Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Åsa Vesterlund Svenska New York Frun

Blogginlägg från Åsa Vesterlund Svenska New York Frun

Bravo bravo jag..

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 25 Jun 13 kl. 03:06

  Här hittar ni mig om ni har saknat mig :)http://instagram.

Min nya blogg

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 03 Oct 12 kl. 00:17

Har kan ni som vill folja min blogg. Detta ar ingen "ny" blogg denna hade jag innan jag borjade blogga har pa finest. Sa egentligen sa skall jag kalla det min gamla blog som jag tagit upp igen :) Har inte hunnit med att uppdatera den annu men det kommer jag lovar!

Måste bara..

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 05 Aug 12 kl. 17:05

För ca 6 veckor sedan togs mitt DNA för att skickas till analys. Igår kom mitt paket med min egna custom Made hudvårds serie! Hur fantastiskt är inte detta?!!!

Följ mig här tills vidare!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 31 Jul 12 kl. 15:05

http://twitter.com/AsaVesterlund Till Er som skrivit mail till mig ang min nya blogg. Jag kan ej ge Er den adressen ännu för jag har den ej men följ mig här tills vidare!

Tack för mig Hej då!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 30 Jul 12 kl. 04:26

Efter ett händelserikt år både på gott och ont så är det dags för mig att tacka för mig och lämna denna blogg. Ett mkt spännande projekt börjar snart vilket innebär en hel del stora förändringar bl.a.

Game OVER!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 29 Jul 12 kl. 01:54

Oj oj oj stackars bröllopsparet hoppas att dom inte hade kvar sina bröllops presenter i bilen! Detta hände utanför restaurangen där vi satt kunde inte hålla mig var bara tvungen att ta en bild!

Lunch Cipriani

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 28 Jul 12 kl. 21:24

Efter shopping i Soho så tog vi en liten lunch på en av mina många favoriter Cipriani. Min kompis från Greenwich och hans kompis plus mig åt en god lunch, nu sitter vi i en limo på väg "hem". Happy times!

Jag e så KÄR!!!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 28 Jul 12 kl. 16:09

Efter mötet i NYC city igår så har jag tagit en tur ut till Greenwich här skall jag stanna hos en vän över helgen:) Jag är helt kär älskar stilen på husen här och folk är så trevliga och väluppfostrade. Det tar ca 30 min med tåg in till Manhattan om du nu väljer att åka kommunalt. Annars kan man alltid ta en limo service för 70 usd och det är ju inte hela världen.

Present och Ballong!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 27 Jul 12 kl. 21:21

Titta så fint jag fixat till min älskling Sigfrid som fyllde ett år igår! Världens finaste!

Russ says why me?

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 27 Jul 12 kl. 18:08

WOW Vilken kväll vi hade igår! Middag på Lavo med underbara Lina och hennes pojkvän Trevor . Sedan hamnade vi på det nya Bagatelle.

I love you!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 26 Jul 12 kl. 14:07

Idag fyller min älskling Sigfrid ett år! Nu är jag på flygplatsen på väg till New York!

New York

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 25 Jul 12 kl. 20:02

Imorgon hoppar jag på ett flyg upp till New York! Jag skall på ett möte på fredag men stannar naturligtvis över helgen och ev lite längre...

Naken bild!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 24 Jul 12 kl. 21:42

Okey kanske inte helt naken men det finns dom som faktiskt sprayar sig helt naken. Det brukar jag göra hemma i Sverige men inte här i USA av någon konstig anledning.

Min nya frisyr

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 24 Jul 12 kl. 02:20

Igår var jag hos min frisör här i USA och gjorde lite highlights och sedan klippte hon mig. Jag sa att hon fick fria händer så hon klippte rätt mkt på längden vilket är helt ok så länge alla slitna toppar är borta. Vad tycker ni?

Nice!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 23 Jul 12 kl. 19:20

Efter min träning så älskar jag att stretcha om inte min tränare har tid så gör jag det själv alltid! Det finns ingenting bättre än att stretcha och sedan ta en dusch. Nu måste jag sätta fart har tid hos min amerikanska frisör måste ju fixa håret inför New York i veckan!

Trouble in paradise!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 23 Jul 12 kl. 05:52

Här får ni bilder På mig helt osminkad och nerbäddad i min säng:) Under täcket ligger Sigfrid och Zola och snarkar. Det har varit en lång dag idag speciellt efter en sen natt igår.. Min tjej kompis hade bråkat med sin kille så det slutade med att hon och hennes två hundar plus hennes kill kompis kom över mitt i natten så jag fick skynda mig att fixa i ordning två av mina gästrum vilket inte var hela världen.

Yummy!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 23 Jul 12 kl. 00:35

Älskar dessa små burkar med yogurt finns i många olika smaker och har relativt få kalorier. Idag provade jag denna Strawberry Shortcake och den fick helt klart godkänt!

Women in Red!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 21 Jul 12 kl. 20:37

Alltså ni måste ju bara kolla in min vän Caroline hur snygg är hon inte?! Röd klänning på hennes snygga smala figur och sedan lite rött läppstift oslagbart säger jag bara! " A dress makes no sense unless it inspires men to take it off you...

Ny bil

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 21 Jul 12 kl. 15:26

Dags att byta bil snart känner jag:) Igår var jag och provkörde en ny Rangerover mkt nice! Jag gillar stora bilar speciellt efter det att jag blev påkörd så känns det mkt säkrare med en stor bil. Vad tycker ni om en grå denna gång?

Stor Shoppat DYRT!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 20 Jul 12 kl. 22:09

Oj kan man tänka sig vad jag har fyndat idag:) Skall bli intressant och se hur många sura kommentarer det blir nu eftersom jag visar prislappen... Hmmmm min gissning inga eftersom det var så billigt!

Bantnings/ fitness piller!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 20 Jul 12 kl. 14:15

Jag får rätt mycket mail med frågor vart jag finner motivationen att träna. A winner makes a commitment a loser makes promises! Med det sagt så är det bara att bestämma sig och inte ge vika för andra saker som låter trevligare.

Air Force One Obama

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 20 Jul 12 kl. 01:11

Så i em bestämde sig Obama för att flyga in till Palm Beach International Airport och jag var där och hämtade upp en person samtidigt. Sedan var hela motorvägen norrut avstängd ja vad skall man säga... Kanske borde anv skattepengarna till någonting annat tex att skaka fler jobb tillfällen..

I'm Lost!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 19 Jul 12 kl. 14:42

Har precis tränat klart tog en tennis lektion i Lost Tree. Lost Tree är det mest exklusiva område man kan tänka sig. Efter tennis lektionen så gick jag förbi deras pool och spa område och jag säger bara wow!

Kiss my ASS!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 19 Jul 12 kl. 04:53

Wow vad tycker ni om mina Chanel skor? Jag säger bara Kiss My ASS vad snygg jag kommer att vara struttandes omkring i New York nästa vecka! Åh naturligtvis så är dom ej fake inköpta på SAKS of course my fav store!

Shopping inför Hamptons

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 18 Jul 12 kl. 13:55

Nästa vecka bär det av upp till New York skall tillbringa lite tid på olika ställen naturligtvis är Hamptons ett av mina stop. Jag tillhör fortfarande en country club där uppe grejen är bara att man måste bära majority vita kläder. Så med det sagt eftersom jag älskar Lululemon så shoppade jag lite mer vita kläder allt för tennisens skull plus vad tycker ni om mitt nya tennis racket?

Wet Lunch

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 17 Jul 12 kl. 20:39

Tog en paus i min shopping med min goda vän Jennifer och Sigge.

Missa inte detta!!!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 17 Jul 12 kl. 03:31

Jag är så glad att min vän Lina har börjat blogga här på Finest! Jag kan lova Er att på hennes blogg händer det mycket roliga saker. Hon har en garderob och ett liv som många drömmer om men viktigast av allt hon är en otroligt go och smart tjej!

Otrogen!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 16 Jul 12 kl. 21:20

Som många vet så är jag helt galen i träningskläder speciellt i lululemon men imorse när jag skulle iväg till mitt första pass så hittade jag denna gamla top och jag måste erkänna jag gillar den lite faktiskt...trots att det är Nike:( Här bjuder jag på en totalt osminkad bild tagen efter träningspasset.

Hollywood SMILE!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 15 Jul 12 kl. 18:16

Alltså hur sööööööt är inte min Sigfrid?!

Lördag kväll mitt i kaoset

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 15 Jul 12 kl. 13:50

Igår såldes huset jag bor i just nu vilket innebär att jag måste ur ur huset Augusti 31! Jag avskyr att flytta det är det värsta jag vet så det brukar alltid resultera i att jag slänger massor med saker. Igår packade jag bilen full med saker och åkte till salvation army donerade det.

Svettigt värre..

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 14 Jul 12 kl. 15:17

Efter ett pass på Xtend Barre ser man it så här..

Min Jumpsuit

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 13 Jul 12 kl. 14:18

Som ni säkert vet så är jag rätt besatt av träningskläder.. Det finns tom en video på Aftonbladet där jag visar upp min träningsgarderob. Jag tror nog utan att överdriva att jag shoppar tränings kläder varje vecka.

Träning och bantnings tips!

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 12 Jul 12 kl. 14:44

Sitter i bilen på väg till mitt morgon pass på Xtend Barre ikväll har jag ett pass med Ramses. Till Er som undrar vad jag äter osv så måste jag säga att jag äter väldigt mkt och oftast det jag känner för. Jag älskar glass och svenskt godis jag skämtar inte när jag säger att jag äter glass varje kväll och ingen lätt glass heller:( Jag försöker göra cardio varje morgon på tom mage eller med en protein shake innan.

Is this " The One "

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 11 Jul 12 kl. 15:30

Åh vad jag har letat och letar efter ett boende men det har alltid varit något som jag inte gillat eller så har priset varit för högt. Nu har min mäklare hittat ett hus som jag verkligen tror och hoppas skall vatten The One! Priset är förvånansvärt inte farligt Hmmm ja vi får se jag skall titta på huset till helgen!

Hamptons semester

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 10 Jul 12 kl. 14:20

Snart är det dags för min semester i Hamptons åh vad jag längtar! Skall bli så skönt att lämna Florida värmen! Åker om några veckor kan knappt vänta haha Då var dagens första träningspass avklarat nu är jag på väg till mitt kontor.

Middag i Palm Beach

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 09 Jul 12 kl. 02:31

Ikväll skall jag ut på en väldigt spännande middag:) Vad tycker ni om min top?

Frozen face Botox

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 08 Jul 12 kl. 14:53

Nu börjar det närma sig så lite Botox är ett måste. Av någon konstig anledning så behövde jag bara halva mängden än vad jag brukar använda och detta är inkl att jag gör min näsa och ändå upp till hårlinjen.. Ja jag vet jag är lite märklig men varför ha rynkor om man inte behöver?

Panos bikini

Åsa Vesterlund Svenska New York Frun - 07 Jul 12 kl. 17:21

Här i Florida behöver man många bikini och det har jag men denna röda från Panos är en av mina absoluta favoriter! Tittade in på Panos hemsida och såg mycket jag vill ha bl.a.