Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Falsk Sanning

amirs melanotan

Falsk Sanning - 27 Mar 11 kl. 20:22

Amir har nu fått hem sitt melanotan. Det har varit mycket snack kring ämnet melanotan på hans blogg, facebook och hotmail - enligt han själv. Det är många som tycker att det är dumt av honom att använda något han inte vet bieffekterna av. Kommentarerna till hans senaste inlägg om melanotan innehåller mycket motsägelser och att han bla ska "byta vänkrets" etc. Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

"Barbiedrogen": Hon har injicerat – i fyra år

Nyhetspressen - 15 Feb 16 kl. 21:22

I över fyra år har 28-åriga Sandra Reiche från Landvetter injicerat den så kallade "Barbiedrogen" - Melanotan II. Trots att Läkemedelsverket varnar för att ämnet kan leda till hudcancer har hon inga planer på att sluta använda "Barbiedrogen". – Det är många som inte förstår mig, men det är alltid kul att vara brun, säger Sandra..

Har Amirs domän blivit stulet?

Gossips.se - 27 Aug 15 kl. 10:13

För en tid sedan så började man komma in på improveme.se när man gick in på Amirs blogg. Detta skedde endast när man gick in via hans domän gaybloggen.

Douglas inlägg om separationen med Amir

Falsk Sanning - 11 Mar 14 kl. 23:23

Ex pojkvännen Douglas har också skrivit ett inlägg om han och Amirs break-up. Han säger att besultet var helt Amirs och att han blev chockad av det (läs detta här), men sen hoppas han på att Amir finner lycka från annat håll.  Länk: http://hejdouglas.

Amirs nya blogg

Falsk Sanning - 19 Dec 13 kl. 12:59

Som tidigare nämnt bytte Amir bloggportal till Myshowroom. Här har ni en länk till hans nya blogg: http://gaybloggen.myshowroom.

Gaybloggen - Chubby Bunny Challenge

Falsk Sanning - 10 Nov 13 kl. 23:29

I Amirs och Safirs senaste podcast testar de ''Chubby Bunny challenge''.

Amirs tatuering

Falsk Sanning - 24 Oct 13 kl. 17:43

Här kommer en bättre bild på Amirs tatuering. Vad tycker ni om den? HOT/NOT?

Amirs kärlekstatuering

Falsk Sanning - 23 Oct 13 kl. 21:38

Här har vi en video på när Amir gjorde sin tatuering, en kärlekstatuering.

Amir och Safir - Videoblogg

Falsk Sanning - 20 Oct 13 kl. 21:52

Nu ligger Amirs och Safirs första videoblogg uppe. Denna riktar sig till med en frågestund till Amirs lillebror Safir.

Amirs podcast

Falsk Sanning - 19 Oct 13 kl. 23:46

Amir och Safirs (hans lillbror) podcast startar imorgon, första är inspelad.

Grattis till gaybloggaren Amir!

Falsk Sanning - 27 May 13 kl. 23:16

Idag är det Amir som fyller 23 år. Stort grattis! Bild lånad från Amirs blogg.


Fler inlägg från Falsk Sanning

Paula fick missfall!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:40

Lite tråkiga nyheter efter blondinbellas glädjebesked... Paula avslöjade igår att hon var gravid i fem veckor. Hon har vart arg och ledsen men sedan skrev hone tt till inlägg där hon bestämt att lägga allt åt sidan och kämpa vidare och nå sin målbild, att föda ett till barn.

Blondinbella är gravid med en flicka!

Falsk Sanning - 19 Nov 14 kl. 00:27

Imorgon fyller Blondinbellas första barn, sonen Gillis, 1 år! Och idag fick hon reda på att hennes andra barn kommer bli en dotter, och hon komme rha initialerna S S S. Följarna har kommenterat att de gissar på Saga, Silly, Selma osv.

Sommarplågan Success - Dubbel platina

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:49

Samir och Viktor sålde för ett tag sen dubbel platina på sommarplågan Success. Vidare har de över 11 miljoner spelningar på spotify. Vad tycker ni om låten?

Smail och Eric - QX

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:46

Paradise-Hotel deltagarna Smail och Eric är på omslaget av Sveriges största gay-tidning. Båda är heterosexuella men stödjer ändå homosexuella till hundra procent. Bilder lånade på Erics blogg.

Michelle - Bröstoperation

Falsk Sanning - 09 Nov 14 kl. 10:36

Michelle har alltid haft komplex över sina bröst och har funderat på bröstoperation under en lång period. Hon har alltid tyckt de varit för små och efter Paradise med lite information från Paow som gjort det, gjorde hon operationen. Läs hela artikeln här: http://bloggar.

Foki visar runt i hennes och Bills nya lägenhet

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:47

"Bikis" heter det nu, BIlls och Fokis nya lägenhet. Här tar hon läsarna på en rundtur!  Länk till videon: http://youtu.

Dessies halloween outfit - skjuten brud

Falsk Sanning - 02 Nov 14 kl. 22:26

Dessies halloween outfit igår skiljer väldigt mycket från hennes tidigare år då det var mer naket. Nu klädde hon sig i en brudklänning och sminkade till ett skott i pannan. Creepy!

Kissie och Samir - Övernattning i spökhus

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:32

Idag ska bland annat Kissie och Samir övernatta på ett spökhus som ligger i Jämntland. Programmet kommer sändas idag klockan 18 på aftonbladet TV. Det ska vara sändning hela natten LIVE.

Samir och Evelina - Uppdatering

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:31

Förut publicerade Samir en bild där han skrev ''fu'k love''. Många misstänkte då att det hade tagit slut med flickvännen Evelina. Det verkar dock inte ha varit fallet och allt verkar vara löst nu i alla fall.

Paow och Saga - Oralsex

Falsk Sanning - 29 Oct 14 kl. 13:26

Saga från Paradise Hotel nämnde förut i en intervju att hon var bisexuell och att hon hade sex med en tjej under programmets gång. Det hände nämligen i måndags tillsammans med Paow. De hade oralsex i en kista.

Paow, Kenza och Nicole Falciani med i DeVetDu's musikvideo

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:54

I DeVetDu's nya musikvideo "Swag i Skogen" kan ni se Kenza, Nicole och Paow en snabbis. Vi visste redan om att de skulle filmas när de är arga på killarna, och här är resultatet. Personligen tycker jag att Paow gjorde bäst ifrån sig (såg mest trovärdigt ut), men vad tycekr ni?

Kenza skriver att hon gärna betalar mer skatt

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 17:42

På twitter twittrade Kenza attt hon gärna betalar mer skatt för vår välfärd med pengar som hon får utav att bara blogga. Detta uppskattades av många och på Politism.se så hyllar de Kenza med att säga "Den där gången Kenza ägde er alla".

Dessie - Sneak Peek

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 15:00

Dessie släpper sin egna kollektion till Belle Shoes och på Mikz har hon publicerat en sneak peek på kollektionen. Vad tror ni om den?

Grattis till Paow!

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:53

Häromdagen fyllde Paow år, stort grattis! Flera av ph-deltagarna verkar ha kommit henne nära och hon fick flera gratulationer av de alla. Paow kom ju in i Paradise i veckan och körde ut Saga.

Samir och Evelina - Avslutat kapitel?

Falsk Sanning - 19 Oct 14 kl. 14:46

Samir gick för inte så länge sedan ut med att han var tillsammas med Evelina Kindvall: I förrigår publicerade han dock en bild där han skrev ''FU'K LOVE''. Nu undrar alla ifall de nyblivna paret gjort slut eller ifall de endast haft ett bråk och kanske varit på gränsen? Samir har dock raderat instabilden och Evelina har kvar förhållande status på sin facebook.