Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: GayBloggen

Blogginlägg från GayBloggen

Nya designen segar...

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 21:21

...tror den kommer upp sent inatt!I väntan bjuder jag på nytagna cambilder :)Big boy love big titties :)Ska spräcka din käke hora!!!!!

Nästa: designbyte

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 16:05

Webbdesignern som jobbar för mig håller just nu på att föra över nya designen till min blogg. Säger redan nu att det finns risk för lite strul så ifall min blogg ligger nere senare så är det bara tillfälligt. Ska blogga som vanligt men i värsta fall hörs ...

Alexandra är drogad

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 15:53

Fyfan, detta blev ju roligare än vad jag trodde. Alexandras kropp är ju fullpumpad med morfin pga smärtan så hon är totalt borta i huvudet. Hon kom inte ens ihåg hennes portkod som hon haft i flera år, tur att jag hade den sparad på mobilen!

Ska tillbaka till kliniken nu

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 14:28

Ska hämta Alexandra, wohoo!!! :D Bloggar senare, kyss.

Har storstädat nu

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 14:26

Har för övrigt städat och gjort det fint hemma hos Rosanna. Har tagit hand om den stora disken och gjort fint i vardagsrummet. Hon kommer bli så glad, jag vet ju hur jobbigt det är att ha egen lägenhet och behöva städa hela tiden.

Alexandra har vaknat upp!

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 12:41

Hon ringde mig precis och mår jättebra! Hon har provat att gå runt lite och även fått mat. Glad att allting gick bra, hon har även fått coca cola sa hon haha, så söt!

Kan inte somna

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 10:06

Seriöst, min vän ligger halvnaken på en bår helt nedsövd? Förstår ni vilken äcklig känsla för mig? Kan verkligen inte somna.

Alexandra är nedsövd nu...

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 09:48

...och jag är hemma hos Rosanna? Ja, tydligen fick man inte ha med sig besökare på kliniken så att efter jag och Alexandra hade gjordt ett reportage om hennes bröstförstoring med en nöjessite på kliniken så drog jag och hennes pojkvän därifrån.

Vilken spårad natt

GayBloggen - 03 Feb 10 kl. 07:27

Rosanna och jag har sovit i bara en timme men är ändå vakna. Rosanna ska till jobbet och jag ska följa med Alexandra när hon kastar in silikon i brösten om en timme. Är riktigt nervös för hennes skull, tänk om hon får någon infektion och måste skära bort ...

Officiella efterfest nu...

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 23:04

Told ya, Jackie vann, grattis snyggnig!! Så jävla glad över att hon tog vinsten från Erika. Nu ska jag och Rosanna fixa oss fort som fan och sedan röja loss på den officiella efterfesten för ParadiseHotel på Hells kitchen.

Mina fina flickor!

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 20:40

Rosanna har redan somnat i soffan och Nicki såg jag nyss ligga och suga på tummen. Kastade fram kameran direkt haha, så jävla gulligt tycker jag.

Stor final ikväll!!

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 19:59

Jackie, Jackie Jackie... alla vet ju om att hon vinner ikväll(?) och jag har verkligen hoppats på det sedan första avsnittet.

Heldag på stan...

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 19:38

Började med ett möte tillsammans med Bubbleroom där vi disskuterade min bloggs framtid, ser ljust ut. Man måste liksom ta allting ett steg längre om ni förstår vad jag menar. Träffade även Petra som jobbade där, skitgullig tjej!

Update från Bubbleroom

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 15:42

Hello bitches, sitter här inne på Bubblerooms kontor och har snott deras dator nu ;) Vi har gått igenom lite shyssta sammarbeten och redan på söndag kommer det upp en grym tävling i riktig Gaybloggah-anda, det får ni inte missa alltså.Nu ska jag bara ...

Senaste skvallret...

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 13:46

Lekte lite i studion bredvid igår hehe...

Imorgon blir det bröstförstoring

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 12:58

Nej, inte på mig alltså... på Alexandra!! Är det inte hur ballt som helst?

Nu har vi vaknat påriktigt

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 12:31

Vi har precis käkat massa goda mackor till frukost och tittar lite på tv nu! Rosanna ska när som helst hoppa in i duschen och sedan är det min tur. Det är verkligen jättesoligt ute idag, härligt va?

Nyvaken hos Rosanna

GayBloggen - 02 Feb 10 kl. 10:38

Godmorgon bitches!Vaknade precis och känner mig typ bakis, jättekonstigt med tanke på att jag inte druckit något haha. Igår när jag kom hit så kollade vi direkt på Aschberg som jag vart med i, fyfan vad vi dog av garv när jag "skulle prata engelska" ...

Destination; Aschberg

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 20:30

Taxin kommer om bara några minuter nu, ska hämta upp Alexandra med den och sedan åker vi tillsammans till studion. Bloggar därifrån innan direktsändningen drar igång 22.00!

Sanna ord

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 19:40

"Gay by nature, Proud by choice!" Har pratat med Rosanna i tel hela eftermiddagen. Jag ska hem till henne direkt efter jag vart med i tv.

Min dag blir bara vildare?

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 17:38

Nivet inspelningen som jag gjorde imorse för Aschbergs program? De tyckte jag var så himla duktig så de har ringt och sagt att dom även vill ha med mig i kvällens direktsändning tillsammans med Alexandra! Kul va?

Era frågor till Alexandra:

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 17:00

1. vad tycker du om att amir har börjat hänga me paow ? :oHaha..

Britney @ Grammys

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 16:08

Såhär såg min älskling ut på den stora galan igår! Tycker hon ser så glad ut, det glädjer mig! Och har aldrig gillat henne som brunett men igår såg det faktiskt riktigt fräscht ut.

Tillbaka på jorden...

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 14:48

Sådär nu har jag svävat färdigt i min lyckobubbla ett tag haha! Men med allt rätt, vem blir inte glad över att bli väckt av nyheten att man ska vara tv-reporter på modeveckan? Väldigt spontant och vilt, just how i like it!

Hemma från tv-inspelningen nu

GayBloggen - 01 Feb 10 kl. 14:19

Ni anar inte hur kul jag haft det! TV8 väckte mig 10.15 och frågade ifall jag ville vara reporter för dom och prick 30 minuter senare satt jag i taxin.