Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Blondinbella

Blogginlägg från Blondinbella

Min fina klocka

Blondinbella - 8 timmar sedan

Ny dag, ny tårta: Imorse väckte vi Paul som fyller 53 år en dag efter mig (så knäppt!). Han fick tårta, sång och paket från barnen.

30 år!

Blondinbella - 23 timmar sedan

.. Åh vilket fint firande jag fick idag! Jag är helt rörd.

Tio år summerat

Blondinbella - i förrgår: 17:46

Min dag idag har varit lugn. Jag har tagit en promenad och stannat hemma och läst. Väl behövligt.

Min fobi

Blondinbella - 19 Oct 20 kl. 19:26

Torgskräcken slog till idag, jag åkte in till stan för att äta lunch med Paul på ett lugnt ställe men sedan kände jag hur ångesten kom krypandes. Min psykiater har ordnat med en psykolog nu som ska hjälpa mig genom KBT. Bara att gå i KBT känns faktiskt fruktansvärt.

Nästan trettio!

Blondinbella - 18 Oct 20 kl. 20:57

Nu är jag tillbaka efter ett fantastiskt dygn med mina vänner Sheila och Marisol. Vi har myst, brunchat, spa:at, checkat in på hotell och haft en middag ihop. Så otroligt generöst.

Pre birthday!

Blondinbella - 17 Oct 20 kl. 18:34

Hallå fina ni! Det är en helspäckad dag så jag får blogga mer imorgon. Stor kram på er!

Sally sminkar sig

Blondinbella - 16 Oct 20 kl. 15:23

Idag kära läsare har jag tagit mig ut i ett sminkat ansikte och fönat hår för att spela in till podden Isabella söker Sheila; Vi funderar på att spela in podden två gånger i veckan istället för en men vi vet inte om det blir för mycket eller inte.

Hemmadag 2

Blondinbella - 15 Oct 20 kl. 18:46

Hallå från hemmet! Jag var så nära på att skriva sjukstugan men så är det inte, jag är bara van att skriva så med tanke på två barn. Idag har haft min andra dag här hemma, jag vilar ”mentalt”.

En hemmadag

Blondinbella - 14 Oct 20 kl. 16:06

Hallå på er! Idag valde jag att stanna hemma och lufsa runt. Efter två tuffa dagar med jobbet, två kvällar ute och en kväll på lördag för att fira min födelsedag – Behöver jag vara hemma och vara osocial och äta frukostmat hela dagen.

Nya saker – Nya tankar

Blondinbella - 13 Oct 20 kl. 15:29

Igår när Paul och jag hade jobbat färdigt (han producerar alla de bilder han fotade under sommaren och jag skrev stödord till podden och köpte aktier) så tog vi en trip till Bukowskis. Jag älskar utställningar. Man måste se nya saker för att tänka nya tankar.

Egentid på morgonen

Blondinbella - 12 Oct 20 kl. 14:56

Idag klev jag upp tidigt för att slippa stressa och få en egen start på morgonen. Klockan ringde 06.15 och då tog jag på morgonrocken, smög ner, satte på kaffe och tände ljus.

Revansch och parken

Blondinbella - 11 Oct 20 kl. 19:34

Söndagen började med att Sally tog revansch efter gårdagens mindre lyckade egengjorda chokladsmet som ärligt talat smakade fruktansvärt. I början försökte hon hålla masken men efter ett tag erkände hon själv att det kanske inte var det godaste hon har lagat. Idag blev istället en riktigt god klassiker, nämligen chokladbollar.

Sally bakar

Blondinbella - 10 Oct 20 kl. 11:45

Herregud jag glömde blogga igår! Jag var nog nervös med tanke på Skavlan. Tack för alla fina kommentarer förresten.

Gillis blir snart sju!

Blondinbella - 08 Oct 20 kl. 17:41

Igår medverkade jag alltså i Skavlan, det var två år sedan sist och mycket har hänt sedan dess i mitt liv. Ett stort fall och vägen tillbaka med bland annat en bolagsförsäljning och nytt boende.

Skavlan

Blondinbella - 07 Oct 20 kl. 23:56

Hallå på er! Jag medverkade i Skavlan ikväll för andra gången, det sänds på fredag om ni vill kika.

Fyra månader

Blondinbella - 06 Oct 20 kl. 20:20

Idag har varit en händelserik dag. Möten på löpande band, podd med Sheila och lunch med Paul för att fira fyra månader (det hade lika gärna kunnat vara fyra år). Pauls assistent fick hänga på också.

Årets bästa bok

Blondinbella - 05 Oct 20 kl. 10:06

I betalt samarbete med Forum – Omgiven av motgångar Jag har, som många andra, läst alla böcker av Thomas Erikson. Första boken, ”Omgiven av idioter”, inspirerade mig så pass mycket att jag gjorde en DISC-analys med alla mina anställda för att vi skulle lära oss hur teamet kan jobba bättre tillsammans.

En tombola

Blondinbella - 04 Oct 20 kl. 19:15

Nu är vi påväg hem mot Sverige. Vi mötte en glad person på hyrbilsföretaget när vi lämnande bilen: Han berättade att om jag skickade in bilden till hyrbilsföretaget skulle jag vara med i en tombola och kunna vinna rabattcheckar.

En dag på stan

Blondinbella - 03 Oct 20 kl. 22:00

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fin lördag. Idag har vi promenerat runt i Florens, vi har haft lite otur med vädret.

Florens

Blondinbella - 03 Oct 20 kl. 00:48

Idag bilade vi ner till Florens. Vi stod och valde mellan dolomiterna eller en storstad. Milano har vi båda varit så mycket i (det är faktiskt inte en så rolig stad) så vi valde Florens.

Isola Bella

Blondinbella - 01 Oct 20 kl. 22:39

Vi är kvar i Lago Maggiore idag och tack vare er åkte vi till Isola Bella. Det är en liten ö mitt ute i sjön. På ön fanns det ett palats som vi besökte som var helt otroligt vackert.

Lago Maggiore

Blondinbella - 30 Sep 20 kl. 22:59

Idag packade vi väskorna och bilade till Lago Maggiore. Efter att ha besökt Como och Garda kändes det kul att få besöka ytterligare en stor sjö. Har man bilat i Italien vet man vad autogrill är för något – som en lyxig bensinmack med god (!

Lake Garda

Blondinbella - 29 Sep 20 kl. 19:20

… Vi åkte till Gardasjön i Italien. Ingen av oss har varit här tidigare så det kändes roligt att testa något nytt i vårt favoritland. Vi checkade in på Grand hotel Falsano, det är som ett mini Grand hotell.

Dags för värme!

Blondinbella - 28 Sep 20 kl. 16:15

Måndag! Idag fyller min bästis Sheila år! Vi blev kompisar när vi började rulla barnvagn ihop.

Falu Gruva

Blondinbella - 27 Sep 20 kl. 19:57

Tällberg är verkligen vackert. Det är som en liten sagoby med utsikt över Siljan. Det är väldigt litet, enligt personalen på hotellet bor det cirka 250 personer där permanent men det är många Stockholmare som kommer på besök.

Varje dag igen

Blondinbella - 26 Sep 20 kl. 21:08

  Jag har ändrat mig. Som vanligt.  Det är nämligen såhär att jag vill börja blogga varje dag igen.

Bokdags och Tällberg

Blondinbella - 24 Sep 20 kl. 14:03

Veckan började med att jag besökte min förläggare på bokförlaget. Jag har avtal med Strawberry som Bonnier köpte tillbaka så nu blir mina böcker publicerade via dem igen.  Jag signerade avtal för boken som jag jobbar med under förra hösten (!

Finansiell hälsa!

Blondinbella - 24 Sep 20 kl. 07:35

I samarbete med Anyfin Hörrni, nu är det dags att prata om hälsa. Nu tänker du säkert på fysisk hälsa eller psykisk hälsa? Men idag ska vi prata om finansiell hälsa.

Fina västerås!

Blondinbella - 21 Sep 20 kl. 19:34

Hallå på er! Sist vi hördes var i torsdags. Den dagen fick jag tidningen Mama där jag själv var på omslaget.

En socipat

Blondinbella - 17 Sep 20 kl. 14:51

Ja, vad har hänt sedan i måndags? Barnen har varit hos sin pappa och Paul och jag har haft fullt upp med att fixa ordning hemma hos honom innan det var dags för en privat visning. Nu är det verkligen på allvar, Paul kommer att bo här med oss.

Morgongodis

Blondinbella - 14 Sep 20 kl. 11:36

Denna helg har vi äntligen varit helt friska. Barnen har kommit in en nya fas i livet där de själva går upp på morgonen från min säng och går ner och sätter på tv:n. Förut behövde jag alltid följa med.

VABB

Blondinbella - 10 Sep 20 kl. 15:02

Det här kan nog bli det tråkigaste inlägget på 15 år för vi har varit hemma på grund av snoriga barn. Vi har sett film, gjort läxor, lagt pussel och kollat på alldeles för mycket padda. Jag har sprungit och fixat mat och tömt diskmaskinen jämt känns det som.

Kayer Social

Blondinbella - 07 Sep 20 kl. 19:50

Själva syftet med helgen i Köpenhamn var att träffa de galleri som Paul ska ställa ut på nästa vår. Han har fotat så mycket nytt under vår semester i sommar så det blir många nya bilder framöver. Det har varit väldigt kul att få se Paul göra sina bubbeltavlor.

Mot Köpenhamn

Blondinbella - 03 Sep 20 kl. 13:19

Veckan började med att jag tog mig ut och träffade Marisol på en middag. Vi skulle först till PA men det var stängt så vi hamnade på stammisstället Riche istället. Vi hade så mycket att prata om så Marisol hade gjort en agenda.

Purjolök och Sallys frukost

Blondinbella - 31 Aug 20 kl. 14:42

Helgen började med att handla. Jag vet inte varför men jag var så nervös för att handla med Paul i början. Efter våra semesterveckor så var jag rädd för att han skulle tycka att det var tråkigt med tacos och fredagsmys med barnen (vilket är den bästa dagen på hela veckan).

Min hudhemlighet

Blondinbella - 30 Aug 20 kl. 19:14

I snart två år har jag använt The Solution från Oslo Skin Lab. Det har blivit en rutin, mina vitaminer sköljer jag ner och The Solution blandar jag i morgonens första vattenglas.

Fulveckan

Blondinbella - 27 Aug 20 kl. 14:30

Hej på er! Dett har varit en oerhört lugn vecka. Det har bakats pizza, bakats, badats, köpt nya böcker, firat Pauls mamma och kikat på film.

Gråt, fest och skärgård

Blondinbella - 24 Aug 20 kl. 14:34

Jag vet inte vad det är men jag är konstant gråtig hela tiden och känner mig ledsen. Jag blev såhär sist jag blev gravid men det är jag inte. Jag vet inte om det är hormonerna som spelar mig ett spratt eller om jag har fått pms redan en vecka innan mens.

Golfresa med er!

Blondinbella - 20 Aug 20 kl. 16:31

Hallå på er! Här händer det saker, jag har nytt varit på ett möte här: Det väntar en massa roliga saker under hösten men jag får tyvärr inte berätta vad det är. Som vanligt.

Sjö&Hav

Blondinbella - 17 Aug 20 kl. 22:01

Jag har haft en mysig dag och vecka med mina barn. Jag gjorde nyss en kopp té och satte mig här.. ..