Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Vilken telefon har bäst kamera? - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Feber.se

Vilken telefon har bäst kamera?

Feber.se - 09 Nov 22 kl. 19:00

The Verge jämför kamerorna i iPhone 14 Pro, S22 Ultra och Pixel 7 Pro I The Verges senaste kameratest har man ställt kamerorna i iPhone 14 Pro, Galaxy S22 Ultra och Pixel 7 Pro mot varandra för att se vilken telefon som har det mest mångsidiga kamerasystemet. Vinnaren i testet är Galaxy S22 Ultra med sitt Pro-läge i appen, 10x telefoto, 8K-video och det bästa porträttläget av de tre telefonerna. Läs vidare och kommentera: https://feber. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Test av varje iPhone-kamera

Feber.se - 26 Jan 23 kl. 10:30

Hur mycket bättre har kameran blivit? I videon ovan kikar Mac Address på (nästan) varje iPhone-kamera som släppts hittills, för att se hur vi hamnade där vi är idag. Det har skett ganska stora förändringar sedan första iPhone som inte ens kunde filma med sin lilla 2-megapixel-kamera, till iPhone 14 Pro med tre olika kameror som kan filma i 4K HDR och ta bilder i ProRAW med hela 48 megapixlar.

Sveriges 100 Bästa Burgare 2023

Feber.se - 09 Jan 23 kl. 15:00

Enligt Burgerdudes Nu presenterar Burgerdudes en uppdaterad Sveriges 100 Bästa Burgare-lista för 2023. Sedan förra årets lista har ytterligare 170 burgarrestauranger recenserats och totalt har man nu över 600 recensioner på sin sida. Sverige är fortfarande bäst när det kommer till hantverksburgare tycker gänget och vi blir bara bättre.

Tesla Model Y var den bäst säljande bilen i Europa

Feber.se - 30 Dec 22 kl. 12:30

Under november månad Tesla Model Y var den bil som sålde bäst i hela Europa under november månad – alltså bäst av alla bilar, inte bara elbilar. Detta är andra gången Model Y hamnar i toppen i Europa, första gången var i september, men den lyckades inte hålla sig på förstaplats under oktober. Enligt Automotive News Europe levererade Tesla nästan 20 000 Model Y i Europa under november: Tesla sold 19,144 units of the premium midsize SUV, a gain of more than 260 percent on the same month last year.

Vilken var årets bästa telefon?

Feber.se - 28 Dec 22 kl. 07:30

MKBHD:s Smartphone Awards 2022 är här Nu har Marques Brownlee till sist släppt årets upplaga av serien där han ger priser till de telefoner som varit bäst i år. Som vanligt ges det ut priser i olika kategorier som bästa kompakta telefonen, bästa kameran och såklart vilken telefon som Marques tyckte var årets bästa. Vilken telefon tyckte du var årets bästa?

Är Google Assistant fortfarande bäst?

Feber.se - 26 Dec 22 kl. 09:55

Marques kollar läget Smarta assistenter var grejen för några år sedan men har dippat lite i vårt intresse. Personligen tycker jag att de missar målet lite för mycket för att jag ska lita på dem till annat än enkla saker som timers. Marques jämför här Google Assistent, Siri, Alexa och Bixby.

Vilken smartphonekamera är bäst?

Feber.se - 22 Dec 22 kl. 07:30

Här är resultatet från MKBHD:s stora kameratest Nu är resultatet på MKBHD:s årliga kameratest här. Denna gång skiljer sig dock testet lite från övriga år, då det är snäppet mer ambitiöst med en hel hemsida med ett rankingsystem, istället för bara en omröstning på Twitter och Instagram. Vinnaren i testet detta år var Googles Pixel 6A.

Porsche 911 GT3 RS mot Cayman GT4 RS

Feber.se - 20 Dec 22 kl. 17:00

Vilken är bäst egentligen? Porsche 911 GT3 RS har länge varit det vassaste man kan få från tillverkaren. Men vad händer när nästan samma grejer stoppas ner i den mindre modellen Cayman?

Vilken mobilkamera tycker du är bäst?

Feber.se - 13 Dec 22 kl. 08:00

Marques Brownlees stora kameratest är här De senaste åren har Marques Brownlee, eller MKBHD, genomfört ett stort kameratest med ett gäng telefoner från året som gått. Vanligtvis har det skett med en omröstning på Twitter och Instagram, men i år är testet lite mer avancerat. I år går det som vill delta in på en webbsida där de får klicka sig igenom massa bilder, för att avgöra vilken telefon de tycker ser bäst ut.

Trailer för LOL: Skrattar bäst som skrattar sist

Feber.se - 12 Dec 22 kl. 09:30

Kul? Den 28 december landar det svenska humorprogrammet LOL: Skrattar bäst som skrattar sist på Prime Video. I detta ska Sveriges roligaste komiker stängas in i ett rum och sedan få varandra att skratta utan att skratta själva.

JerryRigEverything repar Apple Watch Ultra och Galaxy Watch

Feber.se - 01 Dec 22 kl. 19:00

Använder klockorna riktigt safirglas? JerryRigEverything, eller Zack som han egentligen heter, har för vana att tortera olika teknikprylar, och i sin senaste video testar han om olika tillverkares påståenden om att använda safirglas i sina klockor faktiskt stämmer. De olika klockorna som testas i videon är Apple Watch Ultra, Samsung Galaxy Watch 5 och Garmin Fenix 7.


Fler inlägg från Feber.se

Microsoft, Nintendo och Sony sägs skippa årets E3-mässa

Feber.se - 1 timme sedan

Ingen av konsoltillverkarna verkar komma till den stora spelmässan Spelsajten IGN uppger att varken Microsoft, Nintendo eller Sony planerar att vara med på den stora spelmässan Electronic Entertainment Expo (E3) i år. Det innebär med andra ord att ingen av tillverkarna av världens mest populära spelkonsoler, Xbox, Nintendo Switch och PlayStation, kommer att närvara på mässan. Det handlar fortfarande om rykten men om de stämmer skulle det inte vara helt överraskande.

Toyota sålde flest bilar i världen förra året

Feber.se - 1 timme sedan

10,5 miljoner exemplar Toyota fortsätter att vara världens största biltillverkare och trots att de inte sålde fler bilar förra året behöll de sin placering i toppen. 10.438.

William populäraste namnet på nyfödda förra året

Feber.se - 2 timmar sedan

Astrid toppar namnlistan för nyfödda flickor Idag presenterade SCB statistik över vilka tilltalsnamn som var populärast bland föräldrar att ge sina nyfödda barn förra året. Det absolut mest populära namnet var William som gavs till 690 barn förra året. 603 flickor döptes till Astrid vilket gjorde namnet till det mest populära bland nyfödda flickor 2022.

SmartThings-appen på iOS har nu stöd för Matter

Feber.se - 2 timmar sedan

Äntligen? För dig som använder en iPhone för att kontrollera ditt smarta hem med Samsungs SmartThings kommer här en god nyhet – appen har nämligen nu fått stöd för den nya standarden Matter. Stödet för Matter rullade ut för Android-appen i slutet av förra året, och Samsung lovade tidigare att uppdatera iOS-appen under januari, vilket man nu lyckats göra med en dag tillgodo.

DIGG lämnar förslag för statlig e-legitimation

Feber.se - 3 timmar sedan

Ska fungera som ett komplement till de privata alternativen DIGG, den statliga myndigheten för digital förvaltning, har tagit fram ett förslag på en säker och tillgänglig statlig e-legitimation som de publicerade igår. Tanken bakom den statliga e-legitimationen är att den ska komplettera de e-legitimationer som redan idag används på den svenska marknaden. Utredningen visar att runt en miljon människor i Sverige saknar e-legitimation och att det behövs åtgärder för att få ihop helheten i det e-legitimationssystemet.

Ford sänker priset på Mustang Mach-E

Feber.se - 3 timmar sedan

Med upp till 5900 dollar Ford planerar att skala upp tillverkningen av den eldrivna suven Mustang Mach-E rejält och för att kunna vara med och konkurrera efter Teslas stora prissänkning har de nu även justerat sina priser för modellen. Inte lika mycket som Tesla dock, men upp till 5900 dollar har priset sjunkit i alla fall. Mest pengar sparar man på GT Extended Range som går från 71.

Trailer för The Boogeyman

Feber.se - 4 timmar sedan

Mer Stephen King-skräck på ingång I sommar är det dags för ännu en skräckfilm som baseras på ett av Stephen Kings verk. Den här gången handlar det om The Boogeyman, en novell som King skrev 1973 och som ingår i hans novellsamling "Dödsbädden" (Night Shift) som kom på svenska 1985. Handlingen i filmatiseringen av The Boogeyman kretsar runt en familj där mamman i familjen nyligen dött.

Trailer för Murder Mystery 2

Feber.se - 15 timmar sedan

Adam Sandler och Jennifer Aniston löser brott igen Här kommer trailern för efterföljaren Murder Mystery, filmen som var en stor framgång för Netflix 2019. I uppföljaren, som fått titeln Murder Mystery 2, har Nick och Audrey Spitz (Adam Sandler och Jennifer Aniston) blivit privatdetektiver på heltid och gör sitt bästa för att hitta uppdrag till sin detektivbyrå. När de blir inbjudna till en väns bröllop vill det sig dock inte bättre än att de plötsligt befinner sig mitt i kidnappningsdrama som de åtar sig att försöka lösa.

Gamla Tesla Roadster mot Lotus Elise

Feber.se - 15 timmar sedan

Hur står sig Teslan mot bilen den baseras på? Teslas första modell heter Roadster och det är en Lotus Elise som man slängde ut förbränningsmotorn ur och gav en annan kaross och elmotor. Roadster hade mer effekt än Elise men vägde också mer då ett batteripack även behövde få plats.

Mercedes-Benz först ut i USA med självkörning i nivå tre

Feber.se - 16 timmar sedan

Spela Tetris medan du sitter i förarstolen Det finns fem nivåer av autonomi för självkörande bilar – vid nivå tre finns det inget krav på att händerna är på ratten, du behöver heller inte fokusera på vad som händer på vägen vilket är ett krav vid nivå två. Mercedes-Benz teknik Drive Pilot, som är av sorten nivå tre, har nu godkänts i delstaten Nevada i USA. Dock endast i hastigheter upp till cirka 65 km/h.

Nothing Phone 2 ska släppas i år

Feber.se - 16 timmar sedan

Carl Pei bekräftar Förra året släppte det nya företaget Nothing sin första telefon med Nothing Phone (1), med sin speciella baksida med led-belysning och sitt låga pris lyckades telefonen charma vissa kritiker. Nu berättar företagets vd Carl Pei för Inverse att Nothing kommer att släppa en efterträdare till telefonen i år. Prioriteten är att lansera telefonen i USA direkt, något som dröjt ett bra tag med Phone (1).

Trailer för Hitman World of Assassination

Feber.se - 17 timmar sedan

Alla Hitman-spel i ett och samma paket I slutet av förra veckan släppte IO Interactive Hitman World of Assassination vilket är Hitman 3 i en omförpackad version som även inkluderar Hitman och Hitman 2. Spelare som redan har införskaffat Hitman 3 kan uppgradera detta gratis till Hitman World of Assassination för att få de två tidigare titlarna i serien. I samband med att Hitman World of Assassination släpps kommer även Hitman och Hitman 2 att plockas bort från spelbutiker.

Nevs har fått nya ägare

Feber.se - 17 timmar sedan

Oklart vilka dock 2012 tog Nevs över Saab Automobiles fabrik i Trollhättan men som ni säkert alla redan vet blev det inget återupplivande av Saab. Tanken var först att bygga eldrivna Saabar men fokus har sedan dess ändrats till att utveckla mjukvara för självkörande fordon istället. De senaste åren har Nevs ägts av det kinesiska fastighetsbolaget Evergrande och i höstas skrev vi om de ofantliga skulder Evergrande hade.

Långtids-test av Intels Arc-grafikkort

Feber.se - 18 timmar sedan

Hur mycket sämre är Intels grafikkort? Vi har tidigare skrivit om Linus Tech Tips tester av Intels Arc-produkter, då handlade det dock om en laptop, men denna gång har både Linus och Luke testat grafikkortet Arc A770 under en längre period hemma. Resultatet?

Ännu fler koncept till elbilsmässa

Feber.se - 18 timmar sedan

Från Hyundai, Audi och Mini Ännu fler konceptbilar är klara för elbilsmässan eCarExpo som går av stapeln nu i helgen. Tidigare har vi berättat att Volkswagen kommer med sin ID. Life, Skoda med sin Vision 7S och Polestar med sin Precept.