Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Alla får Plus

Blogginlägg från Alla får Plus

Julbord – ett annat ord för ”barnmat”

Alla får Plus - 09 Dec 12 kl. 22:16

Jag är ingen van julbordsätare. Jag var länge av åsikten att julbord äter man på julafton – och på juldagen, skulle det hända att det blev nåt över. Men jag har förstått att det är en folkrörelse där ute.

Hjälp mig att välja!

Alla får Plus - 18 Oct 12 kl. 20:29

Vi har byggt en öppen spis här i lägenheten. Idag kom målaren och ordnade så att den blev vit. Min dröm har alltid varit att ha en sån där amerikansk öppen spis med trälister eller vad det är.

Nytt avsnitt av min och Sigges podcast!

Alla får Plus - 17 Oct 12 kl. 12:31

Nu är det onsdag och det betyder att vi har ett nytt avsnitt av podcasten att dela med oss av. Hoppas ni kommer att gilla det! Idag handlar det om allt från minnen av Frosties och Skogaholms-limpa i morgonsol till rädslan för att låta främmande människor ta på ens kropp.

I väntan på klippning

Alla får Plus - 17 Oct 12 kl. 00:52

Jag sitter i köket och väntar på att Sigge ska skicka sin version av podcasten, så att jag kan lyssna på den och komma med feedback innan han lägger ut den på Itunes. Men det dröjer, Sigge är en optimist, i eftermiddags sa han att han nog skulle vara klar vid ”elvabläcket”.

Inte bara galen, utan helgalen

Alla får Plus - 14 Oct 12 kl. 22:35

  Apropå killen som hoppade fallskärm från rymden, så läste jag tidigare ikväll den här rubriken om honom på Dagens Nyheter. Och jag skrattade väl inte högt, men jag fnissade lågt åt den lilla missen. Det såg så futtigt ut, att han bara skulle hoppa från 39 meter.

Jag vill in i Lundells mörker!

Alla får Plus - 14 Oct 12 kl. 12:15

Ex-modellen och artisten Camilla Henemark skriver en bok om kärleksstunderna med kungen. Festfixaren Micke Brinkenstierna skriver en bok om alla kändisar som han avskytt genom åren. De skulle kunna påminna om varandra, men det är något i presentationen av dem som skiljer dem åt.

Nu får det vara NOG!

Alla får Plus - 13 Oct 12 kl. 22:43

Vet ni vad jag avskyr mest av allt? Det är när det rasar grejer i städskrubben. Jag hatar ljudet av ras i städkrubben.

Det är fredag! Det är SCHULMAN SHOW!

Alla får Plus - 12 Oct 12 kl. 12:10

Vi fredagsmyser väl på olika sätt. Jag vet att många av er har Schulman Show som en viktig del av fredagstraditionen. Jag blir nästan rörd när jag läser om hur ni lägger barnen, korkar upp en flaska rött och tittar på veckans avsnitt.

Fredagsmys!

Alla får Plus - 12 Oct 12 kl. 11:43

Idag är det en särskilt dag, för idag är det fredag! Charlie är alltid på mycket bra humör på fredagar, för hon vet att det är fredagsmys. I bilen på väg till dagis sjunger vi ”fredagsmys”-sången tillsammans.

Nu är det nära!!!

Alla får Plus - 09 Oct 12 kl. 22:28

Amandas mage börjar se bisarr ut. Den stora dagen kommer närmare och närmare. Enligt läkekonsten och Sveriges samlade barnmorskor så är Amanda i veckan 37.

Chatta med mig ikväll!

Alla får Plus - 08 Oct 12 kl. 17:22

Ikväll klockan 23 är det Schulman Show på Kanal 5! Kvällens gäst är Gunilla Persson – det har aldrig varit så konstig stämning i studion! Dessutom, bara på Kanal 5: Del två av ”Fylle-Calle förklarar”, där han redogör för vad som egentligen hände under Norrmalmstorgsdramat.

Jag är en copycat

Alla får Plus - 07 Oct 12 kl. 20:54

Jag påverkas så lätt av saker omkring mig. Till exempel. Jag och min fru började titta på Mad Men, tv-serien om en reklambyrå på 60-talet.

Det är ingen konspiration!

Alla får Plus - 07 Oct 12 kl. 01:45

Man läser ofta i fiktionen om hur människor drömmer och så uppstår något ljud i den vakna världen som blir en del av drömmen. Jag har aldrig varit med om detta och trodde att det kanske kunde vara en konspiration, att någon, möjligen hela världen, försökte lura mig.

Mitt senaste dygn i bilder

Alla får Plus - 06 Oct 12 kl. 07:31

Jag fick hjälp av Mats på jobbet att skjutsa Charlie till dagis på morgonen, så jag satt bak med henne i bilen och då tog hon kameran och krävde att jag skulle räcka ut tungan. Så min telefon är fylld av 50 eller 60 sådana här bilder.

Nytt avsnitt av podcasten!

Alla får Plus - 03 Oct 12 kl. 09:27

Det är så roligt att vi vann pris i Svenska poddradiogalan. Vi är Sveriges bästa podcast! Nu finns ett nytt avsnitt ute, bara timmar gammalt!

Amanda och O’boy

Alla får Plus - 02 Oct 12 kl. 19:59

Det är synd om Amanda. Hon är uppe mycket om nätterna. Inte alla nätter, men många.

Fylle-Calle förklarar!

Alla får Plus - 01 Oct 12 kl. 10:37

Ikväll börjar Schulman Show på Kanal 5! Ni vet väl att det i mångt och mycket är ett HELT ANNAT PROGRAM än det som visas på Aftonbladet. Vi har fått en budget till att göra några olika sketcher, som inte visas alls på Aftonbladet.

Amandas tidning!

Alla får Plus - 01 Oct 12 kl. 10:33

Amanda och Hannah har fått en egen tidning. Är inte det otroligt! Jag menar, är inte det drömmarnas dröm!

Jag hatar dem så IN I HELVETE!

Alla får Plus - 30 Sep 12 kl. 08:35

Jag och min fru Amanda skulle äta middag på restaurang i går.

Det är fredag! Det är SCHULMAN SHOW!

Alla får Plus - 28 Sep 12 kl. 13:19

Orup är gäst och i panelen sitter åter Marcus Larsson och Malin Gramer. Hoppas ni ska gilla programmet. Säg gärna vad ni tycker på det att vi kan göra det bättre!

AJ AJ AJ!

Alla får Plus - 27 Sep 12 kl. 11:22

Kommer in till brorsans jobb, stöter på bordsgrannen Niclas och vi hälsar på varandra och jag stannar upp och han stannar upp i arbetet och vi tittar på varandra. ”Jaså, har du…” Säger jag. ”Så du har också…” Säger han.

Grottan anropar!

Alla får Plus - 27 Sep 12 kl. 09:18

De bygger om nåt med fönstren här i lägenheten. Vi har inte bett om det, det är föreningen som bestämt. De kom för 2,5 veckor sedan och täckte varenda fönster i lägenheten med kupor.

Nytt avsnitt av podcasten

Alla får Plus - 26 Sep 12 kl. 11:30

Nytt avsnitt av min och Sigge Eklunds podcast.

Rädd och nervös och skakad

Alla får Plus - 25 Sep 12 kl. 11:10

Här sitter jag på kontoret och förbereder Schulman Show, men det jag egentligen gör är något annat. Jag sitter på ticnet.se och uppdaterar sidan för att se hur många som köpt biljetter till min föreställning ”Älska mig” som går upp på Maximteatern.

Jag är med i ”Hos Hannah och Amanda”!

Alla får Plus - 24 Sep 12 kl. 20:07

Jag är hedrad över att få vara med i första avsnittet av nya ”Hos Hannah och Amanda”. Dessutom med en så fin vän som Pontus Gårdinger. Här är avsnittet!

Amanda och galenskapen

Alla får Plus - 24 Sep 12 kl. 09:20

Det har hänt liksom omärkligt. En gång i tiden hade vi en jättefin soffa. Jag minns att man kunde sitta i den och det gillade jag.

Minns ni R3?

Alla får Plus - 23 Sep 12 kl. 10:07

När man pratade i telefon förr om åren kunde man genom en magisk manöver trycka på R och sedan 3 och plötsligt var man tre människor som pratade i telefon med varandra. Vilken grej när man först upptäckte det! Jag saknar R3.

Världens coolaste kille

Alla får Plus - 22 Sep 12 kl. 16:23

Var på affärn i Fältöversten för att handla lite räkor. Bad om två hekto och expediten lassade vant de små djuren ner i en papperspåse, sen lade hon påsen på vågen och den visade 2,3 hekto.

Studentafton i Lund

Alla får Plus - 22 Sep 12 kl. 11:45

Igår var jag och Sigge på Studentafton i Lund. Vi blev intervjuade på en scen om podcasten och sen var det eftersittning med traditionell pytt i panna. Det var en fin kväll.

Jag och min förställning!

Alla får Plus - 21 Sep 12 kl. 09:10

Nu är det alltså ”officiellt” att jag ska göra en föreställning på Maxinteatern i vår. Den heter Älska mig och handlar kort och gott om bekräftelsebehov! Ni kan läsa mer om föreställningen i en artikel som finns HÄR.

På tåg med Sigge

Alla får Plus - 20 Sep 12 kl. 15:57

Sitter återigen på ett tåg. Nu ska jag och Sigge Eklund till Lund för att ”uppträda” på det som kallas Studentafton. Vi ska sitta på en scen och prata om vår podcast.

Jag älskar Sigge Eklund

Alla får Plus - 19 Sep 12 kl. 13:47

För sex år sedan träffade jag Sigge Eklund första gången, i samband med en tidningsintervju för tidningen Bon. Det dröjde inte många minuter innan jag förstod vilken intressant, magnetisk människa han var. Jag fann honom helt förtrollande.

Om jag vore Marie Serneholt

Alla får Plus - 19 Sep 12 kl. 11:28

Jag har blivit alltmer intresserad av Marie Serneholts Instagram. Hon lägger upp så underliga bilder. Halvnakna, utmanande saker där hon har sånt där ”sug” i blicken.

Om 30 minuter är jag hemma

Alla får Plus - 18 Sep 12 kl. 23:22

Sitter på tåget från Göteborg, har spelat in ”Mia på Grötö” hela dagen. Det är Mia Skäringers talkshow som kommer på TV4 vad det lider.

Tankar om barnfilmer

Alla får Plus - 16 Sep 12 kl. 23:29

Jag har blivit duktig på det här med barnfilmer. Jag menar att jag inte bara har en allmän begåvning på området – jag är rent autistisk i mitt kunnande! Jag kan replikerna från de första tio minuterna ur ”Hitta Nemo” innantill.

Plötsligt håller jag på ANDERS BAGGE!

Alla får Plus - 15 Sep 12 kl. 17:14

Hoppas ni tittar på Körslaget ikväll, för det kan hända att JAG KOMMER MED PÅ BILD! Jag ska sitta i publiken tillsammans med Charlie och Charlies kusiner Signe och Sven och deras mamma Ninni.

Det är fredag! Det är Schulman Show!

Alla får Plus - 14 Sep 12 kl. 20:43

Fantastiska Malin Gramer är i studion. Och fantastiske Calle Schulman. huvudgäst är TV4:s stjärna Pär Lernström.

Hotellweekend!

Alla får Plus - 14 Sep 12 kl. 13:12

De bygger om Charlies rum där hemma, och det är så mycket damm så vi bestämde oss för att ta in på hotell över helgen. Charlie var mycket uppspelt när vi kom till rummet igår, men hon var också fundersam.

Ny mening med mitt liv

Alla får Plus - 12 Sep 12 kl. 22:57

Jag bastar nästan varje kväll här i min lägenhet. När Charlie gått och lagt sig och Amanda lagt sig i badet, då kan jag sätta mig i bastun och därifrån kan jag se Amanda och hon ligger där och jag sitter här och så vinkar vi till varandra och det är mysigt.