Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Bokbloggar

Your Best Life

Bokbloggar - 08 Nov 19 kl. 07:09

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

P.T. återskapat i Half-Life: Alyx

Feber.se - 07 Jun 20 kl. 12:00

Ser läskigt ut En moddare vid namn AmbientDruth har återskapat det demospelet P.T. i Half-Life: Alyx.

My Life In Books-tag

Bokbloggar - 22 May 20 kl. 06:06

Trailer för andra säsongen av After Life

Feber.se - 09 Apr 20 kl. 17:20

Ricky Gervais nya serie fortsätter 24 april Netflix har släppt en ny trailer för den andra säsongen av Ricky Gervais nya dramaserie After Life. I serie får vi träffa Tony, spelad av Gervais, vars fru gått bort, vilket gjort att Tony fått en lite mörkare syn på livet. Första säsongen finns tillgänglig på Netflix och länk till serien har ni här nere till vänster.

Mattelärare levererar mattelektion i Half-Life: Alyx

Feber.se - 25 Mar 20 kl. 09:20

Rätt imponerande spel Vissa spelar Half-Life: Alyx för att äntligen uppleva den första nya Half-Life-berättelsen på nästan 13 år och andra använder VR-spelet på andra sätt. Matteläraren Charles Coomber bestämde sig nyligen för att blanda nytta med nöje och körde en distanslektion i Half-Life: Alyx. Läs vidare och kommentera: https://feber.

Bad Boys for Life släpps digitalt nu i mars

Feber.se - 24 Mar 20 kl. 08:20

Fysiskt format i april Bad Boys for Life är nästa film att släppas tidigare än planerat i digital form. Sony har meddelat att den tredje Bad Boys-filmen kommer släppas i diverse digitala filmbutiker 31 mars. Filmen kommer även släppas i fysiskt format, men det kommer inte ske förrän 21 april.

ACG tycker till om Half-Life: Alyx

Feber.se - 23 Mar 20 kl. 17:20

Det gör även andra spelmedier Idag släpps Half-Life: Alyx till Steam VR och recensioner har börjat trilla in. Och med 93 poäng på Metacritic verkar Valve ha ännu en succé på sina händer. Ovan har ni en recension från ACG som anser att även om spelet inte är perfekt så är det ett av de mest underhållande VR-spelen på marknaden just nu.

HTC Vive Cosmos Elite skeppas med Half-Life: Alyx

Feber.se - 19 Mar 20 kl. 11:20

Snällt! När man köpt nytt VR-headset kan det vara kul att testa lite nya spel. Därför är det trevligt att HTC meddelat att samtliga köpare av nya Vive Cosmos Elite kommer att få nya Half-Life: Alyx med på köpet, vilket tidigare endast erbjudits med Valves egna VR-headset Index.

Half-Life: Alyx kommer gå att spela från 18:00 på måndag

Feber.se - 18 Mar 20 kl. 12:20

Förbered med förladdning på fredag Det har nästan gått 13 år sedan vi fick uppleva någonting nytt i Half-Life-universumet, men snart är det äntligen dags att utöka världen med Half-Life: Alyx. Valve har nu meddelat när vi kommer få lägga vantarna på VR-spelet och det kommer ske klockan 18:00 på måndag. Vill du börja lira illa kvickt är ett hett tips att börja nedladdningen av spelet så tidigt som möjligt när Valve öppnar upp den möjligheten på fredag.

Half-Life 2-utvecklare reagerar på Half-Life 2-speedrun

Feber.se - 15 Mar 20 kl. 08:00

Och berättar historier om spelets utveckling Här bjuds vi på ett klipp från IGN där några Half-Life 2-utvcklare diskuterar en speedrun av just Half-Life 2. Det som är extra intressant här är att de pratar en del om spelets utveckling. Bland annat nämner de att de funderade på att patcha bort flera av buggarna som i dag används för speedruns av spelet.


Fler inlägg från Bokbloggar

Tempting Harriet

Bokbloggar - 5 timmar sedan

Review: Husdjuret

Bokbloggar - 6 timmar sedan

Top ten tuesday

Bokbloggar - 7 timmar sedan

Sporrande respons

Bokbloggar - 8 timmar sedan

Till Toves ö

Bokbloggar - 11 timmar sedan