Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från MALENAMI.COM

Vid Hanken

MALENAMI.COM - 11 Apr 13 kl. 07:26

Jag blev varmt emottagen vid Hanken, jag hade sååå sett framemot att få äran att föreläsa för dem! Kom på, då jag stod där framför alla studerande och de från personalen, att jag äntligen får njuta av frukten av det hårda jobb jag gjort och gör med bloggen. Eller äntligen och äntligen, jag har ju njutit hela tiden, jag älskar det jag gör och allt som bloggen för med sig. Allt är verkligen möjligt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Unikt samarbete mellan Hanken och Korsholms gymnasium – studerar på samma villkor obeoende stadium

Nyhetspressen - 20 Jun 18 kl. 20:09

Under våren har studerande från Korsholms gymnasium deltagit i en kurs vid Hanken i Vasa. Kursen har varit unik eftersom alla har deltagit på samma villkor och gymnasiestuderande kan räkna högskolekursen till godo..

Bildningsdirektör: Axxell bra alternativ för Lilla Hanken i Åbo

Nyhetspressen - 17 Jan 17 kl. 15:29

Framtiden för den svenskspråkiga merkonom- och datanomutbildningen vid Åbo yrkesinstitut, så kallade Lilla Hanken, är fortfarande oklar. Det senaste beredningsförslaget förespråkar en flytt till yrkesinstitutet Axxell. Frågan behandlas i svenska sektionen för nämnden för fostran och undervisning på torsdag.

Professorer inte nöjda med sin arbetsgivare

Nyhetspressen - 04 Oct 16 kl. 09:59

Professorer vid universitet i Finland är missnöjda med förutsättningarna för att idka vetenskaplig forskning, visar Professorsförbundets enkät om universitetet som arbetsgivare. Inalles 39 procent av professorerna är missnöjda eller rätt missnöjda med sina möjligheter att utföra vetenskapligt eller konstnärligt arbete. Vad gäller arbetsförutsättningarna finns de nöjdaste professorerna vid Svenska handelshögskolan Hanken och vid Jyväskylä universitet.

"Hanken konkurrerar med svenska toppuniversitet"

Nyhetspressen - 24 Aug 16 kl. 13:16

Efter snart fyra år i den finska huvudstaden har han fått en lätt men omisskännlig finsk accent. Möt Kenneth Nilsson som pluggar ekonomi på Hanken, Svenska Handelshögskolan i Helsingfors..

Hanken startar utbildning för asylsökande

Nyhetspressen - 11 Feb 16 kl. 14:27

Hanken startar ett nytt utbildningsprogram för att integrera asylsökande i det finländska arbetslivet. Programmet riktas till utbildade och språkkunniga asylsökande. De ska bland annat lära sig om det finländska och europeiska affärslandskapet och organisationskulturen.

Lånat Sara Holtkamps fina bilder

MALENAMI.COM - 13 Apr 13 kl. 19:06

Åååh, fina fina Sara Holtkamp tog såå lyckade bilder då jag föreläste vid Hanken!! Hon är sååå duktig! Tusen tusen tack för att jag fick låna dem!!

Föreläsning vid Svenska Handelshögskolan

MALENAMI.COM - 09 Apr 13 kl. 21:55

Idag har jag föreläst vid Hanken!

Många sökte till universitet i år - Hanken pop bland finskspråkiga

Nyhetspressen - 09 Apr 13 kl. 16:44

Högskolorna har i år fått in fler ansökningar om studieplatser en någonsin tidigare. Sammanlagt sökte 73 200 personer till de finländska universiteten i samband med vårens gemensamma ansökan. Det är en ökning med 5 000 jämfört med fjolåret.


Fler inlägg från MALENAMI.COM

Testat kollagenpulver från Oslo Skin Lab

MALENAMI.COM - 5 timmar sedan

Inlägget är ett betalt samarbete med Oslo Skin Lab. I samarbete med Oslo Skin Lab har jag fått testa deras kollagenpulver i över en månad. Faktum är att produkten inte är helt ny för mig.

Ny frisyr hos Tomi Yrjänä

MALENAMI.COM - 11 timmar sedan

Blev sååå nöjd med nya frisyren! Jag gav Tomi Yrjänä semifria händer och resultatet, ja, det ser ni ju! Jag fick ljusa slingor, många centimeter klipptes bort och så fick jag en lååång lugg!

Add color

MALENAMI.COM - Igår: 09:27

Höstfavoriter hos Sköna Clara

MALENAMI.COM - 08 Oct 19 kl. 11:31

Oh, den bästa tiden på modeåret är precis just nu! Älskar höstmodet, preciiiiis varje år! Köper då, oftast, fantastiska plagg som får följa med länge länge.

Hur hamnade jag här?

MALENAMI.COM - 27 Sep 19 kl. 19:35

Är det valen man gjort i livet, ödet eller något förutbestämt, som gör att man hamnar på en plats i livet eller i en ny situation. Är det målbilder man har och som universum då fixat?

Jag föreläser i Umeå på torsdagen!

MALENAMI.COM - 23 Sep 19 kl. 14:54

Ja, ni läste rätt! Äntligen! Denna vecka är det Umeå Fashion & Design och på torsdagen den 26.

Instagramkonton som inspirerar

MALENAMI.COM - 09 Sep 19 kl. 22:09

Text jag skrivit för Hufvudstadsbladets bilaga Livsstil i början av året. Instagram är ett trevligt komplement till bloggar och andra medier. På en blogg visas fler bilder, texten blir längre och inlägget djupare.

Konsten att jobba som influencer

MALENAMI.COM - 02 Sep 19 kl. 08:17

Denna text har jag skrivit för Livsstil, en bilaga för tidningen Hufvudstadsbladet. När jag var 23 år gjorde jag en lista på mål jag ville nå det året. Dessa listor på mål har jag gjort sen jag var tolv.

Ett trivsamt hem är ett hem där personlighet och livsstil känns igen

MALENAMI.COM - 01 Sep 19 kl. 09:54

Denna text har jag skrivit för Livsstil, en bilaga för tidningen Hufvudstadsbladet. Elegant och trendigt i all ära, men spänning och kärlek infinner sig sällan när det inte kryddas med personlighet.

Min morfar lärde mig göra bastukvastar

MALENAMI.COM - 31 Aug 19 kl. 18:41

Denna text har jag skrivit för Livsstil, en bilaga för tidningen Hufvudstadsbladet. De finns få platser som är så rogivande som bastun. Där hinner själen ikapp.

Sommaren skapar nya minnen

MALENAMI.COM - 31 Aug 19 kl. 06:30

Denna text har jag skrivit för Livsstil, en bilaga för tidningen Hufvudstadsbladet. ”Tacksamma för barndomens somrar på Tankar.” Jag blir alltid rörd när jag läser skylten.

Mina guldkanter på burk

MALENAMI.COM - 30 Aug 19 kl. 21:12

Denna text har jag skrivit för Livsstil, en bilaga för tidningen Hufvudstadsbladet. Sitter i bilgaraget, mitt på golvet, med kaos runt om mig. Meningen var att jag äntligen skulle ta tag i flyttlådorna.

Snart är jag tillbaka…

MALENAMI.COM - 04 Jun 19 kl. 21:47

…Och jag har sååå mycket att berätta för er!

Ännu bara ledigt

MALENAMI.COM - 09 Apr 19 kl. 15:19

Tar ännu lite bebisledigt. Och så blir det en bloggflytt också inom kort. Bilderna är från förra året.

Ledigt

MALENAMI.COM - 10 Mar 19 kl. 23:03

Psst! Om ni undrar så tar jag lite ledigt och gosar med bebisen Tiger och storebror Leon. Vi ses om en stund.