Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Vindsjälar av Mons Kallentoft

Bokbloggar - 22 Oct 19 kl. 15:11

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Mega evolutions kommer till Pokémon Go

Feber.se - 26 Aug 20 kl. 17:00

Fetare pokémons att battla med Nu introduceras en ny typ av pokémons i Niantics mobilspel Pokémon Go vilka är utvecklingsformer på redan existerande pokémons. Det här är något som kallas för "Mega Evolution", pokémons vilka ursprungligen dök upp i Pokémon X och Pokémon Y som släpptes 2013 för första gången. Initialt kommer de fyra pokémonsen Beedrill, Blastoise, Charizard samt Venusaur kunna utvecklas till Mega Evolutions.

Augmented reality i Pokémon Go blir mer realistiskt

Feber.se - 27 May 20 kl. 09:00

Pokémons smälter in bättre i bakgrundsmiljön Spelutvecklaren Niantic har har släppt en ny funktion till sitt augmented reality-spel Pokémon Go som ska göra detta ännu lite mer realistiskt. Niantic kallar det hela för "Reality Blending" och det innebär att pokémons som dyker upp i spelets AR-läge bättre kommer att smälta in i miljön de visas. Det innebär bland annat att pokémons till exempel kan gömma sig bakom träd, stenar eller annat som finns mellan spelaren och pokémonen på skärmen.

Papperssjälar

Bokbloggar - 20 May 20 kl. 10:27

Pokémon Go anpassas till virusutbrottet

Feber.se - 13 Mar 20 kl. 08:40

Blir enklare att spela för hemmasittare Virusutbrottet verkar nu även ha nått spelens värld och nu meddelar Niantic att man gör vissa anpassningar i sitt populära mobilspel Pokémon Go. Niantic skriver inte rakt ut att man anpassat spelet på grund av virusutbrottet men anpassningarna tyder på att covid-19 är den bakomliggande orsaken till förändringarna i Pokémon Go. Bland annat kommer en så kallad "community day", ett event där Pokémon Go-spelare ofta träffar andra spelare, ställts in.

Förlorade själar

Bokbloggar - 26 Feb 20 kl. 20:43


Fler inlägg från Bokbloggar

600 mil till dig

Bokbloggar - 3 timmar sedan

Läst september

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Saga för vuxna

Bokbloggar - 7 timmar sedan