Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Gaymasen

Blogginlägg från Gaymasen

Tack för dessa år jag fått tillbringa tillsammans med er - vi ses!

Gaymasen - 11 Jun 13 kl. 13:37

  Det är med en klump i magen samtidigt som jag känner en konstig lättnad jag sitter och skriver detta. Men jag har tänkt på detta länge och nu bestämt mig - detta kommer bli mitt sista blogginlägg jag skriver.   Jag har bloggat i fem år nu.

Två helgrymma festivaldagar

Gaymasen - 09 Jun 13 kl. 13:37

    Jisses vilka partydagar det har varit. Riktigt skoj! Och vädret har varit uuunderbart.

Svårstavade ord

Gaymasen - 07 Jun 13 kl. 12:22

Okej. Nu måste vi snacka lite om ord som är megaskitsvåra att stava. En del ord vill bara inte befästa sig i hjärnan utan for ever and ever vara svårstavade.

Nyfärgad och är numera en rödtott

Gaymasen - 06 Jun 13 kl. 12:42

  Jag gjorde det. Färgade håret.   Och det blev...

Polerat utsidan

Gaymasen - 05 Jun 13 kl. 16:22

  Idag har jag haft en effektiv och härlig jag-är-ledig-och-bara-slappar-dag.   Jag har hämtat ut Summerburst-festivalpass (WOHOOOO!), fikat i solen tillsammans med underbara Sofia och även klippt mig.

Tanken var åtminstone god

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 18:06

    Åkte ut till Kungsbacka (eller Hede) för att köpa nya träningsbyxor på Adidas-outleten som ligger där ute vid Freeport.   Vad jag kom hem med?           Nya shorts och choklad.

Hur jag känner mig före, under och efter födointag

Gaymasen - 04 Jun 13 kl. 11:48

  Okej jag har inte ens varit ledig i en vecka och börjar redan på att bli rastlös. Tur att det är Summerburst om några dagar så det händer lite.   Vad jag hittills hunnit med under lovet?

Gårdagens panik

Gaymasen - 02 Jun 13 kl. 12:06

  Igårförmiddag tvättade jag och tog det allmänt lugnt, sen lite in mot eftermiddagen gick jag iväg för att storhandla.   Solen sken. Fåglarna kvittrade.

Att vakna upp och känna sig helt ledig - wunderbart

Gaymasen - 01 Jun 13 kl. 13:37

    Det går inte beskriva hur härligt det är att vakna upp och inse att det egentligen inte finns något att vakna upp till, mer än en helt underbar dag där inga måsten finns.   Vi hade en supermysig brunch hemma hos Sofia igår. Sen blev det Bergetpub och efter det gick pussen och jag på bio.

Hörde jag SOMMARLOOOOV?!?!?!

Gaymasen - 31 May 13 kl. 12:08

    Kan inte beskriva känslan som infinner sig hos mig för tillfället. Jag är... ledig.

Hur du går tillväga för att få lika lyckliga blommor som hemma hos oss

Gaymasen - 30 May 13 kl. 13:37

  Som ni vet är pussen och jag experter på att ta hand om växter. Det är vårat kall här i livet. En stor dröm vi delar är att i framtiden skaffa hus med stor tomt där vi dagligen kan påta i trädgården och pyssla om alla våra underbara och vackra växter som vi så omsorgsfullt värnar om.

Bästa jag läst på länge

Gaymasen - 29 May 13 kl. 11:24

      Hur bra är inte denna text? Läste den i gårdagens Metro.   Jag brukade förut själv jämt säga negerboll med attityden att "men vadå det har ALLTID hetat så!

En helt vanlig dag i skolan

Gaymasen - 28 May 13 kl. 10:42

      Alice i klassen gick tydligen runt och smygfotade medan vi hade plity... plätymo... pleti...

En härlig dag i solen som gav en mindre härlig bonnabränna

Gaymasen - 27 May 13 kl. 11:32

    Är inte sommaren underbar så säg.   Mötte upp Jeanette inne i stan igår så satte vi oss vid vattnet och solade. Solen tog bra.

Mat gör vilken pissdag som helst awesome

Gaymasen - 25 May 13 kl. 11:26

  Igår deppade jag ihop i några timmar, sen ryckte jag upp mig själv och blev mitt vanliga jag igen.   Varför deppa egentligen? Jag skrev en tenta igår och tyckte det kändes bra, det måste firas.

Kortvarig lycka

Gaymasen - 24 May 13 kl. 15:32

  Tentan gick bra! Eller det känns bra. Jag hoppas det.

Ni vet när man inte varit ute på så länge så solen gör ont

Gaymasen - 23 May 13 kl. 10:46

  Igår var jag ut en liten sväng. Till skolan. Då hade jag inte varit ute på fyra dagar.

Känslan när man sätter igång musiken på högsta volym

Gaymasen - 22 May 13 kl. 13:24

      OH SHIIIT!!!   Blir lika rädd varje gång det händer.

Varför har inte vi en lika pampig examen i Sverige?

Gaymasen - 21 May 13 kl. 12:06

    Är det bara jag, eller har inte vi en rätt mesig examen här i Sverige? Jag vill också sätta på mig en sån där ful, men ack så symbolisk, examenshatt när jag studerat färdigt.   Det känns som om studenten här i Sverige är större och mer festligt än att ta själva examen från Högskolan.

Låt oss diskutera årets Eurovision

Gaymasen - 19 May 13 kl. 11:42

    Twitter är som roligaste på året just under Eurovision och Melodifestivalssammanhang. Folk har aldrig så mycket att säga till om som den perioden på året. Då kröner varenda svensk sig själv till musikexpert.

Proppmätt för ett helt sekel (nåväl några timmar åtminstone) framöver

Gaymasen - 18 May 13 kl. 13:37

  Igår firades helgen in med Afternoon Tea på kårhuset.       Bildtext överflödigt eller vad säger ni?   Fanns så mycket smarrigt att välja på.

Utelåst för en natt

Gaymasen - 17 May 13 kl. 14:34

  Jisses vilket äventyr senaste dygnet har varit.   Låt oss ta det hela från början, med start från Liseberg under gårdagens underbara sommartrycksvärme.           Underbaraste dalatösen Miss Li spelade på Lisebergs stora scen under gårdagen.

Detta som kallas för magi

Gaymasen - 16 May 13 kl. 11:24

  Ni vet när man sitter i sin egen värld och gör ingenting (eller ja försöker plugga men mest sitter och klickar runt på massa onödiga sidor som Facebook om och om igen samt dagdrömmer om sommarlov) och plötsligt tittar på klockan och inser:   OH MY GOOOOD jag måste rusa till spårvagnen, samtidigt som du tittar dig i spegeln och åter igen skriker OH MY GOOOOOOOOOOOD fast denna gång av en helt annan anledning.   Hur farligt kan det vara, kanske ni nu tänker.   Weeeell...

Stora bögfesten är igåååång

Gaymasen - 15 May 13 kl. 13:06

      Eurovision, detta underbara spektakel har äntligen dragit igång igen. Är lite besviken att jag inte hann med att köpa en biljett till finalen, men får sitta här hemma i soffan och tjoa istället. Imorgon är det semifinal 2 och på lördag finalen.

Ja eller nej?

Gaymasen - 14 May 13 kl. 12:16

    Nå, skulle du?   Jag vettetusan alltså. Klart man vill veta hur det slutar och hur livet kommer fortlöpa, men samtidigt - vill man verkligen det?

Vart hämtar jag ut världens bästa pojkvän-diplomet?

Gaymasen - 12 May 13 kl. 12:46

  I helgen har jag varit helt ledig. Inte en endaste tanke på studier. Vad jag hittat på för roligt?

Vinnarna av hitta.se-tävlingen

Gaymasen - 12 May 13 kl. 12:21

  Grattis Susanne till 1:a-priset, du har vunnit 400 kronor hos Nelly.com.   Grattis Mallan till 2:a-priset, du har vunnit 200 kronor hos Nelly.

Gårdagens energislukare

Gaymasen - 11 May 13 kl. 13:37

  Angående gårdagens dilemma, hurvida jag skulle köpa den blå eller oranga skjortan, så blev det den blåa. Kanske köper den oranga också men börjar med den blå. Tack för ert smakråd, hehe.

Help me decide

Gaymasen - 10 May 13 kl. 15:32

  Okej. Vet inte varför rubriken blev på engelska men allt låter så mycket bättre på engelska helt enkelt.   "Hjälp mig bestämma", hur töntigt låter inte det liksom?

Bära eller brista men nu tusan är det snart sommarlov

Gaymasen - 09 May 13 kl. 12:26

  Då var stunden inne. Dan före dopparedan. Imorgon är det första tentan i fysiologi, farmakologi och biokemi som gäller.

Förbaskade härmapor

Gaymasen - 08 May 13 kl. 11:06

  Är det bara jag eller visst vill man vara unik i sin klädstil och inte att andra ska gå runt i likadana kläder?   Ni vet när man möter någon på stan som har likadan jacka som en själv och man bara VEM TROR DU ATT DU ÄR? VA VA VAAA?

Det blondaste jag kan ha gjort genom åren

Gaymasen - 06 May 13 kl. 13:37

      Ibland har man gjort saker som man inte kan annat än skratta åt. Ni vet saker där man känner sig blondare än blondast.   En av dessa grejer jag gjort var på gymnasiet.

Penetrera mig hårt. Med ett järnrör. Genom skallen. Tack. // TentapluggarN

Gaymasen - 05 May 13 kl. 11:24

  Igår trodde jag att det var måndag. Det är lite så livet ser ut som student. Åtminstone när det kommer till tentapluggsperioder, då existerar inte ens ordet helg.

Tanke: köpa jeans. Impuls: köpa allt annat än jeans.

Gaymasen - 04 May 13 kl. 11:42

  Det är tentaplugg som gäller nu. Nästa fredag har vi deltenta ett i Fysiologi, Farmakologi och Biokemi.   Min spontana tanke inför tentaplugget är att jag ska unna mig själv med att shoppa massor efter att tentan är skriven, som en klapp på axeln att jag varit duktig och liksom som ett lockbete att you can dooo it!

Run Forrest Ruuun

Gaymasen - 02 May 13 kl. 12:16

  Jag velade fram och tillbaka vad jag skulle köpa i present till pussen när han fyllde år igår. Sen när jag kom på den ultimata presenten (Boxee-boxen) så var det bara det att jag inte kunde göra mig av med pussen på något vis och köpa presenten utan att han inte skulle kunna ana vad det var för något (tekniknördar ni vet).   Hm.

Älsklingens halvvägs-till-50-årsdag

Gaymasen - 01 May 13 kl. 19:06

  Hurra hurra hurra hurraaa!   Idag fyller min andra hälft 25 år. Eller halvvägs till 50 som jag retar honom och säger, höhöhö.

Nu blev tacos ännu roligare att äta

Gaymasen - 30 Apr 13 kl. 16:08

  Som vi alla vet är ju inte köttbullar det typiskt svenska längre, utan det är ju tacos. Inget svenskt hushåll utan tacos en gång i veckan, typ.   När jag fyllde år fick jag av mami en tacobricka som jag såååå länge letat efter och velat ha.

Vill också bli en Dr Mas

Gaymasen - 29 Apr 13 kl. 11:26

      Alltså, den bilden?! HAHAHAHA.   Sen när jag såg vad han hette brast jag ut i ännu högre skratt - Doktor Mas.

Finn ett fel

Gaymasen - 28 Apr 13 kl. 13:37

      Kan ni finna ett fel med bilden ovan?   Inte den bästa bilden men något udda kanske ni lägger märke till?                 Tadaaa!

Födelsedagsfest med chokladfontän och bögklubb

Gaymasen - 27 Apr 13 kl. 12:06

  Igår fyllde finfina vännen Malin år och det firades med middag och fest. Supersmarrig mat bjöds det på. Smaker jag inte har smakat tidigare direkt.