Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från apg29

Vilken Kristus förkunnar Barack Obama?

apg29 - 07 Feb 12 kl. 09:17

"Jag fann Kristus när jag inte ens sökte honom, för många år sedan, och har upplevt så många tillkortakommanden som övervunnits tack vare Guds nåd."Barack Obama Jag läste citatet av USA:s president Barack Obama lite slarvigt i Dagen. "Jag fann Jesus Kristus..." trodde jag först den amerikanske presidenten sa i bönefrukosten när han berättade om att han hade bett för den legendariske världsevangelisten Billy Graham. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Barack Obama ryktas göra tv-serie åt Netflix

Feber.se - 09 Mar 18 kl. 08:41

Före detta president blir programledare? New York Times rapporterar att USA:s förre president Barack Obama förhandlar med Netflix om att eventuellt göra en tv-serie med dem. Förhandlingarna verkar vara på ett tidigt stadium men om tv-serien skulle bli av skulle den antagligen handla om ämnen som Obama själv ansåg viktiga under sin tid i Vita huset.

”Satsa på kvinnorna, männen har problem just nu”

Nyhetspressen - 04 Dec 17 kl. 19:59

Det är hög tid att se till att fler kvinnor får ledande positioner i samhället, enligt USA:s förre president Barack Obama. – Männen verkar ha problem just nu, sa Obama under ett besök i Frankrike, rapporterar Huffington Post..

Lisa Magnusson: Feministerna måste lära sig att hålla tyst och lyssna

Nyhetspressen - 30 Nov 17 kl. 17:27

  Ingen kan frivilligt utsätta sig för att sälja sex. Den som påstår något annat är psykiskt störd och ljuger för sig själv, eller så är hon en del av "sexköpslobbyn". Detta är budskapet som könsmaktsordningens evangelister förkunnar för sexarbetare.

Obama skämtar om att avslöja hemlig data om utomjordingar

Feber.se - 29 Nov 17 kl. 19:30

Om folk stödjer kampen mot HIV Före detta presidenten Barack Obama gjorde nyligen ett inhopp hos Jimmy Kimmel. Där berättade han om varför det är så viktigt att bekämpa HIV och att allmänheten måste stödja kampen. För att ge ett incitament att engagera sig lovade Obama att han i utbyte skulle offentliggöra hemlig information om utomjordingar.

Krismöte om USA:s anfall mot Syrien

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 18:07

Med USA:s robotattack mot en flygbas har Donald Trump tagit det steg som Barack Obama undvek. Det är första gången under sex år av inbördeskrig i Syrien som USA genomför en direkt militär aktion mot regimen. FN:s säkerhetsråd har samlats till krismöte om attacken, som ska ha krävt minst sex liv och vållat stor förödelse..

Frida Wallnor: Planera ett nordiskt statsbesök i Peking

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 21:01

LEDARE. I maj 2016 tog president Barack Obama emot en samlad nordisk delegation i Vita huset. Förutom statsminister Stefan Löfven deltog hans motsvarigheter i Norge, Danmark och Island, den finska presidenten samt ländernas utrikesministrar.

McCain om Trumps Syrienpolitik: Skamligt

Nyhetspressen - 04 Apr 17 kl. 21:07

President Donald Trumps regering anklagar den syriska regimen och indirekt Barack Obama för kemvapenattacken som krävde många liv i Syrien. Men samtidigt kritiseras det nya styret i Washington för oklar linje i Syrienpolitiken.(TT).

Trump slopar Obamas klimatreform

Nyhetspressen - 29 Mar 17 kl. 06:35

Utrikes Donald Trump skrev under tisdagen under en exekutiv order som stoppar Obamas klimatlagar. ERWP.fif(1)Ordern han skrev under stoppar eller häver flera klimatlagar och beslut som tidigare presidenten Barack Obama fattade.

Egyptens president träffar Trump

Nyhetspressen - 28 Mar 17 kl. 22:15

Egyptens president Abd al-Fattah al-Sisi besöker USA:s president Donald Trump den 3 april. Det är hans första officiella USA-besök. Han blev aldrig inbjuden av den förre amerikanske presidenten Barack Obama.

USA-banker vill skrota regler mot penningtvätt

Nyhetspressen - 16 Feb 17 kl. 13:12

Ridande på Trumpvågen försöker nu USA:s storbanker att få bort reglerna som tvingar bankerna att undersöka och rapportera penningtvätt. Reglerna infördes i spåren av terrorattackerna 2001 och stramades upp ytterligare under president Barack Obama.(TT).


Fler inlägg från apg29

Så kan muslimska terrorister räddas i våra svenska fängelser

apg29 - 15 timmar sedan

Bild: SVT nyheter.Det är endast genom tron på Jesus som de muslimska terroristerna i våra svenska fängelser kan räddas. Ett 80-tal intagna i svenska fängelser är i riskzonen för våldsbejakande muslimsk radikalisering, skriver SVT nyheter.

Du måste ta emot Jesus för att komma till himlen

apg29 - 17 timmar sedan

Jag har bestämt mig för att jag så länge jag lever ska jag tala enkelt om Jesus Kristus och hur man blir frälst. Därför att Människor behöver bli frälsta. Det händer väldigt mycket nu i världen.

Har Lill-Babs en egen himmel?

apg29 - 17 timmar sedan

Detta var en minnesgudstjänst för Lill-Babs idag. Det är då som Lasse Berghagen säger hon bli glad uppe i sin himmel. Jag tänkte omedelbart: Har Lill-Babs en egen himmel?

Dröm: Sverige under krigshot

apg29 - 21 timmar sedan

Jag drömde att Sverige var under krigshot. Anfallet kunde komma när som helst och folket väntade sammanbitet i fruktan med böjda huvuden.Jag drömmer ganska mycket.

Stenkastning mot räddningstjänsten

apg29 - 22 timmar sedan

När räddningstjänsten åkte ut för att släcka en brand i Uddevalla i natt möttes de av 10 till 15 stenkastande ungdomar. Räddningstjänsten kunde då inte släcka elden utan tvingades lämna platsen. Tre unga män omhändertogs av polisen.

Grattis Desiré »Dessan» 12 år

apg29 - 23 timmar sedan

Igår hade vi födelsedagskalas för min dotter Desiré »Dessan» Åberg som fyller 12 år på tisdag. Hon fick bland annat ett fotbollsmål från många av våra vänner.En studsmatta från mig och min fosterbror.

Pride, tårta och Jesus - Christer Åberg

apg29 - 23 timmar sedan

Pride, tårta och Jesus - Apg29 med Christer Åberg.

Pride är oroande för folkhälsan

apg29 - Igår: 12:45

Enligt en kommande rapport från Claphaminstitutet är det falskt att  Pride är en plats för färg, glädje och alla människors lika värde. Innehållet är mycket mörkare och djupt oroande för folkhälsan.Claphaminstitutet släpper nu en rapport om innehållet i Stockholm Pride som heter ”Det färgglada mörkret – En granskning av innehållet i Stockholm Pride och dess konsekvenser för folkhälsan”.

Jesus

apg29 - i förrgår: 11:29

Läsarmejl av David B Fall, i Jesu starka och kärleksfulla famn.JesusSönderslagen - så vi kan bli helade.Föraktad - så vi kan bli aktade.

Ett ord från Herren Jesus

apg29 - i förrgår: 11:29

Läsarmejl av Nils En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig."Min dotter det är Herren Jesus som talar till dig denna dag, och Jag brukar dig som ett kärl att tala genom. Skriv dessa ord för de är sanna och trovärdiga.

Förbjud könsbyten på barn och vuxna

apg29 - i förrgår: 10:10

Regeringen gav en utredare i uppdrag att titta på lagstiftningen kring könsbyteskirurgi. För några veckor sedan kom förslaget: Barn under 18 år ska kunna genomgå underlivskirurgiska ingrepp!Det självklara är ju att allt sådant här istället borde förbjudas.

Alexandra - Når den verkbrudne fikk møte Herren Jesus

apg29 - i förrgår: 08:49

Alexandra sjunger på en Maranatakonferens i Landsstevne på Selfjord 2014.

Vulkanutbrott - ett tidstecken

apg29 - i förrgår: 16:50

Av Mikael Walfridsson Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. Utbrottet i Kilauea startade i början av maj, där flera jordskalv har skakat ön och lava har strömmat ut från sprickor på vulkanens sida.Vulkanutbrott är ett tidsteckenJoel 2: 30-31 - Och jag skall låta tecken synas på himlen och på jorden: blod, eld och rökpelare.

Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

apg29 - i förrgår: 15:50

Mats Lindbom. Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. Ted Sandstedt framför en hästvagn i Mats Lindboms maskinhall i Horsaryd.