Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Kostdoktorn

Zucchinipasta med krabba

Kostdoktorn - 25 Sep 19 kl. 11:23

Älskar du skaldjur? Då är det här den perfekta LCHF-måltiden för dig. Enkel att tillaga, näringsrik och fylld av härliga smaker. Zucchinin passar utmärkt med krabbköttet och majonnäsen binder ihop alla smaker på ett fantastiskt sätt. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Zucchinipasta med krämig parmesansås

Kostdoktorn - 14 May 19 kl. 08:30

Zucchinipasta eller "zoodles", som de även kallas, är ett perfekt glutenfritt lågkolhydratalternativ till vanlig pasta eller nudlar. Här serverar vi dem med en krämig och färggrann gräddsås med grönsaker. Läckert för både ögon och gom.

Krabba och bläckfisk i bråk

Feber.se - 19 Feb 17 kl. 22:00

Ni kan inte ana vad som hände sen... Här är ett kort klipp där vi får kolla in när en krabba och en bläckfisk börjar bråka med varandra. Det ser ut som om bläckfisken har ett klart överläge mot krabban men striden slutar kanske inte helt som bläckfisken hade hoppats på vilket verkar roa dykaren som filmar väldigt mycket.

Krabba döps efter Snape i Harry Potter

Nyhetspressen - 27 Jan 17 kl. 18:28

En hemlighetsfull krabba blir nästa i raden av djurarter som får sitt namn efter någon i Harry Potters universum. Krabban upptäcktes för 20 år sedan i Guam, men har först nu kunnat identifieras som en egen art.(TT).

Krabba äter lökring

Feber.se - 06 Sep 16 kl. 23:00

Och ser lite sofistikerad ut Här kan ni kolla in när YouTube-användaren pipape pa:s "tama" krabba kalasar på lite människomat. I klippet ovan sätter gentlemanna-krabban i sig en lökring och i klippet nedan åtnjuter den lite biff. sploid.

Äta hel krabba – så gör du

Freedomtravel - 28 Aug 16 kl. 06:00

När jag träffade Peter visade han mig hur man gör för att äta hel krabba, och sedan dess är jag fast. Det är det absolut godaste jag vet! Jag har förstått att jag inte var ensam om att inte veta hur man gör, så här kommer en tutorial för dig som också vill prova.

Gangstakrabba

Feber.se - 15 Feb 16 kl. 07:30

Går loss med kniv Här kan ni kolla in en krabba som på något märkligt sätt både fått tag på en kniv och fixar att hålla fast den. Jag antar dock att krabban är lika rädd för det. Läs vidare och kommentera: http://feber.

Lyxliv vid franska rivieran

Freedomtravel - 15 May 15 kl. 18:18

Nog ska man ha lite lyx när man hänger vid den franska rivieran!? Vi äter ju sällan ute på restaurang under den här resan, men däremot unnar vi oss att köpa med oss en del godsaker hem från matbutikerna. Idag blev det krabba till lunch!

Krabba snor kamera

Feber.se - 06 Jan 14 kl. 21:18

Den här tar jag Klipp från Fiji där en snubbe ställde en GoPro-kamera bredvid ett krabbhål, sannolikt i hopp om att få några intressanta bilder. Krabban verkade gilla kameran och passade på att ta med den hem till sig. www.


Fler inlägg från Kostdoktorn

Periodisk fasta för nybörjare

Kostdoktorn - 5 timmar sedan

Periodisk fasta är numera en populär metod för viktnedgång och förbättrad hälsa. Välkommen till vår stora guide!Inlägget Periodisk fasta för nybörjare dök först upp på Diet Doctor.

Bjud in till LCHF-brunch

Kostdoktorn - Igår: 14:38

Brunch är den perfekta starten på helgen – det är mysigt, gott och mättande! Dessutom kan du skippa både frukosten och lunchen om du äter en stadig brunch.Inlägget Bjud in till LCHF-brunch dök först upp på Diet Doctor.

12 oktober – den sockerfria dagen

Kostdoktorn - i förrgår: 07:39

Team Diet Doctor spenderade en del av förra helgen på fantastiska eventet Tjugofem osockrade år i Stockholm. Dagen var en hyllning till Bitten Jonssons ihärdiga arbete med sockerberoende. På scenen fanns föreläsare som Bitten Jonsson, Babben Larsson, My Westerdal, Ewa Meurk, Ann Fernholm, Milla Martin, Anders Olsson, Annika Strandberg-Schmidt och Börje Dahl, allt modererat av Annika Dopping.

”När insulinet är lågt kan det inte användas till att bilda fett”

Kostdoktorn - i förrgår: 14:54

265 visningar Kan ketoner innebära en metabol fördel? I den här föreläsningen från konferensen Low Carb Denver 2019 förklarar dr Benjamin Bikman hur mitokondrierna – cellens kraftverk – kan använda energin på två olika sätt. Antingen på ett mycket effektivt sätt, eller mer slösaktigt med mer energi än nödvändigt.

Konflikt i Stockholms stadshus om äldres köttätande

Kostdoktorn - 16 Oct 19 kl. 16:07

Stockholms stad skrev i förra veckan under på en matdeklaration att den så kallade Planetary health-dieten ska införas. I praktiken innebär det mer än en halvering av köttet i skolmaten och äldreomsorgen. En köttbegränsning inom äldreomsorgen ställer äldreborgarrådet Erik Slottner (KD) inte upp på: Det kommer inte att ske.

Zoodles Carbonara

Kostdoktorn - 16 Oct 19 kl. 14:10

Det går utmärkt att njuta av en krämig Carbonara även om man inte äter pasta. Här serveras den härliga såsen tillsammans med strimlad zucchini, så kallade zoodles.Inlägget Zoodles Carbonara dök först upp på Diet Doctor.

Ett par öl någon gång?

Kostdoktorn - 16 Oct 19 kl. 06:32

Vill du förbättra din hälsa, gå ner i vikt eller hjälpa andra? Här är tre av veckans heta diskussioner på Diet Doctors forum. Gratis och öppet för alla, välkommen!

LCHF-recept på saftiga burgare

Kostdoktorn - 15 Oct 19 kl. 06:31

Vem älskar inte en saftig burgare? Det gör vi i alla fall. Ett perfekt sätt att mätta hela familjen eller kompisgänget.

Ny kost prövas för barn med reumatism

Kostdoktorn - 14 Oct 19 kl. 13:57

En ny behandling prövas nu i Uppsala för barn med reumatism. Det handlar om ett särskilt kostprogram, som forskarna hoppas kan ge mindre inflammation och eventuellt minska behovet av läkemedel. Barnreumatolog Lillemor Berntsson vid Akademiska sjukhuset i Uppsala leder koststudien.

Blomkålssoppa med panchettasmul

Kostdoktorn - 14 Oct 19 kl. 13:16

Soppa är nyttig snabbmat. Det behövs bara några få ingredienser för att få denna blomkålssoppa att smaka fantastiskt gott!Inlägget Blomkålssoppa med panchettasmul dök först upp på Diet Doctor.

Bipolär sjukdom typ 2 i remission

Kostdoktorn - 13 Oct 19 kl. 15:30

Carrie Brown är en kämpe när det handlar om psykisk hälsa och hon fick diagnosen bipolär sjukdom typ 2 efter att ha kämpat med depression sedan tidig barndom. I den här korta presentationen delar hon med sig av hur hon har kommit tillrätta med sin sjukdom, till viss del med hjälp av ketogen kost och andra kostförändringar. Ta en titt på den inspirerande framgångsberättelsen ovan, öppen för alla att se!

För bra för att behålla för sig själv

Kostdoktorn - 12 Oct 19 kl. 17:03

Har du någonsin haft en så fantastisk upplevelse i en butik eller restaurang eller på ett hotell att du bara vill berätta det för hela världen?Inlägget För bra för att behålla för sig själv dök först upp på Diet Doctor.