Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Blondinbella

Blogginlägg från Blondinbella

No time to die

Blondinbella - 30 Sep 21 kl. 07:57

Igår var det dags för premiären av No time to die som är den senaste James Bond-filmen. Den var SÅ bra, ni måste se den! Jag är egentligen inte jätteförtjust i Daniel Craig som James Bond men jag måste säga att han växte på mig rejält i denna film.

Supermiddag

Blondinbella - 28 Sep 21 kl. 22:40

Idag vaknade jag upp gladare än igår, thank god! Jag skulle på en intervju imorse så Camilla kom hit och gjorde mig fin: Intervjun gjordes ute på Djurgården Vi var klara på en timma och det gick väldigt bra! Allt kommer ut i november precis som all min press som jag gör nu.

Dålig dag

Blondinbella - 27 Sep 21 kl. 16:35

Vi maxade gårdagen när det var så fint väder. Vi åkte ut med Pauls båt för att äta lunch skärgården. Gillis älskar att köra båten så han var riktigt glad.

Lördagen

Blondinbella - 26 Sep 21 kl. 08:06

Jag läste alla kommentarer om att barnen inte får väcka mig innan nio. Det kanske låter hårdare än vad det är, barnen kliver själva upp vid åtta. Går ner och brer en smörgås, sätter på tv:n och kommer upp och hämtar mig vid nio.

Äntligen fredag!

Blondinbella - 24 Sep 21 kl. 19:19

Idag är det fredag! Helg väntar! Det bästa med helgen är att få sova ut.

En idé

Blondinbella - 23 Sep 21 kl. 18:54

Ni vet ju att jag höll på med ett nytt bolag, jag kom på idéen innan sommaren. Jag skulle nämligen starta ett eget underklädesmärke. Herregud så kul det kändes.

Lugnet före stormen

Blondinbella - 22 Sep 21 kl. 18:53

Det är så typiskt när man ska ta fram telefonen och så blir bilden såhär: Snyggt! Hur som helst, jag har haft en bra dag. Väldigt lugn och mysig.

Nya plagg!

Blondinbella - 21 Sep 21 kl. 17:46

Idag var jag förbi Twist & Tango och uppdaterade min höst-garderob. Dom har så fina plagg! Ett måste att spana in.

Tjejkväll

Blondinbella - 20 Sep 21 kl. 19:40

Sally och jag har haft en tjejeftermiddag. Gillis är med Odd och tittar på en fotbollsmatch och Paul var iväg på jobb. Sally fick önska middag och då blev det pannkakor!

En heldag

Blondinbella - 19 Sep 21 kl. 22:06

Idag har jag suttit i 7,5 timma i lobbyn och läst min bok och gjort anteckningar. Jag gick knappt en centimeter. Bara för att gå på toaletten men annars beställde jag lunch och kaffe på plats.

Vandring i Idre

Blondinbella - 18 Sep 21 kl. 18:36

Vi började morgonen med en frukost på Pernilla Wibergs hotell. Jag åt filmjölk, flingor och ägg med kaviar. Jag äter alltid det eller våfflor med hjortonsylt när jag är här uppe.

Upp till Idre

Blondinbella - 17 Sep 21 kl. 22:24

Idag har jag inte gjort så mycket än att ha varit på ett möte och sedan bilat upp till Idre med Paul. Vi har ju som sagt en kul grej här uppe. Jag packade ner väldigt mycket utomhusplagg, vandringskängor och bra skalkläder.

Min torsdag!

Blondinbella - 16 Sep 21 kl. 20:28

Idag har varit en riktig träningsdag. Jag spelade ett pass padel med min tränare Jesper ute i Täby. Jag har ju inte spelat på hela sommaren så var jag rädd för att jag skulle vara urdålig ..

Träning & vänner

Blondinbella - 15 Sep 21 kl. 20:38

Idag har varit en rolig dag! Den har innehållit vänner och träning. Jag började morgonen med min bok, sedan åt jag lunch med Stina på Broms.

Meditativ matlagning

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:51

Idag har varit en lugn tisdag. Jag åt lunch med Filip som jobbar på Bindefeld AB. Han är min press och PR-ansvarig för min bok.

Isblond nyans

Blondinbella - 14 Sep 21 kl. 20:36

I samarbete med Löwengrip Beauty  Mitt hår får alltid en varmare ton ett par veckor efter att jag varit hos frisören – inte minst nu under sommaren när solen ligger på. Jag använder alltid Löwengrips silversserie Blonde Perfection för att få till en perfekt kall, isblond nyans igen.

Måndagsmiddag

Blondinbella - 13 Sep 21 kl. 22:30

Jag brukar gå och föna håret innan jag ska iväg på en middag eller något annat speciellt. Det är så skönt att få håret schamponerat och den där fantastiska hårbottensmassagen. Håret brukar hålla fint i tre dagar.

Sättning

Blondinbella - 13 Sep 21 kl. 09:42

Jag jobbar hemifrån idag, eller de gör jag väl de flesta dagar eftersom jag inte har något kontor att gå till – Men jag har inga möten idag så jag lufsar runt i mysplagg. Jag ska träna idag och gå på middag ikväll thats it. Barnen är lämnade till skolan och nu väntar en pappavecka.

Avskyr jeans

Blondinbella - 12 Sep 21 kl. 19:55

Idag har vi varit i Vasaparken och lekt. Dock prickade vi in världens regnskur, vi försökte skydda oss under ett träd men det gick ingen vidare. När vi sprang mot bilen så var det som översvämningar längs trottoaren i våra skor var dyngblöta när vi satt oss i bilen.

Fredagsmyset

Blondinbella - 11 Sep 21 kl. 16:51

Igår blev det tacosmys och Netflix. Jag märker verkligen på barnen att fredagsmyset är veckans stora höjdpunkt. De dukar fram, skär upp grönsaker och är så små änglar hemma.

Mall of Scandinavia

Blondinbella - 09 Sep 21 kl. 21:27

Den här dagen bara svischade förbi. Jag träffade Sheila vilket var dagens höjdpunkt, vi åt på BodyBuddy. Deras raw snickerskakor är så goda.

Naturlig look

Blondinbella - 08 Sep 21 kl. 20:12

Plåtningen idag gick jättebra! Vi var ett så bra team. Peter Knutson heter fotografen och make up aristen heter Camilla Järvås.

Bästa extrapappan

Blondinbella - 07 Sep 21 kl. 21:45

Jag har haft en lugn tisdag. Suttit med boken med fram till klockan ett med Rebecka, tränat, varit på LPG (bindvävsmassage) och hämtat barnen. Mitt självförtroende svajade rejält kring boken idag.

Style:a mig själv

Blondinbella - 06 Sep 21 kl. 19:54

Idag har varit en lugn dag. Jag har varit på ansiktsbehandling (ett halvår sedan jag gjorde en portömning), jag har tränat och varit förbi Soft Goats showrom – De säljer kashmir och stickat.

Del 4!

Blondinbella - 05 Sep 21 kl. 12:59

Vilka vanor/egenskaper har du tagit med dig från dina förhållanden (både tidigare och nuvarande)? Åh vilken bra fråga. Jag skulle säga att vanor är svårt för det är nog mina vanor som tagit över mest i relationerna.

Det kommer gäster

Blondinbella - 04 Sep 21 kl. 18:43

Barnfri helg, Paul och jag sov till elva (!). Vi gick upp, åt frukost och fastnade i samtal till klockan ett.

Del 3

Blondinbella - 03 Sep 21 kl. 09:56

Kommer ISABELLA komma ut som ljudbok? Yes, det kommer den! Däremot kommer jag själv inte att läsa in den (har för mycket komplex för min röst) och jag har inte bestäm vem än heller.

Första plats!

Blondinbella - 02 Sep 21 kl. 10:09

Åh, vilken succé det blev med för-släppet av boken igår, det hamnade direkt på Adlibris topplista på första plats! Förlaget skickade fina blommor, höstblommor kan vara de finaste av de alla.

Nu kan ni beställa!

Blondinbella - 01 Sep 21 kl. 09:25

Först till kvarn imorgon!

Blondinbella - 31 Aug 21 kl. 15:22

Jag har suttit framför datorn i stort sätt hela dagen. Boken går till tryck alldeles snart och jag lusläser allt in i det sista. Tänk att mina 30 år är samlade i en bok.

Del 2

Blondinbella - 30 Aug 21 kl. 21:04

Vi ska åka till Stockholm 4 dagar på jullovet och undrar om du har några tips på vad vi kan hitta på med barnen (7 och 9 år) och nån bra/kul restaurang vi kan testa? Vad kul! Hmm Skansen väl väl julöppet då?

Del 1!

Blondinbella - 30 Aug 21 kl. 10:58

Om jag har 100,000 kr hur investerar jag dem bäst? Oj vad roligt! Jag vet inte hur din livssituation ser ut, men om vi utgår från att du inte behöver pengarna på fem år så hade jag tänkt såhär.

Frågestund!

Blondinbella - 29 Aug 21 kl. 14:50

Det var faktiskt flera år sedan vi körde en frågestund så vi startar igång en i detta inlägg. Feel free att fråga vad du vill så svarar jag imorgon! Kram.

The outsider!

Blondinbella - 29 Aug 21 kl. 14:45

Igår hade vi en ärende-dag, vi åkte och köpte chockklor till poolen (Paul kommer nog att simma till november i den…) och en dammsugare. Egentligen borde man tycka att det är trist att göra helgärenden men jag tycker att det kan vara lite mysigt ibland att göra sådana saker ihop med familjen.

Bygga ut!

Blondinbella - 27 Aug 21 kl. 22:41

Idag har varit en härlig dag. Det började med att jag var hos Emelie som är min frisör.

Förbeställa boken!

Blondinbella - 26 Aug 21 kl. 20:27

Idag har jag haft en plåtning med en av Sveriges största tidningar. Jag gjorde en intervju med tidningen förra veckan och idag skulle alltså bilderna tas. Tidningen är känd för deras långa och bra intervjuer/reportage.

Viktmål…

Blondinbella - 25 Aug 21 kl. 21:13

Jag var dålig med kameran idag, jag fick till en outfit innan jag skulle iväg på möten och så klippte jag ur en träningsbild från ett klipp. Men så blir det ibland. Jag hade möten med två företag jag eventuellt kommer att börja jobba med, väldigt roligt.

Torgskräcken är kvar

Blondinbella - 24 Aug 21 kl. 21:01

Idag drog jag på mig klackarna och betade av en mötesdag: Jag älskar mina klackar från Roger Viviere. Allt som är många av er tycker är tantigt tycker jag är fint hehe.

Tillbaka i Sthlm

Blondinbella - 23 Aug 21 kl. 21:45

Det är inte lätt att läsa för barnen när boken avbryts hela tiden med olika berättelser från skolan. Men jag älskar det, för ofta när man frågar vid hämtning om hur dagen har varit får man bara ett ”bra” svar.

Sista dagen i Schweiz

Blondinbella - 22 Aug 21 kl. 14:05

Jag älskar Zurich! Hade jag inte bott i Stockholm hade det varit min stad. Det påminner om Stockholm men är bättre om jag får vara så provocerande.