Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Vinstlyft för J&J

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 13:39

Amerikanska Johnson & Johnson (J&J), världens största tillverkare av sjukvårdsprodukter, redovisar en nettovinst på 4,27 miljarder dollar (cirka 38 miljarder kronor) för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 3,36 miljarder motsvarande kvartal i fjol.(TT). Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Starkt år för Åkesson & Curry

Nyhetspressen - 07 Apr 17 kl. 11:34

Vinstlyft för Contentbyrån Åkesson & Curry: "Vi har på allvar etablerat oss som en av de största oberoende content-marketingbyråerna"..

Kraftigt vinstlyft för Astra Zeneca

Nyhetspressen - 02 Feb 17 kl. 08:24

Läkemedelsjätten Astra Zeneca redovisar en vinst före skatt på 2 183 miljoner dollar, motsvarande cirka 19 miljarder kronor, för fjärde kvartalet 2016..

Samsung flaggar för saftigt vinstlyft

Nyhetspressen - 06 Jan 17 kl. 06:43

Samsung har snabbare än förväntat repat sig efter höstens mobilfiasko..

Vinstlyft för H&M:s spanska rival

Nyhetspressen - 14 Dec 16 kl. 09:07

Den spanska H&M-konkurrenten Inditex, som bland annat driver klädkedjorna Zara och Massimo Dutti, redovisar ett vinstlyft på 9 procent för niomånadersperioden som avslutades i oktober..

Kraftigt vinstlyft för Ikea

Nyhetspressen - 07 Dec 16 kl. 08:37

Möbeljätten Ikea redovisar ett vinstlyft på nästan 20 procent för det brutna räkenskapsåret, som avslutades i augusti..

Vinstlyft för Icas ägare

Nyhetspressen - 09 Nov 16 kl. 07:19

Dagligvarujätten Icas ägarbolag Ica-gruppen redovisar en vinst före skatt på 1 301 miljoner kronor för tredje kvartalet. Det kan jämföras med vinsten på 1 185 miljoner kronor motsvarande period 2015. Omsättningen uppgick till 25 752 miljoner kronor, jämfört med 25 517 miljoner kronor ett år tidigare.

Vinstlyft för Fingerprint Cards

Nyhetspressen - 27 Oct 16 kl. 07:13

Biometribolaget Fingerprint Cards redovisar ett kraftigt vinstlyft för årets tredje kvartal, men något lägre än förväntningarna. Vinsten före skatt lyfte till 767,1 miljoner kronor för årets tredje kvartal. Det kan jämföras med vinsten på 345,9 miljoner kronor under motsvarande period i fjol.

Vinstlyft för SEB

Nyhetspressen - 20 Oct 16 kl. 07:15

Bankkoncernen SEB redovisar en rörelsevinst på 5.229 miljoner kronor för tredje kvartalet 2016. Det kan jämföras med vinsten på 4.

Vinstlyft för Johnson & Johnson

Nyhetspressen - 18 Oct 16 kl. 13:46

Amerikanska Johnson & Johnson (J&J), världens största tillverkare av sjukvårdsprodukter, redovisar en nettovinst på 4,27 miljarder dollar (cirka 38 miljarder kronor) för årets tredje kvartal..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

Stjärnorna träffas igen efter sommaren på Gotland

Nyhetspressen - 45 timmar sedan

Efter en sommar fylld av musik träffas "Så mycket bättre"-gänget igen..

För bövelen - ta er samman nu politiker

Nyhetspressen - 1 timme sedan

Det är snart jul och Sverige har fortfarande ingen regering. Samtidigt sprätter partierna iväg miljarder som om det inte fanns någon morgondag. .

Tränaren: ”Jag blir lite darrig på rösten”

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Nadal Broline var dagens största favorit på V75-spelet. Då visade Reijo Liljendahls stjärna högsta klass – och rörde nästan tränaren till tårar. – Jag blir lite darrig på rösten, säger han i V75 Direkt.

IFK Göteborg jagar Bosko Orovic

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

IFK Göteborg jagar ny assisterande tränare. Nu kan GP avslöja att Gais huvudtränare Bosko Orovic är en av kandidaterna till jobbet..

Carina Berg och Erik Johansson har gift sig

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Idag gifte sig Carina Berg, 41, med sin kärlek Erik Johansson, 29, i Vemdalens kyrka, uppger Aftonbladet.Brudparet kysstes till fiolspel – och lämnade ceremonin på häst och släde..

Kvinna gick till attack med tillhygge på Väla – en person skadad

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

På lördagen gick en kvinna till angrepp mot förbipasserande på Väla köpcentrum..

Kampen mot Västlänken fortsätter i mindre skala

Nyhetspressen - 2 timmar sedan

Kampen mot Västlänken är inte över. På lördagen samlades ett 50-tal personer på Korsvägen för att protestera.– Tankarna finns på att ockupera någonting, säger initiativtagaren Gunilla Bratt Hedvall..

Motorklubb bjöd barnen på show

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

I år tog motorföreningen Daca till ett nytt grepp för att hjälpa utsatta och behövande barn kring julen: En gratisbio, med inledande ljusshow..

Han mördade flickvännen – för att hon vägrade abort

Nyhetspressen - 3 timmar sedan

Breana Rouhselang var gravid och berättade för sin pojkvän Aaron Trejo att hon vägrade genomföra en abort.Då mördade han henne och gömde liket, skriver CNN.– Jag agerade ...

Djuriskt intresse för ny zoobutik

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

I fredags öppnade en ny zoobutik i Djurkompaniets tidigare lokaler i Vedeby. I helgen var intresset stort från såväl nya som gamla kunder..

Röstångaborna samlades för välgörenhet

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Röstånga På lördagen spelade Röstångabor fotboll, tränade yoga, åt korv och bastade till förmån för Musikhjälpen. – Röstånga är en extremt aktiv och engagerad by, sa Frida Andersson som är en av arrangörerna.På lördagen strålade Röstångaborna samman i och runt idrottshallen i byn för att samla in pengar till Musikhjälpen.

Djuraktivister manifesterade i julhandeln

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Malmö Djurfront Malmö demonstrerar varje vecka i Malmö och under lördagen ville man få julklappshandlande förbipasserande att se baksidorna med ull, skinn, päls och dun i kläder.– Vi demonstrerar mot all grymhet som görs mot djur i modets namn, sade talespersonen Rebecca Hansson. Under demonstrationen visade man starka filmklipp där djur dödas och plågas.

Avancerade ryska roboten visade sig vara man i robotdräkt

Nyhetspressen - 4 timmar sedan

Roboten Boris dansade med ungdomar på ett rysk teknikkonvent och hyllades i rysk statsmedia tidigare i veckan. Strax efteråt visade det sig dock att den avancerade roboten egentligen bara var en utklädd man..