Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Vinstlyft för J&J

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 13:39

Amerikanska Johnson & Johnson (J&J), världens största tillverkare av sjukvårdsprodukter, redovisar en nettovinst på 4,27 miljarder dollar (cirka 38 miljarder kronor) för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 3,36 miljarder motsvarande kvartal i fjol.(TT). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Vinstlyft för Qualcomm – aktien steg i efterhandeln

Nyhetspressen - 31 Jan 19 kl. 06:47

Telekomföretaget Qualcomm handlades upp 2,5 procent i onsdagens efterhandel i USA, efter att bolaget presenterat sin rapport. Resultatet var bättre än väntat samtidigt som intäkterna kom in något svagare..

Starkt år för Åkesson & Curry

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 11:34

Vinstlyft för Contentbyrån Åkesson & Curry: "Vi har på allvar etablerat oss som en av de största oberoende content-marketingbyråerna"..

Kraftigt vinstlyft för Astra Zeneca

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 08:24

Läkemedelsjätten Astra Zeneca redovisar en vinst före skatt på 2 183 miljoner dollar, motsvarande cirka 19 miljarder kronor, för fjärde kvartalet 2016..

Samsung flaggar för saftigt vinstlyft

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 06:43

Samsung har snabbare än förväntat repat sig efter höstens mobilfiasko..

Vinstlyft för H&M:s spanska rival

Nyhetspressen - 14 Dec 16 kl. 09:07

Den spanska H&M-konkurrenten Inditex, som bland annat driver klädkedjorna Zara och Massimo Dutti, redovisar ett vinstlyft på 9 procent för niomånadersperioden som avslutades i oktober..

Kraftigt vinstlyft för Ikea

Nyhetspressen - 07 Dec 16 kl. 08:37

Möbeljätten Ikea redovisar ett vinstlyft på nästan 20 procent för det brutna räkenskapsåret, som avslutades i augusti..

Vinstlyft för Icas ägare

Nyhetspressen - 09 Nov 16 kl. 07:19

Dagligvarujätten Icas ägarbolag Ica-gruppen redovisar en vinst före skatt på 1 301 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 185 miljoner kronor motsvarande period 2015. Omsättningen uppgick till 25 752 miljoner kronor, jämfört med 25 517 miljoner kronor ett år tidigare.

Vinstlyft för Fingerprint Cards

Nyhetspressen - 27 Oct 16 kl. 07:13

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar ett kraftigt vinstlyft för årets tredje kvartal, men något lägre än förväntningarna. Vinsten före skatt lyfte till 767,1 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 345,9 miljoner kronor under motsvarande period i fjol.

Vinstlyft för SEB

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 07:15

Bankkoncernen SEB redovisar en rörelsevinst på 5.229 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4.


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Zibanejad nådde ny milstolpe

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

New York Rangers – utan flera tongivande spelare – besegrade New Jersey Devils med klara 5-2. För Mika Zibanejad innebar det två nya assist när han för första gången i karriären spräckte milstolpen 60 poäng på en säsong i NHL. – Det här året har det hänt något med honom, säger Mikael Renberg i SVT..

Växjösonen John Lundvik till final i Melodifestivalen

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Pressen av att vara förhandstippad vinnare i Lidköping var inget som stoppade John Lundvik och gospelkören. Låten ”Too late for love” tuffar nu vidare till Stockholm som en av de stora favoriterna. – Jag älskar er tack.

John Lundvik gick vidare till final i Melodifestivalen – efter dramat

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Efter en rafflande deltävling i Lidköping stod det klart vilka som lyckas ta sig till finalen.John Lundvik blev den första av de två sista bidragen som röstades direkt till finalen i Friends arena om två veckor..

John Lundvik direkt till final i Melodifestivalens sista deltävling

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Efter Melodifestivalens sista deltävling är alla direktfinalister klara och nästa vecka ska ytterligare fyra av tredje- och fjärdeplatstagarna tävla om en finalplats i andra chansen. Nu är det klart att John Lundvik går direkt till final..

Här tar John Lundviks gospel hela Sverige med storm

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

John Lundvik slutade trea förra året.Årets låt handlar om att det aldrig är för sent för kärlek och i en tävling som präglats av ledsna ballader är det här så maffigt!Följ vår livesändning i tv-spelaren ovan!.

Ann-Louise Hanson hyllar nära vännen ”Lill-Babs” på scen

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Ann-Louise Hanson hyllar nära vännen Barbro ”Lill-Babs” Svensson på scen med finstämd country. Och inför det känslosamma framträdandet har hon bett om Lill-Babs familjs välsignelse.– De ska känna att jag gör det här med kärlek för Barbro, säger hon.

Polischef: Frånta IS-terrorister medborgarskap

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Polischefen i Storgöteborg, Erik Nord, gör på Twitter ett utspel om behandling av de så kallade återvändarna som stridit för terrorsekten IS. De ska inte få komma tillbaka till Sverige. ”Vi är för mjuka mot de här terroristerna”, säger han till GT..

Lisa Ajax är tillbaka – och tar i från hjärtat

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Imponerande och tjusigt, Ajax!Lisa Ajax, 20, vann ”Idol”2014 och har sen dess tävlat i Melodifestivalen 2016 och 2017, då hon slutade sjua respektive nia. I år siktar hon på förstaplatsen i Melodifestivalen.

Luleå vann toppmötet – avgjorde i tom kasse

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Luleå Hockey hade en rejäl dipp i den andra perioden i toppmötet mot Frölunda..

"Freddy Krueger" älskar Sverige – och Göteborg

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Robert Englund om sin kärlek till Sverige – och sin svenska favoritfilm: "En av mina favoriter genom alla tider"..

SVT:s varning till barnen – hårdockarnas skräcknummer

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

Omdebatterade metalbandet Pagan Fury ställer sig på Melodifestivalens scen med en mörk scenshow – full av otäcka varelser.Då varnar SVT barnen.– Sarah säger att ”håll någon hårt i handen för nu blir det läskigt”, berättar Christer Björkman..

Pojke hade sex med höna – avslöjades i mobiltelefon

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

När en 16-årig pojke skulle höras som vittne till en misstänkt gruppvåldtäkt i Malmö fick han lämna in sin mobiltelefon. Våldtäktsutredningen lades ned men 16-åringen är nu själv misstänkt för barnpornografibrott, skriver Sydsvenskan...

Siffrorna visar – här är svenskan bäst av ALLA

Nyhetspressen - 5 timmar sedan

SEEFELD. Frida Karlsson, 19, tog en mycket imponerande femteplats i sin VM-debut. Än mer imponerande?