Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu början på ett inlägg från Gaymasen

befinner mig nu mitt ute i bushen

Gaymasen - 27 Dec 12 kl. 17:26

  Har lämnat civilisationen och befinner mig nu i Falun, i Dalarnas urskogar. Dags att fira Jul med papi, Anna (pappas sambo) och småsyskonen (samt bror, brorson och syster så klart). Skilsmässobarn som jag (vi) är får jag ju möjligheten att fira Jul två gånger, mohahahahaaa!   Hur man vet att ens pappa flyttat ut mitt i skogen? Fortsätt läs..


Dela artikeln

| Dela


Kommentera gärna


Liknande inlägg

Nya numret ute nu

Nyhetspressen - 10 Apr 17 kl. 11:18

Ett nytt numer av Mobil fullspäckat med spännande innehåll finns nu ute i butik..

Nigeria befinner sig i recession

Nyhetspressen - 31 Aug 16 kl. 13:38

Oljenationen Nigeria befinner sig för första gången på två decennier i recession. Landets ekonomi krympte med 2,06 procent i det andra kvartalet, vilket innebär att landet nu minskat sin BNP två kvartal i rad. I det första kvartalet föll BNP med 0,35 procent..

Svenske Carl i Hurghada: ”Barnen undrar vad som hänt”

Nyhetspressen - 08 Jan 16 kl. 21:15

Flera hundra skandinaver befinner sig i Hurghada, turistorten i Egypten som under fredagskvällen skadades av en attack där beväpnade män gick in på ett turisthotell. Camilla Fredriksson befinner sig på semester i Hurghada och berättar för SVT Nyheter om hur folk nu försöker få tag på sina anhöriga..

Träna ute!

Spark i baken - träning, kost och hälsa - 08 May 15 kl. 07:45

Jag har startat dagen med att träna spinning inomhus – och strax är det dags för tennis. Brukar alltid bli någon timme utomhusträning på tennisbanan innan terminen är slut — håller tummarna. Sedan har jag såklart vår nya tennisbana vid sommarstället att spela på hur mycket jag vill i sommar.

[PLUS] Hittade knarkodling mitt ute i skogen

UNDERBARACLARA - 01 Sep 14 kl. 23:00

När Staffan Widestedt var ute med sin hund på berget Kälen utanför Umeå i torsdags mötte han en...

En nyckel till mysteriet människan

UNDERBARACLARA - 24 Mar 14 kl. 16:05

När den fyrhjulsdrivna bilen är packad med tält och vatten på väg ut i den afrikanska bushen, mitt i planerandet när förväntningarna är som störst – då är lyckan fullständig för författaren Lasse Berg. Eller dopaminpåslaget som högst, för att tala lyckoforskningens språk. — Resandet är en svår sjukdom.

[PLUS] Hallå där Dennis Lyxzén

UNDERBARACLARA - 12 Mar 14 kl. 08:58

Invasionen är ute på turné och befinner sig just nu i Austin, Texas, där en av världens största musikkonferenser och festivaler pågår. Hur är läget? - Jo, jag är lite sliten, men annars är det bra....

I dag släpps Banished

Feber.se - 18 Feb 14 kl. 15:09

SimCity ute i bushen! Senare i kväll så kommer indieutvecklaren Shining Rock Software släppa sitt strategispel Banished på Steam. Spelet går ut på att man skall skapa en koloni åt landsförvisat folk som slår sig ner på obebodd mark.

My prince

Foki - 07 Apr 13 kl. 20:13

En bild som Ricky just skickade till mig. Han befinner sig bland bergen, långt utanför Tokyo. Några av er undrar varför jag knappt skrivit någonting om Ricky under de senaste veckorna.


Fler inlägg från Gaymasen

Tack för dessa år jag fått tillbringa tillsammans med er - vi ses!

Gaymasen - 11 Jun 13 kl. 13:37

  Det är med en klump i magen samtidigt som jag känner en konstig lättnad jag sitter och skriver detta. Men jag har tänkt på detta länge och nu bestämt mig - detta kommer bli mitt sista blogginlägg jag skriver.   Jag har bloggat i fem år nu.

Två helgrymma festivaldagar

Gaymasen - 09 Jun 13 kl. 13:37

    Jisses vilka partydagar det har varit. Riktigt skoj! Och vädret har varit uuunderbart.

Svårstavade ord

Gaymasen - 07 Jun 13 kl. 12:22

Okej. Nu måste vi snacka lite om ord som är megaskitsvåra att stava. En del ord vill bara inte befästa sig i hjärnan utan for ever and ever vara svårstavade.

Nyfärgad och är numera en rödtott

Gaymasen - 06 Jun 13 kl. 12:42

  Jag gjorde det. Färgade håret.   Och det blev...

Polerat utsidan

Gaymasen - 05 Jun 13 kl. 16:22

  Idag har jag haft en effektiv och härlig jag-är-ledig-och-bara-slappar-dag.   Jag har hämtat ut Summerburst-festivalpass (WOHOOOO!), fikat i solen tillsammans med underbara Sofia och även klippt mig.

Tanken var åtminstone god

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 18:06

    Åkte ut till Kungsbacka (eller Hede) för att köpa nya träningsbyxor på Adidas-outleten som ligger där ute vid Freeport.   Vad jag kom hem med?           Nya shorts och choklad.

Hur jag känner mig före, under och efter födointag

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 11:48

  Okej jag har inte ens varit ledig i en vecka och börjar redan på att bli rastlös. Tur att det är Summerburst om några dagar så det händer lite.   Vad jag hittills hunnit med under lovet?

Gårdagens panik

Gaymasen - 02 Jun 13 kl. 12:06

  Igårförmiddag tvättade jag och tog det allmänt lugnt, sen lite in mot eftermiddagen gick jag iväg för att storhandla.   Solen sken. Fåglarna kvittrade.

Att vakna upp och känna sig helt ledig - wunderbart

Gaymasen - 01 Jun 13 kl. 13:37

    Det går inte beskriva hur härligt det är att vakna upp och inse att det egentligen inte finns något att vakna upp till, mer än en helt underbar dag där inga måsten finns.   Vi hade en supermysig brunch hemma hos Sofia igår. Sen blev det Bergetpub och efter det gick pussen och jag på bio.

Hörde jag SOMMARLOOOOV?!?!?!

Gaymasen - 31 May 13 kl. 12:08

    Kan inte beskriva känslan som infinner sig hos mig för tillfället. Jag är... ledig.

Hur du går tillväga för att få lika lyckliga blommor som hemma hos oss

Gaymasen - 30 May 13 kl. 13:37

  Som ni vet är pussen och jag experter på att ta hand om växter. Det är vårat kall här i livet. En stor dröm vi delar är att i framtiden skaffa hus med stor tomt där vi dagligen kan påta i trädgården och pyssla om alla våra underbara och vackra växter som vi så omsorgsfullt värnar om.

Bästa jag läst på länge

Gaymasen - 29 May 13 kl. 11:24

      Hur bra är inte denna text? Läste den i gårdagens Metro.   Jag brukade förut själv jämt säga negerboll med attityden att "men vadå det har ALLTID hetat så!

En helt vanlig dag i skolan

Gaymasen - 28 May 13 kl. 10:42

      Alice i klassen gick tydligen runt och smygfotade medan vi hade plity... plätymo... pleti...

En härlig dag i solen som gav en mindre härlig bonnabränna

Gaymasen - 27 May 13 kl. 11:32

    Är inte sommaren underbar så säg.   Mötte upp Jeanette inne i stan igår så satte vi oss vid vattnet och solade. Solen tog bra.

Mat gör vilken pissdag som helst awesome

Gaymasen - 25 May 13 kl. 11:26

  Igår deppade jag ihop i några timmar, sen ryckte jag upp mig själv och blev mitt vanliga jag igen.   Varför deppa egentligen? Jag skrev en tenta igår och tyckte det kändes bra, det måste firas.