsterrorismens hot mot demokratin försökte flera personer, som för övrigt verkar tycka att djurrättsterrorism är helt okej, att gå till motangrepp. Nej, de försökte inte försvara sina handlingar utan angrep enbart inläggets innehåll. Ifrågasätt inte mitt kön, min ålder eller min kärlek till jakten och mina hundar.

Viltkött vinner på vegotrenden!

Jägareförbundets blogg - 12 Feb 19 kl. 09:42

Är du en av var fjärde svensk som planerar att äta mindre kött i år, av miljö- och klimathänsyn?  Eller har du nappat på vegotrenden? Finns det kanske något som förenar köttätare och vegetarianer?