Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Emilia Carpinisan- The Hollywood Report

Blogginlägg från Emilia Carpinisan- The Hollywood Report

Lyckan i LA och Ny blogg

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 12 Mar 12 kl. 21:06

Jag är aktuell i ny serien Lyckan i LA som har premiär imon kväll, kl 21.00 på tv3. Ni vill inte missa det.

Lite bilder

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 18 Mar 11 kl. 09:08

Här är lite bilder från senaste tiden, lite från SF och utgångar.

Veckan som gatt

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 14 Mar 11 kl. 06:50

Den har veckan har varit ganska stressig och weird. Det borjade i mandags med att jag och Kim var med och filmade Chris Brown och Big Seans nya musikvideo uppe i hollywood hills. Inspelningen agde rum i ett mansion och vi hade blivit tillfragade att va med.

Utgång med Tila och Kim

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 10 Mar 11 kl. 03:19

I helgen var vi ute och firade Chris födelsedag. I fredags drog jag och Kim till Roxbury dit Tila också kom och mötte upp oss. Alla våra vänner var där så det var jättekul, när det stängde drog vi vidare till Playhouse som har öppet till 4.

Saint row 3 och Gameinformer omslag

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 05 Mar 11 kl. 01:44

Nu har omslaget för Gameinformer och Saint Row 3 kommit ut, det jag fotade för nån månad sen om ni kommer ihåg.Jag är längst till vänster och den i röda stövlar och killen till höger är James som är promoter på många av klubbarna vi går till. Tycker det blev riktigt coolt.

Hemma igen

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 03 Mar 11 kl. 08:40

Då var jag redan hemma igen. Shit vad tiden gick fort. Det är så tråkigt när man kommer hem och det knappt känns som man har varit iväg.

San Francisco

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 28 Feb 11 kl. 01:02

Hejdå.Nu drar jag till San Francisco i några dagar, jag var där en gång i somras med mamma och älskade staden så nu ska jag dit igen. Det snöade där igår så det är förbannat kallt men det gör inget.

Bilder på Chris

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 25 Feb 11 kl. 09:13

Här är lite bilder från igår som jag tog på Chris i Venice.

Venice

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 24 Feb 11 kl. 09:24

Idag gick jag upp tidigt för att åka till rumänska konsulatet och fixa massa papper. Där fick jag vänta med en massa andra rumäner i 1 timme. Det kändes för ett litet tag som att jag var i rumänien så när jag kom ut därifrån var det konstigt att folk pratade engelska.

Plåtning med Bella

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 23 Feb 11 kl. 10:06

Även om jag har en bloggpaus nu så tänker jag ändå lägga upp bilder då o då. I söndags fotade jag en sångerska som heter Bella, vi åkte ut till Malibu även om det var svinkallt och fotade hela eftermiddan.Kim följde också med och gjorde sminket.

Bloggpaus

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 16 Feb 11 kl. 06:14

Jag känner att jag behöver en bloggpaus ett litet tag.Jag måste styra upp en massa saker i mitt liv sen kommer jag tillbaka och börjar om på nytt. Och då kanske jag kan börja blogga som jag gjorde förr och inte prata i gåtor.

Hemma från Vegas

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 12 Feb 11 kl. 22:19

Sorry att jag inte har uppdaterat på ett par dagar men jag tog en sista minuten tripp till Vegas med Kim. Vi blev bokade för en musikvideo så utan att tänka för mycket på det drog vi bara. Vi åkte i torsdags, filmade lite när vi kom fram, sen filmade vi hela fredan och körde tillbaka till LA direkt efter.

Sjuk

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 08 Feb 11 kl. 09:53

Jag har lyckats dra på mig en skön förkylning nu. Tror det kom när jag fotade häromdan för jag frös som fan hela tiden. Jag har inte orkat göra särskillt mycket idag fast jag har massa saker att fixa.

Eden med Tila

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 07 Feb 11 kl. 09:18

Igår hade jag planerat att sitta hemma o chilla men sen får jag bbm av Tila som vill gå ut. Jag var ju lite sugen så det var bara att hoppa in i duschen och dra på klänningen och dra ut. Vi gick till Eden och hade askul.

Its always a party

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 06 Feb 11 kl. 07:39

Här är lite bilder från i onsdags och igår.Jag och Kim gick till Colony igår där vi mötte Rebecka och Carro. Det var helt oplanerat och vi höll oss nyktra.

Emilia på fyllan

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 05 Feb 11 kl. 21:58

Jag fick den här skickad till mig av en vän som tydligen tyckte att det stämde in på mig. Jag kan bara hålla med. hahah.

Leka med gitarrer

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 04 Feb 11 kl. 18:46

Nu ska jag iväg och fota för Americas most wanted guitars. Woohoo, ska leka med gitarrer hela dan. Det är min favorit fotograf som ska fota så jag är skitpeppad.

Lycklig

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 04 Feb 11 kl. 08:25

Jag måste bara säga att jag är såååå lycklig nu för tiden. Det här året kunde verkligen inte ha börjat på ett bättre sätt. Det har hänt så mycket redan och jag känner att det här verkligen kommer vara mitt år.

Party med Mimmi

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 04 Feb 11 kl. 07:56

Igår var det fest igen... det blev jag, Charlie och Alexandra som tog oss ut till Eden.Först hade vi en liten middag med vår kompis Alex på Geisha House, vi gick med han till Supper en sekund och sen smet vi därifrån och gick till Eden.

Jobbade hela natten

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 02 Feb 11 kl. 22:17

Jag vaknade precis efter bara några timmars sömn. Jag satt uppe och jobbade hela natten, gjorde en grej för Nialaya. Det var kul men jag ljuger om jag säger att jag inte var trött.

Team Sweden på Eden

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 31 Jan 11 kl. 09:32

Igår var en riktig bra kväll på Eden igen. Det var EC Twins födelsedag och packat med folk. Hela Team Sweden tog sig ut och vi körde en liten reunion.

Plåtning me Chris

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 29 Jan 11 kl. 10:38

Jag och Chris körde en spontan plåtning på Melrose idag. Vi var båda lite uttråkade och bestämde oss för att dra ut och fota. Personligen tycker jag att bilderna blev grymma, vad tycker ni?

Olagligt kul

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 28 Jan 11 kl. 10:13

Igår hade jag lite för kul för mitt eget bästa. Eden var hur bra som helst, skönt folk och nice klubb. Jag träffade en kille som jag såååå gärna ville träffa och råkade vakna upp hos han idag.

Jag älskar min granne

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 27 Jan 11 kl. 04:49

Idag har jag haft en heldag med min kära granne Charlie.  Vi har inte hängt så mkt den senaste tiden eftersom jag har varit i Vegas och upptagen med annat. Vi åkte ner till Downtown en runda och kollade lite grejer, jag köpte bara löshår för det var det viktigaste på min lista just nu.

Vegas i bilder

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 25 Jan 11 kl. 11:26

Jag låter bilderna tala för sig själva här. Enjoy!!

Bio

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 24 Jan 11 kl. 10:51

Jag har precis kommit hem från att ha varit på bio med Chris. Vi var på the Grove och såg The Dilemma.. den var sådär måste jag säga.

Helgen

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 24 Jan 11 kl. 06:52

Den här helgen har varit lite knas. Både bra och dålig, det hände lite tråkiga saker i fredags så jag har dealat med det. Jag har varit helt utmattad efter Vegas också så jag har tagit det mest lugnt.

Las Vegas

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 21 Jan 11 kl. 03:32

jag har forsokt blogga nu i flera dagar men jag hade glomt bort losen till bloggen. just nu bloggar jag fran min blackberry for jag kan inte fa igang internet pa min dator. vi ar fortfarande i vegas o kommer va har till imon kvall.

The Green Hornet

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 17 Jan 11 kl. 20:32

Igår kväll var jag på bio med Chris och Nate. Vi såg The Green Hornet. Jag har inte varit på bio sen jag såg The Social Network med Tila.

Livet är underbart

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 17 Jan 11 kl. 01:22

Jag har haft en underbar söndag, so far! Jag vaknade lagom tidigt, gick upp och drack mitt morgonkaffe lugnt. Sen kom Katja över och vi gick och la oss vid poolen.

Upptagen och utgång

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 16 Jan 11 kl. 10:25

Jag har varit lite upptagen dom senaste dagarna så jag har inte hunnit med bloggen som vanligt. Igår var vi på Colony en sväng, jag, Charlie och Reb. Vi skulle köra en nykter utgång men jag hade lite saker att fira så det blev allt annat än nyktert.

Pool väder

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 14 Jan 11 kl. 22:26

Det är skitfint väder ute idag så jag funderar på att lägga mig vid poolen en stund. Sen måste jag hika också, det har varit dåligt med det den senaste tiden. Weee vad skönt att det börjar bli lite varmt här igen.

Supperclub

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 14 Jan 11 kl. 03:11

Internet låg nere igårkväll så jag kunde blogga alls. Mitt hår blev superbra iaf och för att fira mitt nya hår så körde jag och Charlie en utgång på Supperclub. Alla våra promoter vänner skulle dit så vi fick bestämma vem vi helst ville dit me.

Fixa Håret

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 12 Jan 11 kl. 20:07

Nu ska jag iväg och fixa håret hos min gamla frisör Tracy. Hon ska fixa min utväxt som ser helt brutal ut.Anledningen tlll att jag ska göra det hos henne är att hon frågade mig om jag kunde fota henne och då tänkte jag istället för att hon ska betala mig fullpris så kan hon fixa mitt hår också.

Nya tatueringar

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 12 Jan 11 kl. 11:02

Jag gjorde 2 nya tatueringar idag. En som det står Karma på bakom örat. Och en text där det står ''Seduce my mind and you can have my body, find my soul and I'm forever yours''.

Videogame shoot

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 11 Jan 11 kl. 05:34

Idag fotade jag för ett tv-spels omslag som dessutom ska hamna på ett tidningsomslag. Vilket tv spel får jag inte säga än men det är jättestort och ni kommer säkert se det överallt. Det var jättekul och annorlunda.

No pants day

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 10 Jan 11 kl. 06:23

Idag var det nån slags ''No pants day''. Fattar inte riktigt vad det är och visste inte ens om att det fanns nått sånt förrän jag gick på Hollywood blvd idag och såg massa folk utan byxor. Vi ba WTF!!!!

Bilder

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 09 Jan 11 kl. 00:30

Några fler bilder bara från dom senaste plåtningarna. Märks det att jag gillar färger? hehe.

The Mentalist

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 08 Jan 11 kl. 10:48

Jag har haft en väldigt intressant dag idag. Jag fotade behind the scenes på showen The Mentalist som spelas in på Warner Bros studios. Jag har aldrig varit där förrut så det var jättekul och jag fick uppleva hur det är att vara skådis, utanför tagningarna då.

Till mitt försvar

Emilia Carpinisan- The Hollywood Report - 07 Jan 11 kl. 21:50

Självklart var det nån som skulle klaga på mitt inlägg om polisdraman. Alla mina vänner som har fått böter har alltid behövt gå till court även om dom inte ska bestrida boten. På min bot står det att en av mina violations är correctable och jag skrev på att jag skulle dyka upp i domstol ett visst datum så självklart gör jag det.