Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/07/113207/bloggpressen.se/public_html/settings.php on line 4 Blogginlägg från En annan sida - Bloggpressen.se

Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: En annan sida

Blogginlägg från En annan sida

Allt du behöver veta om Reels på Instagram

En annan sida - 22 Jan 22 kl. 04:35

Om det är en sak som inte kan sägas tillräckligt så är det: börja skapa Reels! (och ja, det kommer från mig) Tro mig, jag hoppar inte av upphetsning varje gång Tom kommer på en annan Reels-idé, men jag måste erkänna att de är det bästa sättet att utöka sin organiska räckvidd och få sitt innehåll framför nya, potentiella följare! Du kanske undrar, ”vad är så speciellt med Instagram Reels?

Utvecklingen av Instagram

En annan sida - 22 Jan 22 kl. 04:16

Från en enkel kameraapp till ett av de viktigaste sociala nätverken Instagram har varit en av de snabbast växande och utvecklade apparna sedan lanseringen 2010 och den 6 oktober 2021 fyllde Instagram 11 år! Huvudsyftet med själva appen har inte förändrats mycket (att dela intryck och minnen med andra) men det har definitivt skett några mycket effektfulla utvecklingar under åren. Från att lägga till hashtags till introduktionen av Reels; det har varit stora milstolpar och uppdateringar längs vägen.

Vikten av att samarbeta med andra på Instagram

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 03:52

När jag började samarbeta med en del andra på Instagram förstod de flesta inte varför vi skulle vilja jobba ihop eftersom vi var direkta konkurrenter. Vi jobbar inom samma nisch, har samma värderingar och delar i princip en liknande publik. Vad tänkte vi när vi bestämde oss för att inte bara jobba tillsammans utan att faktiskt slå oss ihop och skapa ett samarbete tillsammans?

Guide till användarnamn på Instagram

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 03:46

Hur man hittar det perfekta användarnamnet Att välja sitt användarnamn på Instagram (även kallat handle) är ett mycket viktigt, men ett svårt val! Det är ett av de första intrycken folk får när de hittar dig på Instagram, och det är det som definierar ditt konto. Eftersom det är den första kontaktpunkten mellan dig och din publik och sätter tonen för din identitet – bör det vara genomtänkt!

Vill du bli framgångsrik på sociala medier?

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 03:30

Allt handlar om ett bra berättande! På sociala medier är det avgörande att du berättar en intressant historia om du vill bygga upp en stor publik. Instagram kallar sig en ”visuell inspirationsplattform”, och det bästa sättet att inspirera andra är genom kraften i visuellt berättande.

5 sätt att få kontakt med din publik

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 03:15

Vad är din största drivkraft när det kommer till att växa ett konto på sociala medier? Att ha många följare? För att få många likes?

Hur Instagram-algoritmen fungerar

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 01:30

Allt du behöver veta om Instagram-algoritmen ”Algoritmen är emot mig”, ”oavsett vad jag gör, så visas mitt innehåll inte i flödet”, ”varför minskar algoritmen min räckvidd?” De flesta tror att det finns den här hemliga, kryptiska koden för att knäcka Instagram, och om saker och ting inte fungerar, så måste algoritmen hata dem! I verkligheten så har algoritmen inte några favoriter, det är bara maskininlärning; som ständigt utvecklas baserat på användardata.

Mina bästa tips för en fotografering

En annan sida - 21 Jan 22 kl. 01:29

Ibland kan det verka enkelt att skapa innehåll för de som inte är bekanta med influenserbranschen, men det kräver faktiskt mycket hårt arbete! Att producera och lägga upp ett bra innehåll kan vara mycket tidskrävande. Innan vi ens trycker på avtryckaren måste vi undersöka platsen och teknikerna vi kommer att använda för fotograferingen.