Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: FCF på direkten

Blogginlägg från FCF på direkten

NY HEMSIDA!!! NY ADRESS!

FCF på direkten - 05 Feb 17 kl. 17:13

rastaochdalla.se Där har ni lokalfotbollen numera efter en sammanslagning med Rastas blogg!

Lucka 18 – Daniel Karlsson

FCF på direkten - 18 Dec 16 kl. 07:39

Efter flera år i Öckerö så står det klart att du tränar Jonsered 2017, hur kommer det sig att det inte blir vinrött som du numera är ganska synonym med och hur hamnade du i Jonsered?

Lucka 16 – Cornelis Leckborn

FCF på direkten - 16 Dec 16 kl. 21:32

Efter en fantastisk säsong med nästan femtio mål i tävlingsmatcher, hur har din eftersäsong varit, telefon gått varm och provspelen flödat över? Och hur tänker du inför nästa år? Eftersäsongen har varit ganska så lugn.

Lucka 15 – Oskar Andersson

FCF på direkten - 15 Dec 16 kl. 00:01

Tjenare Dalla och FCF-bloggen! Först och främst, riktigt kul att vi får vara del av julkalendern. Vi är tacksamma för detta och tror på stor succé när FCF-bloggen och Götaholmaren nästa år kör en superblogg.

Lucka 14 – Peter Reitz!

FCF på direkten - 14 Dec 16 kl. 00:01

För någon vecka sedan kom beskedet att du lämnar Kärra, en klubb du har nära hjärtat och där du länge haft en viktig plats i truppen. Varför lämnar du, och vad tror du att du kommer sakna mest?

Lucka 13 – André Kapella

FCF på direkten - 13 Dec 16 kl. 04:36

Du blev en av sillyfönstrets bästa värvningar när du i veckan bestämde dig för att lämna Kungsbacka för att spela med Finlandia nästa år, håller du med och vad kommer det sig att det blev Finlandia? Det får vi se i okt 2017 om det vart någon bra värvning. Finlandia är nära och bra.

Lucka 12 – Josef La Carrubba!

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 13:55

I en av lokalfotbollens yngsta div IV-styrelser är du en otroligt viktig person både som sportchef men framförallt i ditt engagemang kring och för klubben, varifrån kommer all kärlek till Gårda och har det varit självklart sen du kom till föreningen att ge så mycket tid och energi till klubben?

Lucka 11 – Klubbdöden. Del III.

FCF på direkten - 12 Dec 16 kl. 00:27

FÖRBUNDET Nu har vi ramlat igenom vad den enskilda spelaren och de enskilda klubbarna kan göra för att motarbeta klubbdöden. Nu landar vi då rimligen på vad jag tycker vi kan förvänta oss av förbundet och deras arbete. Detta är ju inte helt enkelt.

Lucka 10 – Klubbdöden. Del II.

FCF på direkten - 10 Dec 16 kl. 23:49

Lär gärna lucka nio först för att förstå. KLUBBEN Under de åren jag spelat seniorfotboll har det hänt massvis. 2000 isch kom jag upp i seniorlaget i Väster och har sedan dess representerat Väster, Habo, Smögen, Älvsborg och under längst tid FCF.

Lucka 9 – Klubbdöden del I.

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 21:28

Det har väl aldrig varit mer aktuellt än just nu. Klubbdöden. Skogen, Lindholmen, Kaverös, Guldringen, Fadini är bara några av alla klubbar som jag mött i FCF genom åren som inte finns kvar längre.

Lucka 8 – Kristofer Landahl

FCF på direkten - 09 Dec 16 kl. 16:14

Efter flera år i Styrsö som avslutades med att du lämnade klubben i somras tar du dig nu an Partille i 4A, dina känslor just nu inför nästa säsong och finns det några likheter mellan lagen du tränat tidigare och Partille?

Lucka 7 – Danny-Jay Höglund

FCF på direkten - 07 Dec 16 kl. 21:58

Efter flera år som fotbollsnomad så startar du 2017 för samma klubb som 2016, det var längesen för din del, vad kommer det sig att du hoppat runt så mycket(Lekstorp, Rannebergen, Askim, Bergsjö, Styrsö, Stenkullen) och varför ser du ut att bli Angered IS trogen ytterligare en säsong?

Lucka 6 – Andreas Nilsson!

FCF på direkten - 06 Dec 16 kl. 23:18

Jag skulle kunna räkna upp, fem-sex klubbar du haft kontakt med under denna sillyn, till slut landade det på Älvsborg där du får assistera Adej kommande säsong, vad kommer det sig att du hamnar där och vad tror du det kommer sig att så många lag jagat dig?

Lucka 5 – Daniel Natanaelsson

FCF på direkten - 05 Dec 16 kl. 23:30

Efter flera år som spelande sportchef tar du över FCF som spelande tränare eller och hur gick den utnämningen till? Ja, det är en väldigt bra fråga. Många spelare i föreningen önskade en ny röst efter tre år med Jan och två år med Stefan ihop med Jan.

Lucka 4 – Jan Juhlin!

FCF på direkten - 04 Dec 16 kl. 01:13

Jan Juhlin har fått uppdraget att leda Azales seniorlag 2017. Efter tre år i FCF tar han sig nu an den mycket intressanta satsningen som Azalea gör när man satsar på ett eget seniorlag efter en rad samarbeten genom åren som t.ex.

Lucka 3 – Andreas Larsson!

FCF på direkten - 03 Dec 16 kl. 00:05

Innan frågorna inleds. Jag. Undertecknad.

Lucka 2 – Robin Andersson!

FCF på direkten - 02 Dec 16 kl. 16:11

Efter flera år i Komarkens stab eller som spelare har du valt att lämna för att istället vara huvudtränare för Kozara, var det ett svårt beslut? Ja, det var det verkligen och ett beslut som behövde växa fram under en längre tidsperiod. Problematiken jag brottades med var inte av logisk natur, utan emotionell.

Lucka 1 – Stephan Engström!

FCF på direkten - 01 Dec 16 kl. 13:07

Julkalendern är tillbaka lite spontant. Håll i er. Så får vi se om jag lyckas ro iland alltihop.

Sammanslagningen! Bomben! osv osv osv..

FCF på direkten - 27 Nov 16 kl. 21:59

I en tid full av olika sorters nyhetsbomber så briserar den största nu slutligen. FCF-bloggen kommer gå i graven och tillsammans med ”Rastas hörna” bilda en ny miljö för lokalfotbollen. Efter många år på var sitt håll där Fredrik”Rasta”Airosto och undertecknad följt lokalfotbollen så har vi bestämt oss för att gå ihop.

Hönös inomhuscup!

FCF på direkten - 16 Nov 16 kl. 11:16

Hönö IS kör sin traditionella inomhuscup i år igen och de behöver fylla på med några lag till. I nuläget är fjorton lag anmälda men de önskar komma upp i sexton lag. Cupen spelas 26/11 så det är ganska snart och det är de gamla goa ”Five-a-side” reglerna som gäller.

Årets sista podcast!

FCF på direkten - 14 Nov 16 kl. 21:36

Då så. Livet kom i mellan. Och batteriet kortade ner vårt längsta avsnitt nånsin.

Melin klar för Älvsborg!

FCF på direkten - 14 Nov 16 kl. 11:43

Näsets mycket duktige mittback Josef Melin kommer nästa år att spela fotboll för Älvsborg. Melin kom inför i år från Utsiktens u-20 vill jag minnas men har en tid bakom sig i Blåvitt tidigare.

Chitsaz lämnar Gårda..

FCF på direkten - 14 Nov 16 kl. 11:39

Sebastian Chitsaz som varit huvudtränare för Gårda de senaste åren har tackat ja till erbjudande från Sävedalen att bli assisterande tränare i div II-klubben. Naturligtvis en bra chans för Chitsaz att komma vidare i karriären. Redan idag kliver Chitsaz in och börjar jobba med Sävedalen.

Nytt i IK Virgo!

FCF på direkten - 14 Nov 16 kl. 11:34

Anders Åberg! Där har ni namnet på Virgos nya huvudtränare. Tillsammans med Nihal Behrens skall han chefa över division III-gänget nästa år är Jocke Ahlgren blir spelande assisterande tränare.

Nol till fyran efter en svinkall eftermiddag..

FCF på direkten - 05 Nov 16 kl. 22:24

Det blev en spontan tur till Nödinge idag för att kolla på andra halvlek då GAIK och Masthugget inte gav mig ett bra sista intryck av lokalfotbollen i år. Jag hann precis till början av andra halvlek i ett regnigt och lite blåsigt Nödinge.

Årets tröttaste halvlek..

FCF på direkten - 05 Nov 16 kl. 21:14

När jag läste rapporter om GAIK:s 2-0 ledning en kvart in i matchen hemma mot Masthugget som ju vann första mötet med 3-0, då tog mig till Bravida Arena. När jag parkerade och precis betalt parkeringen hörde jag ett måljubel som visade sig vara Masthuggets reducering till 1-2.

Inför kvalmatcherna idag..

FCF på direkten - 05 Nov 16 kl. 12:54

Idag avgörs det vilka av Nol-Näset som kliver upp i fyran nästa år och vilka av GAIK-Masthugget som spelar i sexan nästa säsong. Den sistnämnda matchen får anses vara avgjord redan.

Andreas Larsson ny huvudtränare i Öckerö..

FCF på direkten - 04 Nov 16 kl. 13:00

Snacket har hörts ett tag. Men nu är det i alla fall klart att Andreas Larsson tar över som huvudtränare efter Daniel”Danis”Karlsson som han assisterat under två säsonger. Men nästa år tar alltså Larsson över som chef.

Justering i Solängens stab..

FCF på direkten - 04 Nov 16 kl. 12:33

Jimmy Pawholm som inledde 2016 år som tränare kommer inte att ansvara för Solängen nästa år. Under hösten tränade Pawholm, Magnus Abrahamsson och Thomas(?) laget tillsammans de två sistnämnda tar över så länge.

Viggeborn om Jonsered 2017..

FCF på direkten - 04 Nov 16 kl. 12:19

Martin Viggeborn blir ny tränare för Jonsered 2017. Efter två minst sagt tunga år är anrika klubben nere i division IV. Vilket känns otroligt märkligt när man tänker på det.

Glenn Holm in i KBK:s stab..

FCF på direkten - 04 Nov 16 kl. 11:48

Blåvitt-legenden Glenn Holm har i flera år tränat ett av Kungsladugårds ungdomslag och till nästa år när flera av ”hans” killar befinner sig i truppen så kliver han in i staben tillsammans med Christer Svensson, Roland Vallin och Stefan Ohlsson.

Benny Liljeroth till Vrångö!

FCF på direkten - 04 Nov 16 kl. 11:40

Det rör sig som väntat i klubbarna i stan och bara sedan sammanställningen jag gjort senaste dagarna så har det hänt grejer. Benny Liljeroth som 2016 tränade SG97 är klar för Vrångö i 6C. Om det är någon tränare som kan tänka sig åka skärgårdsbåt så är det Liljeroth.

Tränarfronten intet nytt? del III.

FCF på direkten - 03 Nov 16 kl. 17:59

Tänkte gå igenom lite vad som händer i klubbarna på tränarsidan. Eller vad som redan hänt i klubbarna. Det är en djungel att hitta en tränare som passar en grupp både på det personliga planet och med de ambitionerna som finns från respektive part.

Tränarfronten intet nytt? del II.

FCF på direkten - 02 Nov 16 kl. 13:16

Tänkte gå igenom lite vad som händer i klubbarna på tränarsidan. Eller vad som redan hänt i klubbarna. Det är en djungel att hitta en tränare som passar en grupp både på det personliga planet och med de ambitionerna som finns från respektive part.

Tränarfronten intet nytt? del I.

FCF på direkten - 01 Nov 16 kl. 15:37

Tänkte gå igenom lite vad som händer i klubbarna på tränarsidan. Eller vad som redan hänt i klubbarna. Det är en djungel att hitta en tränare som passar en grupp både på det personliga planet och med de ambitionerna som finns från respektive part.

Stenkullen söker match..

FCF på direkten - 31 Oct 16 kl. 10:15

26/11 kl.13.00 Stenkullen IP söker Stenkullen t-match.

Näset-Nol 1-1

FCF på direkten - 31 Oct 16 kl. 10:10

Det var riktig folkfest på Åkeredsvallens konstgräs i lördags. En hel del lokalfotbollsprofiler, både spelare och ledare som säkert kollade på potentiella nyförvärv också. Jag hamnade i en hög av f.

Seriekollegorna om kvalen.. Del II.

FCF på direkten - 28 Oct 16 kl. 13:10

Imorgon drar kvalen igång. Masthugget-GAIK gör upp om att stanna kvar i femman och Näset-Nol gör upp om en plats i fyran. Jag har kollat runt lite bland några seriekollegorna i år till de fyra lagen och nedan utvecklar de sina tankar om Masthugget-GAIK..

Seriekollegorna om kvalen.. Del I.

FCF på direkten - 28 Oct 16 kl. 12:03

Imorgon drar kvalen igång. Masthugget-GAIK gör upp om att stanna kvar i femman och Näset-Nol gör upp om en plats i fyran. Jag har kollat runt lite bland några seriekollegorna i år till de fyra lagen och nedan utvecklar de sina tankar om Näset-Nol till att börja med..