Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Blondaa - Bög

Blogginlägg från Blondaa - Bög

EUROPE VS USA

Blondaa - Bög - 08 Nov 12 kl. 10:39

  Skillnaden mellan europa/sverige och usa   HAHA jag älskar det här av hela mitt hjärta. Jag älskar ju egentligen USA, men brukar googla runt på såna här bilder för att trösta mig om att jag inte är amerikansk medborgare haha.

Kill it before it lays eggs

Blondaa - Bög - 07 Nov 12 kl. 10:44

"kill it with fire" "kill it before it lays eggs"   Jag får 100tals kommentarer på youtube varje dag. På youtube är folk verkligen omänskliga. (Som Mitt Romney btw, go Obama, off topic) Det är hur många som helst som kommenterar på youtube till mig "kill it before it lays eggs" varje dag?!

fyller 20år idag!!

Blondaa - Bög - 01 Oct 12 kl. 23:08

åh har glömt att säga till er att jag fyller 20 år idag!!! fast min födelsedag är slut om 50minuter men ändå!!

hej

Blondaa - Bög - 25 Sep 12 kl. 16:38

Trött som ett djur...

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 14:19

Trött som ett djur måste sitta i bur :( Är inte van med det här att gå i skolan alltså, har liksom inte energi till något annat just nu haha :( Men snart kommer jag väl in i rutinerna antar jag. Känner mig som ett litet lik, helt tom i huvudet haha. (Fast det är jag väl alltid?

The Ballerina Stunt

Blondaa - Bög - 12 Sep 12 kl. 09:37

Föreställ dig ett stunt aldrig utfört förut, inte ens i Hollywood. Ett stunt så spektakulärt att läkarteamet på plats bara skakar på huvudet och säger att det är galet. Föreställ dig två lastbilar som i hög fart åker längs en motorväg i Kroatien – och en kvinna som går på lina mellan dem.

Martin Schibbye och Johan Persson får skylla sig själva.

Blondaa - Bög - 11 Sep 12 kl. 14:02

  Har ni läst om journalisterna Martin Schibbye och Johan Persson som åkte till Etiopien för att ta reda på företagshemligheter på ett förbjudet terrorist-område som dom smög sig in på utan tillstånd? Och dessutom tog hjälp av smugglare och beväpnade män?   De blev tillfångatagna av etiopisk polis och dömdes till 11års fängelse för terroristbrott.

Min naturliga hårfärg!!

Blondaa - Bög - 10 Sep 12 kl. 11:09

  HEEEEEEEEEJ!   Jag vet att jag sa att jag inte skulle börja blogga förrän om typ någon vecka eller två, men kunde inte hålla mig :( Men ni gillar ju när jag bloggar så det gör inget! (hehe)   Jag har klippt mig!

Jag är här, lever och mår bra.

Blondaa - Bög - 06 Sep 12 kl. 20:18

Hej hörni!           Jag har haft min blogg nedstängd ett tag! Skälet till det har ingen betydelse, men jag ber om ursäkt!

Sluta va så vidriga

Blondaa - Bög - 28 May 12 kl. 22:33

KAN ALLA GUBBAR sluta skicka nakenbilder till min bloggmail?! Vad vill ni att jag ska göra med dom egentligen? Jag är inte intresserad av att se det där över huvudtaget.

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stad...

Blondaa - Bög - 13 Apr 12 kl. 17:51

Det är JUST NU en beväpnad man inne i stadshuset i Uppsala. Polisen har spärrat av massa gator haha. Shit vad spännande och kul!!

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Ha...

Blondaa - Bög - 09 Apr 12 kl. 19:03

Hej pullor! Är hemma från Barcelona nu! Har lagt upp en del bilder på instagram, jag heter martinlilja där!

Vill bara säga att jag åker till Barcelona...

Blondaa - Bög - 02 Apr 12 kl. 10:22

Vill bara säga att jag åker till Barcelona nu och kommer hem på lördag!

Sjuk tjej hej

Blondaa - Bög - 26 Mar 12 kl. 21:29

Jag orkar inte vara sjuk längre. Jag är skitsjuk. Nu har jag bihåleinflammation.

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det...

Blondaa - Bög - 19 Mar 12 kl. 08:04

Driver vädret med mina gudars gravar?! Det snöar! Jag som trodde skiten var över.

Sjukhuset igår

Blondaa - Bög - 14 Mar 12 kl. 11:52

Tvekade länge om jag skulle lägga upp dom här bilderna eller inte, men tänkte efter ett tag skitsamma. Tycker själv att jag ser ut att vara döende, folk ligger ju med sånt där, fullt med slangar och så när dom ligger på sjukhusbädden och ska dö, så tyckte det var lite obehagligt att se mig själv sådär.Jag håller på och kollar om jag ska opereras eller inte.

Hej!

Blondaa - Bög - 13 Mar 12 kl. 00:24

Minus 4kg på 2,5 vecka!

Blondaa - Bög - 28 Feb 12 kl. 23:11

På 2,5 vecka har jag gått ner 4kg. Alltså kan jag räkna på 5 veckor ungefär 8kg.

Videoblogg!!!

Blondaa - Bög - 25 Feb 12 kl. 23:52

skitrolig videoblogg jag svär!

Videoblogg på gång!

Blondaa - Bög - 25 Feb 12 kl. 23:01

Om några minuter: Videoblogg!!

Älskar att kolla på tjockisar

Blondaa - Bög - 25 Feb 12 kl. 09:13

HAHAHAHAH älskar tjockisen!

LIVE-VIDEO-SÄNDNING

Blondaa - Bög - 25 Feb 12 kl. 00:45

Videobloggar LIVE om några minuter.

Blondaa - Bög - 25 Feb 12 kl. 00:37

Videobloggar LIVE om några minuter. Är det några vakna? Ni kan chatta med mig under tiden och ställa frågor och så.

Jag hatar att åka tunnelbana nykter på fre...

Blondaa - Bög - 24 Feb 12 kl. 22:53

Jag hatar att åka tunnelbana nykter på fredagkvällar. Då märker man hur dryga fulla människor är. Varför tog jag inte taxi??

Videoblogg

Blondaa - Bög - 24 Feb 12 kl. 19:59

Förrsten! Ska bara meddela att imorgon (lördag) publiceras det en videoblogg!

Banta banta

Blondaa - Bög - 24 Feb 12 kl. 19:46

Kommer ni ihåg att jag gick ner 12kg förut? Nu är det dags igen! Viktnedgången börjar bli ett faktum, har gått ner 3kg på 2 veckor!

Test

Blondaa - Bög - 23 Feb 12 kl. 00:28

Hej mina små kycklingar! Kvack Kvack Kvack! Ska bara testa blogga med blogg .

Jag var en prutt-krigare i mitt tidigare liv

Blondaa - Bög - 22 Feb 12 kl. 01:11

... jag var en japansk pruttkrigare i mitt tidigare liv? Innan jag hade det här livet så levde jag i japan som pruttkrigare på 1600-talet.

Haha rolig kommentar

Blondaa - Bög - 22 Feb 12 kl. 00:01

Fick en rolig kommentar HAHA Läsare: MAMMA KAN VI FLYTTA TILL THAILAND?!?!?! Läsares mamma: VARFÖR? Läsare: BLONDAA HAR KOMMIT TILLBAKA!!!!!

Djur får skylla sig själva för att de har fin päls

Blondaa - Bög - 21 Feb 12 kl. 00:28

Jag är för päls. Jag tycker att det är rätt åt dom att dom har så fin päls, det är ju deras val, precis på samma sätt som det är våra människors val vad vi ska ha för frisör och hårfärg osv. Djuren får väl sluta färga och klippa till pälsen så kanske folk inte vill ha päls längre.

Fin bild på mig och felicia va?

Blondaa - Bög - 21 Feb 12 kl. 00:06

Hittade en fin bild på mig och min exflickvän felicia, det är från nyår! Visst är det fin?

Kampanj på I

Blondaa - Bög - 20 Feb 12 kl. 08:05

SMS-inlägg

Blondaa - Bög - 20 Feb 12 kl. 03:13

Absolut lättaste sättet att tjäna pengar på bloggen

Blondaa - Bög - 19 Feb 12 kl. 22:26

Jag måste bara tipsa om en sak!!Häromdagen anslöt jag mig till en ny bloggsida, och jag har redan tjänat ihop 2.658 kr!

Sibas reklamfilmer är alltid så sjuka

Blondaa - Bög - 19 Feb 12 kl. 22:06

Sibas reklamfilmer är verkligen sjuka ibland haha. Under mellandagsrean var det en galen gubbe som åt bajs, och nu det här smöriga fjolleriet?

Förebygga cancer med solarium

Blondaa - Bög - 19 Feb 12 kl. 21:59

Åh herre mina gudars gravar :( Saknar när jag var brun som en pepparkaka och solarieberoende :( Gick och solade solarium idag med min pojkvän, första gången på jättelänge! Var tvungen att bryta vanan på ett eller annat sätt, och då bestämde jag mig för att helt sluta. Men gud var jag saknar det.

I

Blondaa - Bög - 15 Feb 12 kl. 12:28

Sjuk

Blondaa - Bög - 15 Feb 12 kl. 01:59

Köpt en ny hatt

Blondaa - Bög - 11 Feb 12 kl. 14:50

Köpt en ny hatt! Vacker va? Nya trenden!