Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Nyhetspressen

Wrc - Svenska rallyt - Loeb borta efter krasch

Nyhetspressen - 10 Feb 12 kl. 19:31

Sébastien Loeb har gett upp målet om att vinna svenska rallyt - efter en snövallskrasch på den sjunde sträckan. "Nu gäller det bara att försöka ta en så bra plats som möjligt", säger fransmannen. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Skogsbrand härjar efter flygkrasch

Nyhetspressen - 21 Aug 18 kl. 11:24

Räddningstjänst från Karlskrona och Ronneby håller just nu på att bekämpa branden som utbröt i skogen efter Jas-planets krasch norr om Kallinge tidigare i morse..

VM-tvåan Lindgren i våldsam krasch i Polen

Nyhetspressen - 19 Aug 18 kl. 20:55

Speedwayföraren Fredrik Lindgren kraschade våldsamt i dagens polska ligamatch för sitt Czestochowa borta mot Tarnow. Det var i femte heatet som VM-tvåan krokade ihop med två förare och blev liggande..

Nya bilderna visar Holmlunds framsteg

Nyhetspressen - 13 Nov 17 kl. 10:08

Anna Holmlund är på väg tillbaka efter sin krasch i Italien. 30-åringens nya liv och framsteg visas upp i dokumentärserien Skicrosslandslaget.  .

Bildextra: Vansinnesfärden slutade med krasch och brand

Nyhetspressen - 08 Apr 17 kl. 11:48

Bilen mejade ner kraftiga cykelställ, krockade med en parkerad bil, landade på dennes huv och fattade sedan eld..

Nord vann i Simrishamnsmixen

Nyhetspressen - 02 Apr 17 kl. 21:50

Under första april gick den populära rallytävlingen Simrishamnsmixen av stapeln. Den stortaliga publik som var på plats fick njuta av strålande väder och högklassig rally. För de lokala deltagarna gick det mindre bra, men Simrishamn MK:s Sven Nord stod för en fin insats och vann sin klass..

JUST NU: Svår krasch – personer fastklämda

Nyhetspressen - 31 Mar 17 kl. 14:11

Flera bilar är inblandade i en trafikolycka. Två personer uppges sitta fastklämda. – Flera bilar har kolliderat på Inre ringvägen.

Svenska ilskan efter misslyckandet: "Jag är arg"

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 17:42

Ett svenskt fiasko i damernas distanslopp i skidskytte-VM får mytomspunne förbundskaptenen Wolfgang Pichler att gå i taket. "Det var dåligt, riktigt dåligt skytte." I skuggan av dagens tätstrid – långt borta från Mari Laukkanens medaljkamp – gjorde det svenska damlandslaget en klen VM-insats.

[PLUS] Harr vann – en vecka efter kraschen

UNDERBARACLARA - 11 Feb 17 kl. 17:31

För drygt en vecka sedan var Gargnäsföraren Emil Harr med om en otäck krasch under SM i...

Vansinnesfärd slutade i krasch

Nyhetspressen - 05 Feb 17 kl. 20:47

Föraren körde i hög hastighet och tappade kontrollen över fordonet.Färden slutade med en krasch. Personen ska sedan lämnat platsen.

Jasplan i krasch vid uppvisning i Thailand

Nyhetspressen - 14 Jan 17 kl. 06:31

Ett Jas 39 Gripen-plan har kraschat vid en uppvisning i Songkhla i södra Thailand, vid firandet av Barnens dag..


Fler inlägg från Nyhetspressen

JUST NU: Trafikolycka i Malmö

Nyhetspressen - Just nu

En bil har kört av vägen i Malmö..

”Kulturella föreställningar rimlig förklaring till överrepresentation vid sexualbrott”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:15

REPLIK DN DEBATT 24/8. Det finns skäl att tro att sociokulturella faktorer kan vara en förklaring till utomeuropeiska mäns överrepresentation vid sexualbrott. Jag menar, liksom Sarnecki, att mer forskning behövs.

Mångfaldspanik öppnar dörren för politisk infiltration

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 13:04

Partierna ska vara öppna för alla oavsett etnisk bakgrund. Men det viktigaste är att partiföreträdare har rätt åsikter – inte rätt hudfärg. .

Skrapade fram en halv miljon i direktsändning: ”Fantastiskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:49

Han bor i Berga med köpte lotten på Öland. På fredagsmorgonen skrapade Mikael Nilsson fram en halv miljon kronor på triss i direktsändning. – Det här var ju helt fantastiskt..

Utredningen om hästövergreppet nedlagd

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:20

En man fångades på film när han förgrep sig på en häst i Uppsala i våras..

Berg och Toivonen fortsätter i landslaget

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:08

Marcus Berg och Ola Toivonen fortsätter i landslaget.För Aftonbladet berättar Berg om beslutet.– Jag har ambitionen att vara med, säger han till tidningen..

C i offensiv mot extremism

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:06

Centerpartiet vill förbjuda deltagande i våldsbejakande organisationers verksamheter. Det är ett av flera förslag i ett åtgärdsprogram mot extremism och nazism som partiet presenterade idag..

DN/Ipsos: Rödgrönas försprång ökar

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 12:03

Socialdemokraterna har en positiv tendens och landar på 26,3 procent i DN/Ipsos nya mätning. Det gör att avståndet mellan blocken ökar till de rödgrönas fördel. KD ligger kvar över riksdagsspärren..

Thörnblads dubbla känslor inför comebacken

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:48

Linus Thörnblad återvänder till höjdhopps-scenen i kväll när han kvalar i herrarnas höjdhopp i SM. Själv har han höga förhoppningar och hoppas att tekniken ska sitta, för höjdhoppspassen har blivit få. – Det är lite som när man lärt sig cykla, jag har grundtekniken, säger han till SVT Sport..

Lövin (MP) flyger dyrare än statsministern

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:43

Klimatminister Isabella Lövins flygresor kostar i genomsnitt 28 000 kronor, visar en granskning av Expressen. Skattebetalarna får ofta punga ut för resor i business class.I riktlinjerna för statsråds resor står det att man ska resa så billigt som möjligt.

MP:s språkrör Isabella Lövin har rest för 1,5 miljoner kronor

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:35

Klimatminister och vice statsminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljoner kronor under den senaste mandatperioden. Och hon väljer heller business class-biljetter framför billigare alternativ. Det avslöjar Expressen..

Fakta i frågan: Är utrikesfödda överrepresenterade i brottsstatistiken?

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:31

Utrikesfödda är överrepresenterade i kriminalstatistiken, särskilt vad gäller den grova brottsligheten. Det visar en kartläggning som DN har gjort. Det är dock mycket små andelar av såväl utrikes- som inrikesfödda som förekommer i brottsstatistiken..

Regeringen: ”Höga krav på djurskydd ska vara obligatoriskt”

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:19

Vid alla upphandlingar av animaliska livsmedel ska det vara obligatoriskt att ställa höga krav på djurskydd. Det kravet vill regeringen införa, meddelade man på en pressträff under fredagen. – De krav som våra bönder har på sig, ska också vara krav som ställs i våra offentliga upphandlingar, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Lövins skyhöga flygnotor – väljer business class över hela världen

Nyhetspressen - 24 Aug 18 kl. 11:16

Klimatminister Isabella Lövin (MP) har flugit för 1,5 miljon kronor under denna mandatperiod. Expressen kan i dag avslöja att hon ofta väljer dyra business class-biljetter, trots regeringskansliets riktlinjer om att välja det billigaste alternativet. Hennes resor till New York har i snitt kostat 28 000 kronor – per flygbiljett.