Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Baby Senorita - Göteborgs Stolthet!

Blogginlägg från Baby Senorita - Göteborgs Stolthet!

SLUTAR BLOGGA

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 11 Dec 12 kl. 19:17

Think of all the joy you'll find when you leave the world behind - I nästan 4 år har jag bloggat och för de mesta har det varit fantastiskt. Men bloggen är en del av mitt gamla liv som jag inte vill ha kvar längre i mitt nya. Jag måste slita mig loss.

NOW WE CAN STAND ALL DAY IN THE SUN, JUST YOU AND ME AND I CAN BE PART OF YOUR WORLD

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 11 Dec 12 kl. 00:02

I cant go back to where I used to be. Jag har lämnat så mycket bakom mig, och jag är på en plats jag längtat efter i hela mitt liv, jag har äntligen funnit lyckan i mitt liv som vart saknad. Jag har ett nytt liv nu, och jag ska börja leva det så fort som jag gjort mig av med något från mitt förflutna.

BEAUTIFUL DAY

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 10 Dec 12 kl. 18:38

Sitter på balkongen, mitt favvo ställe!

VET NI VA JA KOLLAR PÅ ONLINE?

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 10 Dec 12 kl. 14:58

Julkalendern  Om det är ngt jag avskyr är det när man tar något gammalt bra och gör de till något nytt dåligt. När jag hörde att de skulle komma Mysteriet på Greveholm 2, vart jag allt annat än glad, tänkte fyfan ska dem besudla Mysteriet på greveholm som är världens bästa julkalender de e fan inte sant asså.  Men kollade på första avsnittet förra veckan, och jag måste säga att jag är positivt överraskad.

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATERING

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 05 Dec 12 kl. 15:01

Men jag har bättre saker för mig, sitter på stranden nu med min kompis och dricker öl och schteker in the sun!

VÄDRET

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 04 Dec 12 kl. 15:33

Känns inte som att det är december direkt!

VÄRLDENS OCH JAG MENAR VÄRLDENS SNYGGASTE

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 03 Dec 12 kl. 05:51

Säger bara en sak och de är ...

V-logg PRATAR PORTUGISISKA

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 02 Dec 12 kl. 20:16

Gjorde denna i tisdags. Många som undrar om jag kan portugisiska, för att ta reda på de!

Fashion Police

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 02 Dec 12 kl. 19:39

Jag och min kusin Lais ligger och fläker ut oss framför tv'n kollar på Fashion Police som går på "E" shit vi skrattar så mycket Joan rivers är så skön va! Och btw hur snygg e inte Kelly osbourne...

INSPIRERAD / WANNABE

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 02 Dec 12 kl. 17:13

Att inspireras och att vara en wannabe är två helt olika saker. Man blir alltid inspirerad, av tex mode, kändisar, fina bilder på we heart it, men det finns alltid dem som tar steget längre och kopierar rakt av. När jag var yngre och gick på grundskolan härmade ofta mina klasskompisar mig med mina kläder, och jag hatade de!

JULKLAPPS TIPS

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 02 Dec 12 kl. 15:01

Jag älskar att köpa Julklappar, ialafall till mig själv älskar att köpa "skämma bort dig själv saker" Och jag har upptäckt något riktigt grymt och prisvärt Jag är ju lite livrädd för dedär me att borsta tänderna, men  denna tandborsten är ju nästan magisk, eller? Blue Illume tandborsten, som gör tänderna vitare genom sitt blåa ljus som tar bort bakterier och borstar bort ytliga missbeläggningar på tänderna! Man ba en tandborste kostar bara 149;-  Lätt värt att testa!!

IM LONG GONE

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 02 Dec 12 kl. 03:00

Shit vilken dag, vart ute på stan hela dagen typ! Käkat på resturang, druckit öl, haft de trevligt med mina kusiner och min moster och hennes man! Vi kom hem för en liten stund sedan, är ganska trött faktiskt.

GOD MORGON LÖRDAG

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 01 Dec 12 kl. 12:36

Whopp, man ba unge atti är vaken! Shit är så hungrig... Man ba SER NI HUR RÖD JAG ÄR jag har bränt mig, ganska rejält också häromdan kunde jag knappt gå mina knän var helt svullna!

MI SCUSI

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 01 Dec 12 kl. 00:41

Mitt hår här nere har fått general KNAS Så idag va ja å köpte en mkt välbehövd inpackning till torrt hår! Man ba... Sen min älsklingstvål!

FREE FALLIN

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 29 Nov 12 kl. 16:09

Man vet aldrig vad som händer framöver, de enda jag vet just nu är att jag är på en plats där jag är menad att vara och jag vill aldrig komma här ifrån.

STRAND OUTFIT

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 28 Nov 12 kl. 15:02

Man ba tråkigt många som glor...

ROOFTOP

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 28 Nov 12 kl. 14:49

Igår kväll åkte jag hem till en kompis, vi hsde en mysig kväll gick på strandpromenad SÅG VÄRLDENS SNYGGASTE KILLE som joggade man ba :( sen köpte vi me oss subway, shit va sugen ja va på de igår asså. Så kollade vi på pretty woman aaaw ! Anyway väckarklockan ringde för en liten stund sedaaan!

FICK EN KOMMENTAR

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 28 Nov 12 kl. 02:10

menar absoluut ngt men det känns som att du nt e glad där ?? jag kanske har fel men verkar att du har det tråkigt där, vf börjar du nt jobba elr plugga, kanske läsa mer böcker? vf nt läsa böcker om tex relgioner, pyskologi eller politik?

NATTFILM

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 27 Nov 12 kl. 03:45

Satte precis på en Disney film, ringaren i notre dame! Den är så bra, älskar musiken i den filmen, så gripande!

SKA BLI FET

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 26 Nov 12 kl. 22:19

Va å handla godis! Är mest taggad inför min ovomaltine kräm!!!

HOME ALONE

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 26 Nov 12 kl. 20:18

Är ensam hemma, lagt mig i soffan, ställt in en fläkt på mig svettas ju som vanligt hahaha! Hoppas min kropp ställer in sig snart så jag inte känner mig som en klimakteretant längre!Har nästan läst ut min bok Slash känns sorgligt varje gång en grym bok hållet på å ta slut!

KLAKLAKKA

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 25 Nov 12 kl. 01:08

Ännu än kladdkaka som nu är i ugnen! Gjorde ju en häromdan hemma hos mig! Mina kusiner ville också smaka så gjorde en idag!

OK MÅSTE SPY LITE GALLA

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 21:42

Taylor swift.... seriöst jag har alltid vart livrädd för henne för hon är för de första  sjukrt sämst sjunger trött lantismusik, och ser ut som en katt. Okej hennes utseende hör inte hit men ialafall alltid vart livrädd för henne för att hon alltid är sånt JÄÄÄÄVLA TUGGUMI på alla hennes killar, fasklistrad, typ kväver sönder deras liv!

MODET HÄR NERE...

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 19:44

Något här nere som gör mig deprimert är kläderna!  Letade kläder igår i shopping centret. Vill spy  Ska visa er några exempel ; Kan ni tänka er mig i ngt av detta??

FÅGELFÄ

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 18:56

Mina kusiner har en underlat... Suck! Tur att den är i bur och är pytteliten!

DAGENS TRÖTTMÖSSA

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 16:16

Man ba, sitter i nattlinnet fortfarande, har kollat senaste gossip girl och håller nu på att kolla 90210 är dock cp trött, går upp klockan tio här och käkar frukost, japp jag äter frukost nu för tiden. inte för att jag egentligen vill men... ah  Min frukost här nere består utav en passionsfrukt, en toast och färsk juice!

JAG HAR SERIÖSA PROBLEM

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 03:08

Alltså förlåt att jag tjatar men asså.... jag är typ besatt av One Direction de är sjukt jobbigt. Vet ni vad jag saknar?

JAG HAR VERKLIGEN LÄMNAT ALLT BAKOM MIG

Baby Senorita - Göteborgs Stolthet! - 24 Nov 12 kl. 02:36

2 Veckor har jag varit här nu och jag har inte fattat de än, men typ när jag går in på svenska bloggar , ja stänger typ ner skiten lika fort som jag gick in för jag känner typ... eh vafan e de där , för även om ja inte fattat att jag är i brasilien så känns sverige så jävla långt borta, hänger verkligen inte me ngt!  Såg att Malcom åkte ut ur xfactor ikväll...