Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: Hannahs blogg på VeckoRevyn

Blogginlägg från Hannahs blogg på VeckoRevyn

Nä nu slutar jag.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 24 Oct 11 kl. 16:48

Ja, det här blir ju inte så himla dramatiskt ändå, så lite som jag bloggat på senaste blir det ju knappt någon skillnad. Att jag slutar blogga alltså. För det gör jag nu.

SVAAAR!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 13 Oct 11 kl. 16:48

Kan du inte berätta mer om dina tatueringar, meningar med dem och så? =) /Hanna SVAR: Asså… Jag vet inte riktigt vad det är, men jag drar mig verkligen för att göra det. Jag älskar ju mina tatueringar, men jag är på något sätt så sjukt osugen på att få dem synade under lupp av andra.

Fluffed eller fucked

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 13 Oct 11 kl. 14:59

Ja, nej här har det ju inte bloggats så friskt. Jag kan väl säga så här att jag inte mår tipp topp just nu. Det pågår ju en friskt debatt om detta just nu, ska man blogga om hur dåligt man mår eller ska man låtsas som att allt är helt jävla perfekt hela tiden?

P-hit o dit.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 30 Sep 11 kl. 17:56

En fråga bara innan vi går vidare. Det handlar om p-medel. Ett jävla gissel kan det vara, det har jag skrivit om många gånger.

JAG LOVAR ATT SVARA PÅ ALLT

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 29 Sep 11 kl. 18:02

Slängpuss. Hej mina fina trogna fantastiska läsare som är här trots noll komma noll aktivitet. Jag går igenom lite grejer och har helt enkelt inte känt för att blogga.

P-hit o dit.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 29 Sep 11 kl. 17:56

Hej mina fina trogna fantastiska läsare som är här trots noll komma noll aktivitet. Jag går igenom lite grejer och har helt enkelt inte känt för att blogga. Vi hoppas att detta ändras från och med nu va.

Vad är egentligen manligt, och varför är det så?

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 21 Sep 11 kl. 15:41

Åh fyfan vilket jävla BRA projekt, det här Machofabriken som de har dragit igång på en skola i Gnesta. Lyllos de eleverna, som får sina åsikter och känslor om och attityder kring manlighet ifrågasatta. De kommer ligga steget före alla andra vad det gäller jämställdhet kan jag säga.

Dagens rubrik…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 19 Sep 11 kl. 15:27

…sprider sig som en löpeld på Twitter, Facebook och bloggar – och platsar givetvis även här. Fantastiskt kul!

Klamydiadagen.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 12 Sep 11 kl. 21:57

Bästa kommentaren från idag, wohooo: Hej Hannah! Ville bara tala om för dig att idag, när det är klamydiadagen, anordnade skolsköterskan på min gymnasieskola så att man fick komma å testa sig och uppmanade oss elever att testa oss. Till en början ville varken jag eller mina tjejkompisar testa oss, vi trodde det skulle vara jätteläskigt, men till slut kom vi överens om att göra det i alla fall!

Naaaaw.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 07 Sep 11 kl. 08:09

Asså Jonas Gardell och Mark Levengood har gift sig. Vid en strand. Med Mona Sahlin som vigselförrättare.

Fjällvandrarn…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Sep 11 kl. 17:36

Så här har jag tillbringat min helg. På en fjälltopp i snålblåst. Harmoni i själen.

Förra veckans klipp…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Sep 11 kl. 08:09

På NRJ förra veckan lät det så här: http://www.nrj.

Har du lätt eller svårt med ze orgazzzmz?

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 31 Aug 11 kl. 17:52

Att få orgasm är faan inte lätt. För vissa. För andra är det ju faktiskt det.

Salong Betong

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 30 Aug 11 kl. 07:14

Som jag nämde var jag ute på Salong Betong en eftermiddag förra veckan. Det är lika mysigt att tatuera sig som att bara hänga. Med Annie bland annat som är stjärnan som tatuerar på min kropp.

En lite suddig bild…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 25 Aug 11 kl. 11:49

…är ändå en bild. Här på mig, Lisen och Josefin från CHIC’s galej på Berns igår.

What’s up då?!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 24 Aug 11 kl. 08:48

Här är det full rulle. Drömde inatt att jag fick jobb på SvD i Strömstad, men så är inte fallet. Sen sist har jag fördrivit min tid med att: Föreläsa för Durex säljarkår om ungdomar och kondomanvändning.

Sexstrejkande pojkvän…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 22 Aug 11 kl. 10:50

Förra vecka gästade jag som vanligt Knappen och Hakim på NRJ. Tycker det är skönt när hösten likosm har kommit igång på riktigt med alla rutiner. NRJ är en av mina favoritrutiner, inte för att Knappen och Hakim är helt sjuka i huvudet, både på bra och dåliga sätt – utan för att jag får både en morgonbussresa och en schysst promenad de morgnarna.

Porrpeople…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 19 Aug 11 kl. 11:56

Har fått en fråga från en tjej som oroar sig över sin snubbes porrvanor. Eller oroar och oroar, hon stör sig som fan helt enkelt. Det är säkert många av er som känner igen sig.

Värdelöst vetande…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 18 Aug 11 kl. 10:38

Hörde på radio häromdagen att dagen då flest per ändrar relationsstatus från ”I ett förhållande” till ”singel” på Facebook är… första måndagen i december På radion nämndes julklappsångest som möjlig orsak, men jag vet inte jag… Känner fan ingen son GJORT SLUT pga julklappsångest. Känns lite drastiskt, eller? Nä, jag ger mig inte på någon närmare analys av detta.

Idag på P3!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 17 Aug 11 kl. 09:26

Idag måste ni bara lyssna på P3 mellan 12-17! De kör en specialsändning med bland annat Timbuktu som programledare, för att uppmärksamma svältkatastrofen på Afrikas Horn. Som en Musikhjälpen i miniatyr kan man säga.

Vet inte vad som hände med den fina bilden…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 16 Aug 11 kl. 09:20

…men förra veckan var det säsongsstart hos Knappen och Hakim på NRJ, där jag alltså gästar en gång i veckan och svarar på frågor. Kul kul är det! Men i alla fall.

Ovanligt snabbt svar…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 15 Aug 11 kl. 16:16

Men det är bara för att det var en så enkel fråga: Vad har du för storlek på din LV Neverfull? Är det MM eller GM? Tack!

WOW!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 15 Aug 11 kl. 10:59

Vilken festival! Var ni där? HUR bra var Prince?

GIRLS!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 10 Aug 11 kl. 11:09

Det är så mycket som är rätt med det här klippet att jag inte vet var jag ska börja. Beyoncé är fan vår tids största STJÄRNA. Kolla ba hur hon levererar sång, dans, feeling och ben i ett så jävla ballt och samtidigt smäktande paket.

Lite omvänd ordning kanske…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 09 Aug 11 kl. 10:05

Man kan säga att den här bloggen har haft lite semesterstängt kan man säga… Det skulle jag nog upplyst om innan kanske, men men. Det kom oförberett. Men nu är jag back in town och försöker sakta men säkert smyga tillbaka till vardagen.

Om du missade…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 27 Jul 11 kl. 09:59

Förra tisdagen körde ju Petter och Vanessa Falk ”Stockholm i mitt hjärta” på Allsången.

Mer kåt, mindre kåt, lika kåt?

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 26 Jul 11 kl. 14:44

Den här går ut till er som är, eller har varit för den delen, i ett förhållande. Ni vet att det är mycket som ska synka för att det ska funka. Humor, värderingar och inte minst sexlust.

Fittgipset booorta!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 25 Jul 11 kl. 14:01

Asså, sån LÄTTNAD att bli av med den riktigt jävla illaluktande gipsklumpen som tyngt min högerhand i tre veckor. Och då kom jag ändå lindirgt undan, tänk de som får gå i månader… Eeeuuw. Men nu är fittgipset alltså väck!

Tystnad.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 25 Jul 11 kl. 10:11

Har som alla andra suttit helt uppslukad av allt som hänt i Norge. Så sorgligt, så ofattbart. Idag hedrar vi de döda, deras anhöriga och hela vårt grannland med en tyst minut klockan 12.

Allsång, still in the gips…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 20 Jul 11 kl. 11:57

Efter några dagars semester är jag tillbaka i Stockholm, passande nog drog jag direkt till Allsång på Skansen där jag peppade och stöttade Petter och framförallt Vanessa Falk som framförde just ”Stockholm i mitt hjärta”. Fan visst blev man lite kär i stan… Tills jag hittar det på Youtube kan ni hitta klippet HÄR. Här är jag backstage med Storken från grymmaste musikbloggen The Soul Lounge, som även DJ:ade för kvällen.

Mount up!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 14 Jul 11 kl. 09:04

Det verkar som att många av er tycker att det här med ridning är lite av ett ok, asså en jobbig jävla grej. Inte att göra det, utan att veta hur man ska göra det. Såklart finns det inget rätt eller fel, alla gillar olika, det finns massa olika sätt att göra det på – ja, man få helt enkelt testa sig fram!

Grillfezzt!

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 12 Jul 11 kl. 11:33

Så vad hände i helgen? Såå himla god grillmiddag, that’s what hände! Ica hade ordnat med kock på världens mysigaste hemmamiddag.

Söndagsgung

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 10 Jul 11 kl. 11:44

Idag tvättar, städar, jobbar och promenerar jag till Nimo ft. Näääk och Kaliffa och skönaste ”Gungar fram”. Och nu finns det äntligen en video till den!

peppad som en rauk.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Jul 11 kl. 16:18

Nu sitter jag på mitt hotellrum på Gotland, efter den kanske kortaste flygresan i mitt liv. Pling sa det så stängdes bältesskylten av och man fick braka bak stolen och börja snarka. Pling sa det efter tio minuter och vi fick snällt fälla upp stolsätena inför landning.

Skam den som ger sig

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 06 Jul 11 kl. 10:27

Yeay! Lyckades efter några små om och men tillslut utföra en manikyr på mig själv, med höger hand gipsad. Jag menar, vad är det för vits att ha rött gips om man inte har matchat nagellack liksom?

Sexskola

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 05 Jul 11 kl. 17:44

Jo hörrni på tal om sexualundervisningen i skolan (som jag ska diskutera på torsdag i Almis)! Jag vill ju SÅKLART höra era tankar om saken! Hur var/är sexualundervisningen i din skola?

Aj fan…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 04 Jul 11 kl. 13:31

Ooops. Vilken dramatisk helg. Det hände en liten olycka här och min hand/arm ser ur så här.

På tal om söt…

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 28 Jun 11 kl. 07:56

Åh det var någon som tyckte jag var söt på bilden i det förrförra inlägget. Asså gud så gulligt = jag jätteglad. Men när man talar om söt och gullig är det svårt att inte nämna Newkid.

En dag.

Hannahs blogg på VeckoRevyn - 27 Jun 11 kl. 08:43

Läste den här totalt megahajpade boken One Day, eller En Dag på svenska, när jag var på vischan förra veckan. Den har blivit så överöst med faantaastiska recensioner PLUS är helt sinnessjukt frontad på pocketshop PLUS rekommenderad av vänner. Och en kärlekshistoria som är SÅ hajpad måste ju vara bra, tänkte jag.