Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg

Blogginlägg från Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg

Mamma webbshop!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 28 Aug 11 kl. 06:11

Vill tipsa om en smyckesbutik som ägs av en småbarnsmamma. Stötta mig gärna genom att handla era smycken här: www.berlockshop.

Bra Barnmat

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 25 Aug 11 kl. 22:50

Jag håller med, en vän och jag skriver en blogg för att inspirera föräldrar att försörja sina barn / sig bättre mat och att hjälpa dem med nyttiga, välsmakande recept. Så många människor tror att äta hälsosamt är tråkigt, men det är precis tvärtom. Om du vet hur förbereder en stor rå ostkaka, det är bättre än shop / sockrade versionen.

Bra ansikskäm

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 27 Jul 11 kl. 17:43

Hej alla :) Söker tips på en bra ansiktskräm, bra med fukt och mt lite rynkor som komma mot min vilja...

Onitsuka Tiger usa

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 09 Jul 11 kl. 11:09

Well I really liked reading it. This subject offered by you is very constructive for correct planning.I’m still learning from this blog, but I’m trying to reach my goals.

Mladic salud y el bienestar de los retrasos miedo

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 10 Jun 11 kl. 14:49

La audiencia real estudiando en contra de la de edad, original de los serbios de Bosnia ejército clave de 69 años que parecía ser detenido tan pronto como su abogado explicó que él o ella se encontraba en "estado físico pobres". baridi MBT . General Mladic - que parece que parecía ser eliminado en el Este una vez 16 a tiempo para el trabajo - los gastos de los frentes genocidio en el enfrentamiento de Bosnia de 1992-95.

Super Snygga Smycken!!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 25 May 11 kl. 03:00

Välkommen till en gnistrande värld av berlocksmycken. Vi sticker ut från mängden genom att vara den enda butiken i Sverige som är inriktad mot försäljning av berlocksmycken. Vi Säljer även Swarovski smycken till riktigt bra priser.

Forskning och Hälsodag i Kungsträdgården

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 18 May 11 kl. 16:45

Ett tips för alla er som befinner sig i Stockholm nu i helgen. Karolinska Universitetssjukhuset kommer att ha en monter i Kungsträdgården på fredag (den 20 maj) då dagen för Forskning och Hälsa äger rum. Det kommer finnas en barnmorska och förlossningsläkare där under hela dagen som kan svara på frågor om till exempel: graviditet, förlossning och amning.

Forskning och Hälsodag i Kungsträdgården!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 18 May 11 kl. 16:44

Ett tips för alla er som befinner sig i Stockholm nu i helgen. Karolinska Universitetssjukhuset kommer att ha en monter i Kungsträdgården på fredag (den 20 maj) då dagen för Forskning och Hälsa äger rum. Det kommer finnas en barnmorska och förlossningsläkare där under hela dagen som kan svara på frågor om till exempel: graviditet, förlossning och amning.

Chock

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 23 Mar 11 kl. 10:42

Jag är i chocktillstånd! Jag fick jobbet! Efter två komplicerade tarmoperationer, två års sjukskrivning med efterföljande arbetslöshet, ca 100 jobbansökningar, 20 förfrågningar om plats för arbetslivsinriktad rehabilitering, en handfull tuffa intervjuer, mängder med nej och åter nej, så har jag nu äntligen fått ett JA.

Hoppfull!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 18 Mar 11 kl. 10:03

Jag har fått veta att de ringt på mina referenser där jag var på anställningsintervju i måndags. Ett hopp tändes! Tänk om det äntligen kunde lösa sig för mig.

Sjuk och arbetslös

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 17 Mar 11 kl. 16:55

Livet är nu! Carpe diem! Dagarna ska tas till vara!

En hatad bonusmamma

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 23 Jan 11 kl. 20:52

Jag har ett problem som säkert många andra också har. Jag är nämligen bonusmamma till en liten raring på tre år. Raringen känns som min egen och jag har alltid behandlat raringen på det sättet också.

Re: vad drömmer ni om?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 12 Jan 11 kl. 18:07

Hej, Jag heter Laila Amrouche och bor i Stockholm. Min dröm är att bli frilansande arkitekt. - Resa världen runt och hjälpa till att bygga skolor...

Re: En liten fundering

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 12 Jan 11 kl. 17:56

Vara min egen chef. Fria arbetsförhållanden. Uppfylla mina drömmar.

Re: Extraknäck för småbarns förälder

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 12 Jan 11 kl. 17:43

Välkommen in på min sida som jag tror kommer att intressera dig: http://www.deltid.

Re: Underbart!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 10 Jan 11 kl. 14:33

Quote from Marsupilami on April 1, 2009, 22:22 Hej alla, Jag håller med - mysig & hemtrevlig sida. Jag hakar gärna på & sprider lite positiv energi & kärlek. Varma kramar till er alla!

Vem vinner?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 13 Jul 10 kl. 14:15

Har tävlat i ett par tävlingar här på bloggfamiljen,men lyckas aldrig hitta vem som vunnit. Publiceras det inte eller är det jag som tittar på fel ställe?

Träskor i plast!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 15 Jun 10 kl. 18:20

Hejsan alla! Skulle behöva tips på var jag kan köpa träskor i plast. Skall jobba på förlossningen i sommar och tror att träskor i plast skulle va den ultimata arbetsskon.

Lagar ni er egen mat?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 26 May 10 kl. 15:00

Hej! Jag undrar om ni brukar laga er egen mat? Eller handlar ni hem färdigmat?

Kryddor

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 16 May 10 kl. 23:40

Kryddor kryddor kryddor:) Finns det något bättre? vilka sorter är era favoriter? Jag älskar: Rock N Roll krydda Sour cream Onion Cream Cheese mfl....

Hur når man bloggarna?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 07 May 10 kl. 12:59

Hej Jag är helt okunnig vad gäller bloggande. Men jag har startat en ny web butik för smycken och skulle vilja komma i kontakt med olika bloggare för att erbjuda dom rabatter i utbyte mot att dom skriver någon rad om butiken i bloggen. Men det finns inga mailadresser på någon blogg, är det ömöjligt att kontakta dom?

SEX AND THE CITY!!!!!

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 29 Apr 10 kl. 09:50

Har hittat en jättebra sida som heter www.mittnamnhalsband.se där man får 8% rabatt om man skriver in satc22010 Hur bra som helst!!!

Re: Studentblogg

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 01 Apr 10 kl. 09:05

Jag håller med! Här är en frivilligt att ställa upp i så fall =P Läser till beteendevetare, för tillfället på distans. Och jag har inte lätt med disciplinen kan jag säga, men jag tror inte att jag är ensam om den saken som student.

Re: Vad ger oss mening?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 01 Apr 10 kl. 08:57

Det var visst ingen som hade svarat på ditt inlägg. Meningen med livet är ju väldigt svårt att greppa. Samtidigt kan man tycka att det borde vara så självklart och då lätt att sätta ord på.

Någon som såg?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 10 Mar 10 kl. 10:28

Var det någon som såg Bulgariens oönskade barn igår på TV4 plus? Det var helt fruktansvärt, gör så ont i mig och jag kan inte sluta tänka på och gråta för dessa stackars barn...Hur kan detta vara möjligt i ett land som är med i EU?

Re: Odd Molly

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 28 Feb 10 kl. 15:12

Jo det stämmer. Kan också tycka att kläderna blivit mindre i vissa modeller. Är normalt en 0:a men nu har jag många 1:or också i Odd Molly`s plagg.

Kul för barn på sportlovet

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 10 Feb 10 kl. 13:27

Har ni barn? Bor i Stockholm eller befinner er i närheten och vill hitta på något kul under Sportlovet? www.

Re: Hårfråga till Hannah

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 03 Feb 10 kl. 18:04

Hej Stella, Såg inte din fråga från nu. Har fått denna fråga så många gånger att jag trodde det var omöjligt att missa :-) Jag gör mitt hår hos Maria på Hår3000 på Vasagatan i Stockholm (precis vid T-Centralen). Jag tycker Maria är absolut den bästa jag gått till och kan varmt rekommendera att gå dit.

Gillar ni att shoppa som jag??

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 05 Jan 10 kl. 18:45

Då vill jag tipsa om en sida där man samlar till presentkort! Jag har fått massor av presentkort på Lindex,POP,biobiljetter(SF) m.m m.

Är ett förhållande utan barn bättre än ett förhållande med barn?

Bloggfamiljen.se - Hannah Graafs blogg - 12 Dec 09 kl. 17:52

I bland kan man ju fråga sig varför ett förhållande blir som det blir.. Vad gör man för fel? Om man har ett barn i ett tidigare förhållande som inte funkat, är det då mig det är fel på om man skaffar ett barn till, med en man tror det ska funka med och som man verkligen vill leva med och det inte heller funkar sen, vad är felet..