Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Fuck you right back

Blogginlägg från Fuck you right back

Hit flyttar jag!

Fuck you right back - 18 Nov 12 kl. 22:33

Enligt avtal så stänger finest ner min blogg natten mellan 22 och 23 november. Så det innebär att ni har fyra dagar på er att hitta till min nya blogg! Jag vill tacka Alex Erwik, Tozer och Anna på finest för de här åren.

Myyyyzhelg påväg mot sitt slut

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 22:23

Nu har vi det härligt och njuter av livet jag och Isabel. Alla barn sover och vi dricker ett urhärligt baginabox - bästa baginabox vinet jag druckigt faktiskt. Jag har just lyckats övertala Isabel att smaka på ungersk picksalami och nu är hon hooked.

Shervin kämpar på

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 18:37

Nu har det gått nio veckor sen jag och Philip satte igång med vårt case och nu är det inte länge kvar till Shervin ska väga 65 kilo, närmare bestämt två och en halv månad kvar. Så gott som halva tiden har gått och vi är så stolta över Sherry!

Bravo Virtanen

Fuck you right back - 17 Nov 12 kl. 16:12

Läs Fredrik Virtanens ledare idag. Den är right on som man säger.

Vi är i Swiss!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 20:14

Så otroligt roligt att Ringo och Monday kände igen varandra och har så kul tillsammans. Jag och Isabel har också kul men det visste vi ju innan att vi skulle ha. Man ser tydligt de här könsrollerna som inte ska finnas men som finns så tydligt.

Vi drar på utflykt!

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 13:18

Vi vet inte var vi kommer att sluta men vi börjar med en flajt till Copenhagen. Ciao ciao, vi ses snart!

Nä nu jävlar får ni förklara för mig

Fuck you right back - 16 Nov 12 kl. 09:37

Ringo avskyr mössor men han måste ju ha mössa på sig såklart så jag har köpt mössa efter mössa efter mössa i hopp om att hitta en mössa som han ska godkänna. Nej, jag kan inte tvinga honom att bära mössa han har alldeles för hett temperament för att jag det skulle kunna gå. Så jag har letat och hittat.

LCHF-pastiller

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 16:39

Jag har tuggat lakritspastiller hela dagen. Jag har förhandlat, planerat och fnulat. Tur att jag har pastillerna att tugga på!

God morning folks!

Fuck you right back - 15 Nov 12 kl. 09:26

Idag tog vi oss en liten sovmorgon för alla var så dödströtta och Ringo sov och Bingo sov och jag snoozade så vi steg inte upp förrän tio över åtta. Skönt! Sen blev det full rulle med morgonbestyr och Blixten och jag kom på att jag glömt två matkassar i bilen igår och typiskt att det skulle vara just de kassarna med frysvarorna i, attans!

Du som joggade in i butiken här om dagen!

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 15:06

Du tjej som joggade in i butiken på Karlavägen 73 för ett par veckor sedan. Du som hade joggingkläder på dig och var runt 25 år! Vi behöver dig och vi har tappat bort dina uppgifter.

Hej kära blogg

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 14:58

Idag har jag gått upp på morgonen. Jag har åkt med bilen och lämnat Ringo på dagis tillsammans med min kille Bingo. Från dagis åkte jag till butiken och där drack jag en kopp kaffe som var kolsvart och jättegott!

Men asså gud så överdrivet

Fuck you right back - 14 Nov 12 kl. 10:06

Jag förstår SATS poäng. Jag tror att vi alla har förstått deras poäng. På SATS är alla välkomna oavsett hur man ser ut och vad man har för hälsa.

Slut för idag

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 21:28

Våra sängrutiner håller på att urarta helt kan jag meddela. Nu ska jag säga godnatt till alla bilorna. "Godnatt röda bilen, godnatt gråa bilen, godnatt bussen...

Jag slår ett slag för jämställdheten

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 11:22

Trist att jag är den enda kvinnan som slåss bland männen. Supertrist faktiskt, men vet ni vad! Jag kämpar för oss kvinnor.

LCHF - inte bara för att nå normalform

Fuck you right back - 13 Nov 12 kl. 10:15

Gissa om jag blir överlycklig när jag kommer in till jobbet idag och möts av den här fullkomligt magnifika hunken på LCHFklubben.se?! "Det är ju helt otroligt!!

Töntfamiljen here we come!

Fuck you right back - 12 Nov 12 kl. 21:32

Faaaaan, jag brände en plåt. Ni kan inte fatta hur ledsen jag blir av en sån sak. Tre kilo musli rakt ner i papperskorgen.

Finest gör helt rätt!

Fuck you right back - 12 Nov 12 kl. 14:06

Jag är kvar här i tio dagar och ni kommer att få veta var jag kommer att flytta. Såklart!  Artikel här!

Hej då finest

Fuck you right back - 12 Nov 12 kl. 13:03

Jag kommer att sluta blogga på finest. Aneldningen till det är att finest förlorar för mycket intäkter på grund av annonsörer och sammarbetspartners som väljer att avbryta sitt sammarbete med finest och eftersom finest är ett företag som strävar efter att vara vintsbärande så har jag full förståelse för det. Det som är trist är att företagen som väljer att bryta med finest inte förstår att de straffar finest och inte mig.

Hur är det egentligen?

Fuck you right back - 11 Nov 12 kl. 20:42

Har ni kollat på barnkanalerna någon gång? Disney channel, junior, XD. Vi tittar en del på de här kanalerna, Ringo på junior och Nova på XD och idag har jag tittat med Ringo.

En bakismammas bästa

Fuck you right back - 11 Nov 12 kl. 13:17

Så somnade vi båda två framför reprisen på "Så mycket bättre". Härligt program det där. Väldigt bra artiseter i år.

Snart lägger rösten av

Fuck you right back - 11 Nov 12 kl. 10:00

Jag har ont i halsen. Eller inte ont alls utan jag har fått en irriterande rethosta så jag ligger och småhostar hela tiden. Jag var nyligen uppe och hällde i mig det enda som fanns hemma och det var Ringos Mollipect och jag måste säga det att jag blev väldigt paff när jag tog en matsked av den hostmedicinen som läkaren skrivit ut till Ringo då han var ett och ett halvt år.

God kväll

Fuck you right back - 09 Nov 12 kl. 22:30

Vilken dag! Jag har just avslutat rostandet av musli, 10 kilo har jag gjort ikväll. Imorgon har vi lördagsöppet i butiken på Karalvägen 73 men jag kan tyvärr inte stå där själv för jag ska föreläsa på hälsomässan.

Pressmeddelande

Fuck you right back - 09 Nov 12 kl. 13:38

LCHFklubben.

Nä nu hinner vi inte med

Fuck you right back - 09 Nov 12 kl. 12:17

Jag måste hitta ett företag/fabrik/bageri/vad-vet-jag-vad-jag-behöver som kan hjälpa mig att producera vår musli för vi hinner inte med. Jag rostar musli halva nätterna och det är alltid kö på beställningarna. Men är det inte intressant hur folk sa att man inte kan sätta ett högt pris och nu känns det som att vi satt ett för lågt pris, men alltså muslin är absolut svingod och prisvärd och med tanke på att jag öser ner kärlek i den varje kväll så tror jag faktiskt att man går ner i vikt av den!

Boken är slutsåld!

Fuck you right back - 09 Nov 12 kl. 10:54

Min andra bok "Sött och annat gott" kom ut i handeln igår. Den tog slut igår. Oh happy days!

Göteborg: Ni måste hjälpa till

Fuck you right back - 08 Nov 12 kl. 20:12

Skit i mig nu. På fullaste allvar, skit i mig och fokusera i en sekund. En tioårig flicka har försvunnit i Göteborg.

Vad hände med yttrandefriheten?

Fuck you right back - 08 Nov 12 kl. 14:44

Det är många som vill ställa frågor kring mitt resonemang och kritik mot SATS annons och nu har jag uttalata mig i olika medier. Eftersom jag har mycket att ägna min tid åt men absolut vill svara på era frågor så hänvisar jag från och med nu till den här texten: Hur ser jag på den masstorm som har skapats på grund av mitt inlägg om SATS och Josephine 33? Jag anser att jag som privatperson har min rätt att uttrycka mina åsikter om reklamkampanjer som företag skapar.

Farsdag!

Fuck you right back - 08 Nov 12 kl. 11:27

På söndag är det fars dag så vad köper man till en far som har allt?! Jag läser i nån skvallerblaska att det värsta som män kan tänka sig att få i present är slips, strumpor och kalsonger. Ha ha ha, det tycker jag är kul eftersom det är typ det jag ALLTID har köpt till min pappa genom åren.

Jag plankar

Fuck you right back - 06 Nov 12 kl. 11:26

Jag kan ju bli sjukt irriterad på mig själv för att jag håller på att förvandlas till en förnuftig person. En förnuftig mammatyp som gör rätt hela tiden. Förutom när jag kör bil.

SATS borde skämmas

Fuck you right back - 05 Nov 12 kl. 12:01

Asså vad är den här grejen med att det ska vara så jävla okej för tjejer att vara mulliga i Sverige? Det är nämligen inte det i andra länder. Eller är det kanske i storstäderna som folk faktiskt bryr sig om sin hälsa?

Inga barn får hamna utanför

Fuck you right back - 05 Nov 12 kl. 11:52

Något är fel. I Sverige är vi överens om att alla barn ska ha samma rättigheter. Ändå finns det barn som inte räknas in.

Ibland kan jag bara inte motstå

Fuck you right back - 04 Nov 12 kl. 22:17

Jag får många såna här mejl. Jag får så många så att det blir överflödigt. Men ibland sticker ett och annat ut och då känner jag för att dela med mig.

Jag tar det piano

Fuck you right back - 04 Nov 12 kl. 22:02

Det blev en skön helg. Eftersom jag hade så ont i magen (mens och annan konstig smärta) så bestämde jag mig för att inte dricka alkohol. Jag var på tjejmiddag hos syrran och tjejmiddag i Solna på lördagen men jag tog bilen och det var trevligt ändå.

Total knockout

Fuck you right back - 03 Nov 12 kl. 15:27

Mensen. Den var helt sjuk den här månaden. Slog ut mig totalt.

Chanel, Danny och småkakor

Fuck you right back - 02 Nov 12 kl. 14:01

Ha ha ha, vilken härlig kombo får man säga?! Chanel, Danny och LCHF-kakor. Kunde nog klara mig ganska länge på den kombon när jag tänker på det...

Inskrivning hos barnmorskan

Fuck you right back - 01 Nov 12 kl. 15:53

Kanske att vissa av er undrar hur det är att gå på inskrivning när man just blivit gravid. Här kan ni se vår första träff med barnmorskan då jag var i vecka 10. Egentligen är den i vecka 12 tror jag men jag var hetsig med det som med allt annat.

Först till kvarn!

Fuck you right back - 01 Nov 12 kl. 13:59

Hämta de sista skrivborden som är kvar jag blir tokig på att ha dem hängandes över mig. Först till kvarn. Karlavägen 73.

Kan man lära dem att nafsa?

Fuck you right back - 01 Nov 12 kl. 09:31

Hur länge är det okej att amma? Enligt min mening går gränsen vid sex månader. Det kankse är för att jag är en liten tjej som jag tycker det men jag måste säga att det ser förjävla äckligt ut när det ligger en stor, uppsväld Michelingubbe och suger på en kvinnas bröst och är det dessutom en liten kvinna så ser det ännu värre ut.

Längsta dagen

Fuck you right back - 31 Oct 12 kl. 20:35

Den här dagen är en av de längsta i mitt liv. Det hela började med att Ringo drömde mardrömmar och höll oss vaken mesta delen av natten. Vi satt i skift med honom i soffan och försökte lugna och tröst men det gick bara inte.