Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från niotillfem

answers to past weeks comments. part 2.

niotillfem - 16 Mar 15 kl. 16:08

Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Samurai Jack: Back to the Past Game

GeekAlerts - 11 Aug 18 kl. 06:22

With the Samurai Jack: Back to the Past Game, you can accompany Samurai Jack on his quest to vanquish Aku, the Shape-shifting Master of Darkness. Choose to play as one of the beloved companions from Jack’s adventures, Ahi, Monkey Man, The Scotsman, Sir Rothchild, or Max [...

Dragon Ball Super: Part Four Released on Blu-ray & DVD

GeekAlerts - 20 Jun 18 kl. 08:44

While you wait for the Dragon Ball Super Movie, you can catch up on the episodes from Dragon Ball Super: Part Four. They were released today on Blu-ray and DVD. Dragon Ball Super is a Japanese anime television series that follows the adventures of Goku [...

Sverige har gått med i Powering Past Coal Alliance

Nyhetspressen - 21 Nov 17 kl. 16:41

Dags att fira! Enligt uppgift har Sverige nu gått med i Powering Past Coal Alliance - alliansen som vill sätta stopp för kol en gång för alla. Supermiljöbloggen skrev igår om Powering Past Coal Alliance, en allians av länder, delstater och företag som avsäger sig och avvecklar traditionell kolkraft.

Behöver inte hjärnan kolhydrater?

Kostdoktorn - 11 Apr 17 kl. 11:34

Är LCHF farligt? Blir man inte väldigt trögtänkt om man skär ner på kolhydrater, hjärnan behöver väl socker?Det finns många farhågor kring LCHF och de flesta (men inte alla) är grundade i missförstånd och myter.

Behöver hjärnan kolhydrater?

Kostdoktorn - 06 Apr 17 kl. 16:47

4,8 av 5 stjärnor5 stjärnor80%4 stjärnor20%3 stjärnor0%2 stjärnor0%1 stjärna0%5 röster1 210 visningarLCHF kan vara fantastiskt för att gå ner i vikt och minska blodsockret. Men är det inte farligt för hjärnan? Behöver inte hjärnan kolhydrater för att fungera?

Är LCHF dåligt för sköldkörteln?

Kostdoktorn - 27 Mar 17 kl. 17:11

4,1 av 5 stjärnor5 stjärnor42%4 stjärnor28%3 stjärnor28%2 stjärnor0%1 stjärna0%7 röster1 069 visningarKan LCHF påverka sköldkörtelns funktion? Kan det förvärra symtomen – eller finns det möjliga fördelar?Vi frågade några av de ledande LCHF-läkarna i världen och de har gett oss sina snabba och spontana svar på frågan.

dating sites for bikers

Charismatic Revolution - 11 Mar 17 kl. 14:15

New dating sites for bikers site on okaydating All you need dating sites for bikers told exactly e-mail address and a good username. First and last all their money see a sporty body without clothes eharmonyЕPair type hitwise design an adult a Facebook account. Everything just falls online homosexuals who.

Klarna söker en Acquisition Manager

Nyhetspressen - 15 Feb 17 kl. 11:35

Are you an extremely digitally savvy individual? Do you want to be a part of an organization that strives to be on the very forefront of technological advances? Klarna is growing and are now looking for an Acquisition Manager to be part of their B2B marketing team.


Fler inlägg från niotillfem

#monkistyle.

niotillfem - 17 Mar 15 kl. 09:58

Monki frågade om jag ville plocka ut mina favoriter ur deras vårkollektion och visa er, och det ville jag förstås! Här kommer tre stycken ganska så våriga outfits. Mycket roligt att leka stylist på sig själv förresten.

answers to past week’s comments. part 1.

niotillfem - 15 Mar 15 kl. 17:04

Skulle du inte kunna visa upp din garderob, liksom hur organiserar du kläder o sånt där på ett bra sätt? → Hej! Just nu använder vi en garderob som fanns i lägenheten, men vi kommer byta ut den till ikeas garderobsystem senare i år.

saturday morning.

niotillfem - 14 Mar 15 kl. 13:58

Glad lördag! Vi gick upp nio idag vilket har väl ungefär hänt tio gånger i mitt liv på en lördag. Vi kokade ägg och åt jättemycket frukost.

två noveller.

niotillfem - 13 Mar 15 kl. 18:58

Här kommer två miniboktips. Mini för att det inte är romaner utan noveller. Den första är skriven av Hassan Loo Sattarvandi och heter Om himlen smälter.

citronträd och små ekar.

niotillfem - 12 Mar 15 kl. 17:12

Det finaste någon kan komma hem med i en brun papperskasse måste ändå vara ett citronträd. Det gjorde Magnus igår kväll och jag blev så himla glad. Nu står den i vårt vardagsrum på en pall dit morgonsolen når och väntar på sin placering.

senaste-listan.

niotillfem - 12 Mar 15 kl. 12:19

sandra och michelle. om shopping och konsumtion.

niotillfem - 12 Mar 15 kl. 07:47

Ny podd ute idag. Bilden är från i tisdags när Michelle kom hem och vi åt middag ihop, med Morris då bland annat! Men inspelningen är från förra veckan då Michelle fortfarande var i Kenya.

the day after you stole my heart, everything i touched told me it would be better shared with you.

niotillfem - 11 Mar 15 kl. 11:00

I söndags när jag hängde med Magnus och Gustav och tittade i affärer hittade jag en grej till mig själv också. Nämligen det här lilla settet som stod och ropade på mig på H&M. Så här ser det ut på!

tävling! stilleben med aco.

niotillfem - 11 Mar 15 kl. 08:52

Jag har svårt med hudprodukter ni vet, är typ allergisk mot allt. Så när ACO frågade om jag ville göra ett samarbete med dem tyckte jag att det kunde passa fint. Det är ett av få märken jag använder och dessutom i en rimlig prisklass så att många av er har råd att köpa.

first day of spring.

niotillfem - 10 Mar 15 kl. 14:27

I söndags var det sextongradig vår i Stockholm och det var fantastiskt. Precis som jag gjorde förra året bestämde jag mig för att filma min första riktiga vårdag. Den innehöll croissantfrukost, shopping på stan, kaffe i solen och spaghetti med min familj.

kokboksroulette.

niotillfem - 10 Mar 15 kl. 08:26

I lördags bestämde jag och Magnus oss för att ha kokboksroulette. Vi har flera kokböcker vi tycker om men glömmer bort att laga från, så nu skulle slumpen få bestämma. Dessa tre fick vara med i rouletten: - Buvette som är mitt favoritställe i New York.

en dos måndagspepp.

niotillfem - 09 Mar 15 kl. 14:30

Follow my blog with Bloglovin Måndag = peppiga länkar. Här kommer lite av det jag tyckt extra mycket om på sista tiden. EN SPELLISTA.