Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Att leva i Monaco som ung.

Blogginlägg från Att leva i Monaco som ung.

Flexibelt jobb.

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 14:42

Jag älskar mitt jobb. Det är skönt att det är så flexibelt och att man kan planera klienter efter hur man vill forma och boka upp dagen. Idag har jag tex en lucka mellan 14-17 där jag hinner springa lite ärenden, och gå hem och äta osv.

Date with the gym

Att leva i Monaco som ung. - 30 Jan 12 kl. 08:29

Det är sällan jag hinner med att köra morgonpass på måndagar, men fick 2avbok så tänkte testa det idag innan jobbet. Har mkt ikväll så blir stressigt annars. Rygg blir det idag:) Jag älskar att köra rygg (haha jag älskar att köra allt!

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 29 Jan 12 kl. 09:32

Idag är det dags för kampsportlabbet igen. Min kollega Johan har kampsport/fys klasser där några dagar i veckan. Superkul är det men också SUUUPERJOBBIGT!

Ny Människa.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 13:09

Jag älskar behandlingar och det är verkligen något som är viktigt att unna sig ngn gång ibland. Jag försöker att skämma bort mig själv iaf en gång i veckan såsom manikyr,brynplockning,fransförlängning,pedikyr,anisktsbehandling,peeling,vax etc. Det är viktigt att ta hand om sig själv mellan stress och andra måsten.

Ben ben ben!

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 12:08

Jag älskar att träna ben. Kan hålla på i timmar. Men försöker hålla mig till en timme;) Rejält benpass idag och mkt fokus på rumpan.

Dags för lördagspasset.

Att leva i Monaco som ung. - 28 Jan 12 kl. 09:56

Sitter och laddar inför dagens benpass. Jag har slutat köra specifika muskelgrupper på en bestämd dag (för att på så sätt istället lyssna på kroppen och bestämma mina vilodagar därefter). Så min lördag som det normalt brukar stå axlar på blir idag ett benpass:) Jag har precis lagt upp passet och känner mig riktigt peppad.

Gissa.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 17:43

En gång i veckan så brukar jag ha ett riktigt fylla på mål. Är jag sugen så kan jag köpa godis eller glass, om inte så äter jag kanske pannkakor,extra ris eller bröd. Idag kunde jag välja precis vad jag ville till fredagsmyset.

Dagens pass.

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 13:15

Riktigt riktigt bra pass. Idag körde jag ett högrepspass, då brukar jag ligga mellan 20-30reps (alt 2superset á 15reps var): Stående hantelpress  Stående hantellyft åt sidan  Liggande lutande hantelpress för framsida och bröst Stående hantellyft för baksida Framåtlutande omv.flys med hantlar Axelpress maskinen Jag vill bjuda på filmer och bilder när jag kör, men det är svårt när man tränar själv.

Shoulders

Att leva i Monaco som ung. - 27 Jan 12 kl. 10:58

Dags för axlar:) Det är det snyggaste som finns med markerade axlar men endå kvinnliga slanka armar. Just nu lägger jag mkt fokus på baksidan som ni vet då det är min sämsta del. Obalans i en muskelgrupp är inget vi tkr om utan då jobbar vi på det;) Kreatin och PWO i.

Inspiration.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 23:26

Lite inspiration inför morgondagens pass. Jag älskar att kolla inspiration. Bästa laddningen innan passet.

Ro i själen.

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 19:56

Hur svårt jag en har att slappna av så älskar jag när jag väl lyckas. Har tänt ljus, tagit en varm dusch, lagt ansiktsmask. Sitter nu med hårinpackning och ansiktmask i soffan och ska snart sätta på en film i min ensamhet.

Vila eller inte

Att leva i Monaco som ung. - 26 Jan 12 kl. 16:56

Jag sitter i valet och kvalet. Ska jag träna, ska jag inte. Jag ska egentligen ha vilodag, min kropp skulle ha det bra med det.

Kampsportlabbet

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 22:13

Nu är jag heeelt slut. Vet inte vad jag tänkte när jag bokade in ett steenhårt 90min fys/kampsportpass på Kampsportlabbet efter ett likahårt ryggpass. Sista 30min trodde jag att jag skulle avlida.

Mina kosttillskott

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 16:29

Mina kosttillskott: Många frågar om jag kan säga vad jag tar för tillskott och när. Jag varierar mkt och tycker om att testa nytt, men detta är vad jag tar JUST NU. Samtliga (utan Scitec essentials magnesium/kalcium) kan du hitta här till bästa pris under kosttillskott.

Onsdag redan.

Att leva i Monaco som ung. - 25 Jan 12 kl. 06:03

Det är inget negativt att veckorna bara rusar iväg. Det är underbart får då är snart våren och sommaren hääär:) Är lite sen såhär på morgonen. Brukar gå hemifrån 6, men sitter och äter min morgongröt just nu när klockan är 6:) Inge stress, och inte kan man skippa sin stora frukost och bryta sitt kostschema;) Rutiner är det viktigaste just nu.

Gammalt och nytt.

Att leva i Monaco som ung. - 24 Jan 12 kl. 21:56

Jag älskar blandingen med gammalt och nytt. Vitt och gammelsilver och glas. Eftermiddagen och kvällen spenderades med mamma.

Svettigt

Att leva i Monaco som ung. - 24 Jan 12 kl. 11:26

Länge sen jag svettade så mkt under ett benpass. Högintensivt och riktigt jobbigt pass! Gick igenom hela benen och rumpan ordentligt.

Fyller på.

Att leva i Monaco som ung. - 24 Jan 12 kl. 09:19

Laddar just nu med en stor frukost och allt som hör därtill (omega,multivitamin). Snart åker Creatine Stack 8 och celsius i och sen hoppas jag på ett riktigt tufft benpass. Kommer köra samma upplägg som jag körde i fredags,ev byta ut ngn övning.

Natti Sverige

Att leva i Monaco som ung. - 23 Jan 12 kl. 23:25

Nu blir det lite sömn så jag har ny energi för träning imorgon.

Räknar ner.

Att leva i Monaco som ung. - 23 Jan 12 kl. 22:56

Jobba på er drömkropp. Ta er själva i kragen och gå till gymmet imorn. Börja jobba på era mål och ta er dit.

Lär dig älska ensamheten.

Att leva i Monaco som ung. - 23 Jan 12 kl. 20:42

Jag vet att många hatar ensamheten. För vissa kan ensamheten vara en av de läskigaste sakerna i livet. I perioder så kunde jag hata ensamheten.

Lite armar.

Att leva i Monaco som ung. - 23 Jan 12 kl. 17:57

Tänkte att jag skulle vilat idag. Men som vanligt så höll jag det ganska dåligt och körde lite armar istället. Blev ett intensivt men hårt pass på 35-40min:) Ikväll tänkte jag fixa med massa papper och dokument.

Balans.

Att leva i Monaco som ung. - 23 Jan 12 kl. 06:07

God morgon. Hoppas ni har haft en härlig helg. Sista helveckan i Jan, sen spurtar vi in i febr.

Mellanmål

Att leva i Monaco som ung. - 22 Jan 12 kl. 16:46

Detta är påväg ner i min mage just nu. Hemmagjorda "pannkakor" gjord på äggvitor,en äggula,1msk keso,proteinpulver (gaspari myofusin strawberries and cream från fitnesspolaren.se),vaniljextrakt.

Dagens pass.

Att leva i Monaco som ung. - 22 Jan 12 kl. 14:07

Herregud, är det jag kan få ur mig. Vilket pass jag hade idag. Det måste vara den nya kombinationen av kosttillskotten.

Getting ready:)

Att leva i Monaco som ung. - 22 Jan 12 kl. 09:55

Sitter och äter min morgongröt samtidigt som jag letar ny träningsmusik. Några tips? Snart i med Celsius och min nyöppnade burk Creatine Stack 8 som jag tänkte skriva om imorgon.

Inredning

Att leva i Monaco som ung. - 21 Jan 12 kl. 16:52

Förutom träning så älskar jag inredning. Jag kan sitta i timmar och kolla inspiration till inredning och dekoration. Det vore ju konstigt om jag inte tyckte om inredning efter att ha inrett 3lägenheter och 2hus på 5år.

Ryggpass

Att leva i Monaco som ung. - 21 Jan 12 kl. 14:52

Mitt ryggpass blev riktigt bra. Fyllde på med extra mat igår så jag kände mig extra stark idag:) Låg och längtade hela natten efter att få testa lite nya kosttillskott och köra ett rejält pass. Jag brukar ta perioder då jag undviker kosttillskott och har haft en månad utan nu så igår var första dagen på en månad:)  Jag körde ett högreps pass idag.

Innan och efter påfyllning av fransar.

Att leva i Monaco som ung. - 21 Jan 12 kl. 08:39

Jag tog precis likadana bilder igår för att visa hur fransarna ser ut efter ca 4veckor på mig och hur de ser ut direkt efter påfyllning. Jag har också fått frågor om det spelar roll vem man går till. Det gör det ABSOLUT!

Mina topp 10 - Kosttillskott

Att leva i Monaco som ung. - 20 Jan 12 kl. 16:41

En Bra BCAA produkt BCAA är en förkortning av Branched Chain Amino Acids. På svenska heter det grenade aminosyror och de består av L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin. BCAA ingår i gruppen essentiella aminosyror, dvs sådana som kroppen inte kan producera själv.

Bästa leveransen.

Att leva i Monaco som ung. - 20 Jan 12 kl. 16:33

Bästa leveransen kom precis från Fitnesspolaren.se Jag beställer alltid och enbart mina produkter därifrån då jag tycker de är snabba och har bra priser. Jag tänkte skriva lite om de produkter jag tycker är bäst och varför.

Fina fransar

Att leva i Monaco som ung. - 20 Jan 12 kl. 09:51

Nu ska jag till bästa Jenny och fylla på mina fransar. Jag blir alltid så fin varje gång jag går därifrån. Ni vet väl att ni har kanon erbjudande hos Jenny via mig?

Lite mer pepp.

Att leva i Monaco som ung. - 20 Jan 12 kl. 08:42

Jag tänkte komma med lite pepp till er..IGEN! :)  Jag brukar hålla mig i hyffsat bra form året runt då jag föredrar det istället för att hård dieta inför något speciellt tillfälle.

Snart är det dax.

Att leva i Monaco som ung. - 19 Jan 12 kl. 19:06

Vi kommer allt närmare sommaren. Längtar! Jag har både kost och träning upplagt hela vägen till sommaren.

hahaHA

Att leva i Monaco som ung. - 19 Jan 12 kl. 15:09

Armar

Att leva i Monaco som ung. - 19 Jan 12 kl. 12:20

Armpass avklarat. Armar är det som jag tkr är tråkigast att köra. jag kör armar en gång i veckan (om ens det).

Torsdag.

Att leva i Monaco som ung. - 19 Jan 12 kl. 08:32

Dålig planering på mig idag. Detta brukar aldrig hända. Vaknar upp och ska göra frukost och både äggen och lite annat som ska i min gröt är slut.

Dagens axelpass

Att leva i Monaco som ung. - 18 Jan 12 kl. 17:44

Dagens axelpass gick riktigt bra. Jag har börjat lägga in övningar där även pect involveras samtidigt som framsidan. En favorit är liggande hantelpress (lite lutande bänk efter smak) med tätt grepp (mindre risk för inklämning) som ni kan se nedan.