Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från FCF på direkten

Wallhult om Öckerös chanser som nykomlingar..

FCF på direkten - 27 Feb 14 kl. 13:09

Den smått historiska intervjun med Tommy Wallhult är första gången det är fokus på damfotbollen här på bloggen när vi tar oss en titt på Öckerös damlag som i år är nykomlingar i 3A… 2014 säsong står för dörren med allt vad det innebär, hur är känslan i laget och vad finns det för förväntningar [... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Klart: Populärt dansband kommer till Borgholm

Nyhetspressen - 10 Jul 18 kl. 06:00

Årets sommarkvällar i Borgholm bjuder på flera dansbandsfavoriter, både nykomlingar och gamla veteraner..

Tränaren om supertalangen: ”Skulle krossa Conor McGregor”

MMAnytt - 24 Nov 17 kl. 15:28

Mark Henrys gym i New York är fullt med etablerade legender och lovande nykomlingar. Från topprankade fjäderviktaren och före detta lättviktsmästaren Frankie Edgar, topprankade lättviktaren Edson Barboza och före detta lättviktsmästaren Eddie Alvarez, till UFC-nykomlingar som Marlon Moraes. Men ett namn som har blivit hypat av såväl tränare som fighters är dagestaniern Zabit Magomedsharipov som gjorde sin UFC-debut i september i år.

[PLUS] ”Tror den här segern räcker”

UNDERBARACLARA - 19 Feb 17 kl. 21:05

Team Thorengruppen kämpade ned IBK Dalen i säsongens tredje derby och är nu nära att säkra ett nytt...

Biotoppen:"Vaiana" ny etta

Nyhetspressen - 06 Feb 17 kl. 12:02

Disneys senaste feelgoodfilm "Vaiana", med en polynesisk prinsessa som hjälte, kniper förstaplatsen på den svenska biotoppen och puttar därmed ned musikalen "La la land" ett steg. "Jackie", "Rings" och "Resident evil: The final chapter" är tre andra nykomlingar som har slagit sig in..

[PLUS] Modoklacken: ”Det minskar våra chanser till SHL”

UNDERBARACLARA - 05 Jan 17 kl. 08:56

Inför det stundande rivalmötet mellan Modo och Björklöven klargör supporterföreningen Lumberjacks...

De är mäktigast i nordvästra Skåne – plats 26–50

Nyhetspressen - 28 Dec 16 kl. 17:00

Många nykomlingar på Maktlistan 2016..

[PLUS] ”Måste bli effektivare”

UNDERBARACLARA - 28 Dec 16 kl. 21:48

Thorengruppen vann åter skotten och radade upp chanser – men det spelade mindre roll. – Vi måste...

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

[PLUS] Gör succé hos nykomlingen

UNDERBARACLARA - 02 Dec 16 kl. 09:00

Ersboda SK är nykomlingar i herrarnas division I. Det stoppar inte laget från att dela...


Fler inlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.