Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från typsteffi

We ♥ pictures!

typsteffi - 23 Jan 11 kl. 16:27

Ticksy, Rebecca och Hanna! Söta cheyer Lite mat och dryck innan vi drog ut!Magic? uh uh... Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Första avsnittet av Män-i-skor släppt

Feber.se - 19 Sep 16 kl. 13:08

Ny Youtube-serie av Crazy Pictures-veteran Christoffer Nordenrot, som tidigare medverkat i en rad Crazy Pictures-videor, har dragit igång Youtube-serien Män-i-skor som utspelar sig i en skobutik. Det första avsnittet är döpt till Flykting och utöver Christoffer medverkar även Magnus Sundberg och William Spetz. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Pictures from father daughter day

Foki - 03 Jul 16 kl. 23:37

….

Crazy Pictures kickstartar långfilm

Cornucopia? - 26 Oct 15 kl. 12:39

Begåvade Crazy Pictures drar nu igång en Kickstarter-kampanj för sitt långfilmsprojekt Den blomstertid nu kommer (eng The Unthinkable).Gissar att en och annan av mina bokläsare skulle gilla teaser-trailern nedan. Ser mycket lovande ut.

Sony Pictures förlikas med sina anställda för 8 miljoner dollar

Feber.se - 23 Oct 15 kl. 21:15

Efter personuppgifter läckte från förra årets stora hack Filmbolaget Sony Pictures har nu förlikats med sina anställda och andra vars personuppgifter kom på drift efter megahacket mot företaget förra året (se inlänkade artiklar nedan) vilket innebär att Sony Pictures kommer att betala upp till 8 miljoner dollar till motparterna. I den summan ingår 2,5 miljoner dollar för omkostnader de anställda lidit på grund av identitetsstölder, 2 miljoner dollar som de anställda lagt ut för att skydda sig mot identitetsstölder samt 3,5 miljoner dollar i advokatkostnader för de anställda. Sony Pictures kommer även att stå för två års skydd mot identitetsstöld för de anställda.

Million pictures!

Foki - 16 Oct 15 kl. 16:00

Vi har tagit jättemånga bilder men har inte ens hunnit...

#LoveOrganic

Foki - 04 May 15 kl. 15:32

No text, Just pictures!

WikiLeaks släpper dokument från det stora hacket mot Sony Pictures

Feber.se - 17 Apr 15 kl. 11:15

30.000 dokument och 170.000 mail Visselblåsarsajten WikiLeaks säger i ett pressmeddelande att man nu har gjort dokument samt epost som hackare kom över från det enorma hacket mot Sony Pictures förra året tillgängliga för allmänheten.

Ny rulle från Crazy Pictures

Feber.se - 23 Feb 15 kl. 16:45

De arbetslösa Det är måndag och det betyder att Crazy Pictures släpper nytt avsnitt i webbserien Poesi för Fiskar. Den här gången handlar det om arbetslöshet och det är lika välproducerat och klockrent som vanligt. www.

NSA hackade Nordkorea redan 2010

Feber.se - 19 Jan 15 kl. 13:15

Därför de snabbt kunde peka ut landet som ansvariga för Sonyhacket New York Times skriver att den amerikanska säkerhetstjänsten NSA redan 2010 kunde börja övervaka aktivitet på datorer i Nordkorea och det är sannolikt på grund av den övervakningen som FBI någorlunda snabbt håller landet ansvarigt för det massiva dataintrånget som filmbolaget Sony Pictures utsattes för förra året. NSA lär med andra ord sannolikt ha upptäckt att Nordkorea planerade någon slags attack mot Sony Pictures men trots detta varnades inte företaget. Det förklaras med att ingen trott att attacken mot Sony Pictures skulle bli så omfattande som den faktiskt blev.

Cameron Crowe kommer att regissera Jobs?

Feber.se - 11 Dec 14 kl. 10:45

Säger åtminstone ett läckt epostmeddelande från Sony Pictures Ovanstående bild sägs visa ett epostmeddelande som läckt från det massiva hacket som Sony Pictures råkade ut för nyligen och enligt det ser det ut som om Cameron Crowe eventuellt kommer att regissera den kommande Steve Jobs-filmen. Mailkonversationen är mellan Cameron Crowe [IMDb], regissören som bland annat har gjort Vanilla Sky Almost Famous och Jerry Maguire, samt Sony Pictures styrelseledamot Amy Pascal, samma kvinna som även fick Seth Rogen att ändra i filmen The Interview efter påtryckningar från Sonys högsta chef Kazuo Hirai. Mailet är daterat till den 21:e november vilket är dagen efter det blev känt Sony Pictures skulle avbryta arbetet med Aaron Sorkins "Jobs" [IMDb].


Fler inlägg från typsteffi

Flyttar till MyShowRoom !!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 23:00

Äntligen slipper jag blogg.se haha det låter kanske lite hemskt men det var fan på tiden. MyShowRoom är lite mer inne just nu och mycket bättre så flyttar min blogg dit nu!

Den nakna sanningen!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 22:20

Jag och Hanna drog ut och åt lite mat. Har inte varit ute på två dagar så det var skönt. Men märkte ändå snabbt att jag har det väldigt bra hemma.

Hanna kom precis hit!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 17:57

Gick ner och mötte Hanna så gick vi och köpte lite godis och en cola. Ska egentligen inte äta dessa onyttigheter men är sjuk så får unna mig med lite godis och lite cola tycker jag. Vi ska nog slå på en film eller hitta något bra på tv.

Victor Otto Luziano Luciano

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 16:50

Klickar hem massor med saker!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 16:11

Har kommit på en till bra och dålig grej med att bara ligga hemma och må dåligt. Jag har klickat hem så himla mycket saker så att det inte är sant haha. Det är både bra och dåligt.

Städat rummet!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 13:23

Jag har precis städat klart mitt rum. Har inte ansträngt mig så mycket eftersom jag inte är jätte pigg och taggad på att städa. Men har tagit bort det värsta så att det åtminstonde känns som ett rum igen.

Lady G släpper ny singel snart!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 11:56

För er som inte vet så släpper Lady Gaga snart en ny singel om två dagar tror jag till och med att det är. Det är hennes första uppkommande singel från hennes nya album. Singeln heter “Born This Way” Vi får hoppas på att den är lika bra som alla hennes ...

Mornin' , Hemma idag..!

typsteffi - 09 Feb 11 kl. 10:45

Godmorgon bloggen! Jag är hemma från skolan idag eftersom att jag är sjuk.. Mår faktist bättre än igår men vill helst bli helt frisk innan jag går ut igen för annars blir det samma sak som händer.

Sovit fram tills nu..

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 23:10

Har legat och sovit, mår ju som sagt inte så bra men är lite piggare nu. Ska slänga upp bilderna och sedan försöka sova igen. Natti!

Har myst hemma med Hanna!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 18:37

Hanna kom över för ett tag sen eller sprang på henne i min port när jag skulle ut och köpa mat. Haha typiskt oss! Men i allafall vi har legat hemma hos mig och kollat på tv.

We love Mondays!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 14:46

Fina Hanna!

Vilken härlig Måndag!

typsteffi - 08 Feb 11 kl. 14:12

Godmorgon är det för min del Igår var så himla kul!! Fast mår dock inte så bra idag.. hehe!

Jag och Hanna fixar oss lite ;)

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 18:33

Kom hem för ett tag sen med Hanna oc Beenji. Vi har suttit och druckit lite vin och pratat. Har saknat honom!

Be cool stay in school

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 10:22

Nu är jag klar och ska springa iväg till skolan. Blog you later!

Kämpar för att hålla ögonen öppna..!

typsteffi - 07 Feb 11 kl. 09:55

Godmorgon alla söta och glada! Jag är så himla trött.. Kan knappt hålla ögonen uppe haha!