Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Blondinbella

Blogginlägg från Blondinbella

Instant Glow lansering

Blondinbella - 14 timmar sedan

Äntligen har vi lanserat vår efterlängtade serie Instant Glow online och hos våra återförsäljare! Lanseringen har verkligen gått strålande, och det förvånar mig inte. Vi har arbetat så noggrant med denna hudvårdsserie och resultatet toppar alla förväntningar.

Går det att flyga OCH anställa en CSR manager samtidigt?

Blondinbella - Igår: 16:31

Såklart det går! Bara för att min bolagsgrupp tar in en CSR-ansvarig på ledningsnivå innebär inte att jag slutar flyga.

Minisemester

Blondinbella - i förrgår: 16:16

Här kommer ett litet hej från mig. Jag har fått ha fötterna i sanden idag och njutit av solljuset. Sedan har jag unnat mig en massage och sovit.

Sök till CSR-manager

Blondinbella - 14 Feb 19 kl. 14:10

Minns ni vår nya CSR-tjänst jag berättade om förra veckan? Nu har vår HR-avdelning tagit fram en annons jag gärna vill dela med er här. Ifall ni är rätt för tjänsten så sök!

Ett filmtips!

Blondinbella - 14 Feb 19 kl. 10:25

I samarbete med Interflora Jag har faktiskt längtat efter denna dag. Inte bara för att det är Alla Hjärtans Dag utan för att jag ska på en efterlängtad semester i värmen över helgen. Jag har sprungit på i 180 sedan jag kom tillbaka från julledigheten för fem veckor sedan (!

Lax i badkaret

Blondinbella - 13 Feb 19 kl. 21:07

Jag har haft en väldigt bra dag idag. Jag började med ett morgonmöte med ICA och sedan åkte jag tillbaka till hotellet för att sända live på Löwengrips instagram. Vi släppte ju vår Instant Glow-serie igår och vi har nog aldrig släppt en produkt som haft så högt tryck runt sig.

Nya kontoret, LCC och kvinnligt nätverk

Blondinbella - 13 Feb 19 kl. 08:02

Först och främst kärare läsare, jag ber om ursäkt för få inlägg. En om dagen är alldeles för dåligt! Det har varit back to back meetings och det är för att jag ska vara ledig torsdag-söndag.

Sista dygnet – Malmö och Paris

Blondinbella - 12 Feb 19 kl. 13:25

Män som ska intervjua mig har ibland en tendens att säga något grabbigt på scen till mig. Jag vet inte vad det beror på, antingen så tänker dom inte själva på det eller så vill de skämta till det.

The flower effect

Blondinbella - 12 Feb 19 kl. 09:00

I samarbete med Interflora Trots att jag var väldigt ung och ekonomin inte var vad den är idag när jag flyttade hemifrån så prioriterade jag ändå att köpa snittblommor varje vecka. För mig har det alltid varit viktigt med en inspirerande miljö.

I Malmö

Blondinbella - 11 Feb 19 kl. 10:43

Alltså jag har en snart fyra årig dotter som är precis som jag. Imorse strax innan 05 så tog jag en dusch och under tiden så öppnar Sally dörren till badrummet och säger ”mamma, hotellet ringer oss och vill prata med dig”.

Vår söndag

Blondinbella - 10 Feb 19 kl. 19:37

Här kommer vår söndag! Klockan är ställd på 04.30 så det blir ett kort inlägg med bilder istället.

Hotell Diplomat, NK-runda med barnen och ett boktips

Blondinbella - 09 Feb 19 kl. 19:07

Vi har haft en härlig lördag. Jag var och tränade vid lunch och när jag kom tillbaka så var Emelie på plats och klippte barnen. Gillis har verkligen avskytt att klippa sig och det var en pärs i flera år att få ordning på hans tjocka hår (brås på Odd) .

Den lilla svarta och mitt hemmakontor

Blondinbella - 09 Feb 19 kl. 10:12

Igår efter att jag hade haft fredagsmys med barnen och nattat dom så bytte jag om till en klänning från ett av mina svenska favoritmärken Viktoria Chan och så klackar och åkte iväg på en middag vid 21.00. Lovisa bor ju här så hon kunde snällt passa under tiden.

Popcorn och Netflix

Blondinbella - 08 Feb 19 kl. 18:22

En bra fredag på jobbet! Men ännu bättre blev den när jag fick hämta barnen. Det blev veg-tacos till middag och prat om helgen.

Äntligen fredag!

Blondinbella - 08 Feb 19 kl. 12:45

Jag kom hem sent igår, planet var försenat. Jag bad Lovisa hålla barnen vakna så länge det gick för att jag ville natta. Jag hade saknat dom så.

Fint bemötande

Blondinbella - 07 Feb 19 kl. 16:02

Scensamtalet var idag på Scandic Flesland i Bergen och innan det var min tur så hade hotellet förberett ett rum jag kunde äta lunch i. Jag blir alltid så rörd när jag möts av detta: Team Scandic Flesland; Jag tror inte att ni förstår hur mycket det värmer! Tack!

Bergen

Blondinbella - 07 Feb 19 kl. 10:36

Klockan ringde 04.45 imorse. Jag och barnen somnade samtidigt i min säng så jag har ändå fått några timmar sömn.

Frankrike fem veckor!

Blondinbella - 06 Feb 19 kl. 19:31

Bland mina livsmål finns att köpa hus i St Tropez. Jag älskar franska rivieran så mycket. Man kan tro att St Tropez är stökigt men varför jag har kärat ner mig i byn är för att den är så lugn men mycket har en hög kvalité.

Min senaste beauty baby…

Blondinbella - 06 Feb 19 kl. 12:58

Något av det roligaste som jag vet är införsäljningsmöten. Då sätts sin idé eller produkt på prov och jag älskar det. Antingen går det vägen eller så gör det inte det och då får man en fantastisk möjlighet att vässa sin prestation eller ändra på sin affärsidé/produkt.

En tisdag i 100 km/h och collagenchoklad

Blondinbella - 05 Feb 19 kl. 20:09

Jag har haft en intensiv men rolig dag. Jag älskar att varje dag är så varierad. Idag har jag suttit i ledningsmöte för Löwengrip, fått bilder från våra första MYER-butiker i Australien, förberett mötet med H&M imorgon angående vårt lillasysterbolag LCC.

Snart alla hjärtans dag

Blondinbella - 05 Feb 19 kl. 17:00

I samarbete med Daniel Wellington Snart närmar det sig Alla hjärtans dag. I år kommer jag fira kärleken till mig själv och mina vänner. Som ni vet så älskar jag accessoarer.

American Girl, egen tid i badrummet och MYER!

Blondinbella - 05 Feb 19 kl. 09:31

Gillis hade egentid hos Odd igår, han har en pappaperiod och Sally är mammig så Gillis brukar vara en dag extra hos Odd under min mammavecka. I framtiden kanske de ändras men just nu så fungerar det bra. Barnen får bestämma.

Jag är inte aningslös – Här är min plan

Blondinbella - 04 Feb 19 kl. 20:37

Jag har sett era kommentarer om min miljöpåverkan, klurat och bollat med mina kollegor. Hur ska vi agera i vår bolagsgrupp för att vara en förebild för andra svenska bolag som växer internationellt? Vad jag kan göra för att kompensera för alla resor?

Löwengrip + Vogue i Australien

Blondinbella - 04 Feb 19 kl. 11:06

Måndag! Jag startade dagen med 15 minuter meditation i sängen. Väldigt bra start.

Min lördag

Blondinbella - 03 Feb 19 kl. 09:54

… Och så kom det ännu en helg med egentid. Förra helgen busade jag och barnen och myste hos Ida i Umeå och nu har jag två dagar med egentid. Fantastiskt!

Världens godaste raw brownie och stolt chef!

Blondinbella - 02 Feb 19 kl. 11:12

Det blev en väldigt lyckad kväll igår med Condé Nast, allt var ju jobb så hjärnan gick på högvarv för att inte glömma några frågor samt kunna bevara på så mycket som möjligt. Förutom UK-gänget så var det jag, Pingis och Martina Bonnier. Väl hemma hjälpte Ida och Matilda till.

USA och UK på besök

Blondinbella - 01 Feb 19 kl. 17:35

Jag har haft en lång dag, knappt hunnit andas känns det som. Men dagen har varit bra. Det har hänt mycket i alla bolag och i Löwengrip har vi haft en workshop med vår amerikanska distributör på Hotell Diplomat.

Snart lansering!

Blondinbella - 01 Feb 19 kl. 09:03

I samarbete med Hermine Hold Jag har längtat så mycket efter att få skriva det här inlägget. Det är faktiskt så att vår lansering av Hermine Hold börjar närma sig med stormsteg. Den 20 februari är det dags och då lanseras första delen av första kollektionen!

EY

Blondinbella - 31 Jan 19 kl. 22:53

… Jag kom nyss innanför dörren! Blev körd av mitt säkerhetsteam som har varit med under kvällen. Pingis och jag vann inte Årets Kvinnliga Stjärnskott men det är helt okej.

Gästrummet

Blondinbella - 31 Jan 19 kl. 17:00

I samarbete med Ellos Jag njuter så mycket av att spendera tid hemma. Det finns ingenstans jag känner mig mer trygg. Det finns fortfarande delar av huset som inte är helt färdiga.

Sju intensiva år

Blondinbella - 31 Jan 19 kl. 12:26

Nu är juryutfrågningen klar hos EY, nu kan Pingis och jag inte göra så mycket mer för att påverka kvällens utfall.

Tre power-duos och ett klackvänligt hem

Blondinbella - 31 Jan 19 kl. 07:47

Det blev ett väldigt mysigt och intimt event i en svit på Diplomat igår. Jag älskar att höra andra entreprenörsresor och jag fick rysningar av att lyssna på mor och dotter som driver och har startat finska Andiata. Jag tror att vi alla som var där blev charmade av deras duo!

Varierad vecka

Blondinbella - 30 Jan 19 kl. 15:39

Denna vecka bjuder verkligen på olika saker, alltifrån rättegång, till Guldbaggegalan, final i Stadshuset, sparka igång lillasyster-bolaget LCC, workshop med vår amerikanska distributör som flyger hit, till att bjuda hem Conde Nast på middag på fredag. Jag gillar dock när dagarna är varierade. Jag blir inspirerad av det.

Han blev dömd!

Blondinbella - 30 Jan 19 kl. 12:22

Fy vilken morgon! Men VI VANN! Det blev en fällande dom mot mannen.

Rättegång imorgon

Blondinbella - 29 Jan 19 kl. 20:14

Jag har varit rätt nere idag. Packade ihop mina saker och åkte hem från kontoret vid tre. Har varvat jobb med SATC från sängen.

En bra måndagskväll

Blondinbella - 28 Jan 19 kl. 22:33

Ikväll har Sheila och jag haft en riktig bästiskväll. Vi gjorde ordning oss på mitt kontor och sedan blev vi körda till Guldbaggegalan på Cirkus. Världens finaste vän!

Allt som är tidlöst

Blondinbella - 28 Jan 19 kl. 12:38

Jag är så frusen av mig! Jag har alltid varit varm jämt men så på senare tid så har det totalt ändras. Händer och fötter är iskalla.

Rättegång på onsdag

Blondinbella - 28 Jan 19 kl. 09:48

Måndag morgon! Jag vet inte vad som har hänt i vår familj men vi alla har blivit så morgontrötta. Ingen vill kliva upp utan barnen vill ligga och gosa länge länge.

Söndagslistan!

Blondinbella - 27 Jan 19 kl. 19:34

… Vad är bästa med livet just nu? Denna vecka har det varit tuffare att vara positiv. Jag har haft min super-pms och då äter jag premalex (antidepressiva) och kämpar med måendet.

Städprodukter

Blondinbella - 27 Jan 19 kl. 17:01

I samarbete med REN LOGIK Idag har jag ett nytt och roligt samarbete här i bloggen som jag vill hylla. Det är REN LOGIK och de jobbar med hållbara städ och tvättprodukter som är miljövänliga och snygga. Det är helt nytt varumärke så det känns extra roligt att göra det här samarbetet.