Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: ISABELLE STRÖMBERG

Blogginlägg från ISABELLE STRÖMBERG

mitt favoritschampo och balsam!

ISABELLE STRÖMBERG - 15 Dec 15 kl. 17:46

tjenare bloggen! jag har precis varit och hämtat ut paket på posten, och innehållet är schampo och balsam som jag beställde i helgen. älskar verkligen dessa bjässar från bed head som gör underverk för det slitna håret!

waffles

ISABELLE STRÖMBERG - 15 Dec 15 kl. 13:52

detta är alltså min lunch idag. frasiga och nygräddade våfflor med nutella, vispad grädde och jordgubbssylt. kan det bli godare?

winter is here

ISABELLE STRÖMBERG - 14 Dec 15 kl. 13:15

var precis ute i snön och lekte lite påväg till affären. försökte göra en snöboll och kasta på jimmy men det gick inte så bra med den lilla snö som fanns haha. och jäklar vad kallt det blivit bara på någon dag, brrr!!

tredje advent

ISABELLE STRÖMBERG - 13 Dec 15 kl. 12:29

godmorgon! jag vaknade precis, tog en rejäl sovmorgon idag och har verkligen sovit som en stock hela natten. så skönt!

XMAS TREE

ISABELLE STRÖMBERG - 12 Dec 15 kl. 18:09

måste bara visa er hur snygg vår julgran här hemma är!! känner mej stolt över min första egna julgran och riktigt snyggt med helvitt. tyvärr ligger inga julklappar under den ännu, men det kommer!

video games

ISABELLE STRÖMBERG - 11 Dec 15 kl. 21:00

sitter och lirar lite xbox med pöjken min, en riktigt mysig tv-spels kväll ikväll alltså håller på att klara ut dead island riptide. sjukt läskigt spel haha, man är typ på en ö som ockuperas av zombies så man ska gå runt och slåss med dom och försöka överleva osv. men skoj är det!

dagens selfie

ISABELLE STRÖMBERG - 10 Dec 15 kl. 17:48

har inte så mycket att dela med mej av just nu, så bjuder på en selfie från idag så länge!

straight outta the shower

ISABELLE STRÖMBERG - 10 Dec 15 kl. 10:24

godmorgon solstrålar jag hoppar runt i min lägenhet och spelar hög musik och är på riktigt bra humör! steg precis ut ur duschen och ska snart hoppa i min mjukisdress. har ett möte senare idag men fram tills dess ska jag bara slappa!

eat freshhh

ISABELLE STRÖMBERG - 09 Dec 15 kl. 16:46

halloj!! kom precis hem och fryser som ett as. vet inte vad det är med mej idag men har känt mej genomfrusen hela dagen var och käkade med jimmy på subway innan, var sjukt sugen på det!

frukost

ISABELLE STRÖMBERG - 08 Dec 15 kl. 10:15

godmorgon! sitter och käkar frukost som består utav två limpskivor med smör, smält ost och grillkrydda på och multivitamin att dricka. nyttigare eller godare än så här blir det inte för mej!

ho-ho-ho

ISABELLE STRÖMBERG - 07 Dec 15 kl. 21:36

ska precis till att hoppa ner i min mjuka säng, tidigt som en pensionär. är sjukt mätt och trött! har käkat massa pepparkakor och druckit glögg ikväll och hängt upp dom sista kulorna i granen.

Boo Bass – Pogo

ISABELLE STRÖMBERG - 06 Dec 15 kl. 18:45

andra advent

ISABELLE STRÖMBERG - 06 Dec 15 kl. 12:07

godmorgon på den andra advent! jag käkar en riktigt julig frukost som består utav mannagrynsgröt. så himla gott!!

cooking dinner

ISABELLE STRÖMBERG - 05 Dec 15 kl. 18:41

hänger vid min nyfunna vän spisen och lagar ihop en snabb middag till mej och min man haha gjorde en deal med jimmy att jag lagar maten om han springer i stan och handlar en ljusslinga till julgranen så vi kan pynta den ikväll! jag pallade verkligen inte trängas med alla människor i stan, och det var tydligen kaos-mycket folk idag. så jag står bra här i köket istället!

var på mall of scandinavia igår!

ISABELLE STRÖMBERG - 05 Dec 15 kl. 14:04

hejsan vänner! hoppas ni mår bra jag mår finfint, och visst är det skönt med helg! jag tänkte lägga upp lite bilder från igår, då jag, sebbe och ante tog deras bil till nybyggda mall of scandinavia som är nordens största köpcenter!

true passion lip color

ISABELLE STRÖMBERG - 04 Dec 15 kl. 11:59

fick hem ett paket med bud här om dagen, och i paketet fanns dessa smarriga läppstift från lumene! otroligt mjuka läppstift som känns väldigt bekväma att bära på läpparna. favoriterna blev direkt nude och den mörkröda färgen som satt som en smäck.

har handlat en julgran + pynt!

ISABELLE STRÖMBERG - 03 Dec 15 kl. 14:23

pjuh! äntligen har jag fått tag på en vit och fin julgran! plus lite pynt som jag handlade idag nu ska jag bara försöka sätta upp skiten haha… men det kan väl inte vara så svårt?

fyllde mina läppar igår (före/efter)

ISABELLE STRÖMBERG - 02 Dec 15 kl. 15:32

hann inte berätta detta igår men jag var förbi STHLM skin i liljeholmen igårkväll för att få mina läppar fyllda av superduktiga sandra! det var ju nästan ett år sedan jag fyllde mina läppar sist!! sjukt längesedan, och ändå hade jag rätt mycket material kvar i läpparna så fyllde bara på lite.

första luckan i julkalendern

ISABELLE STRÖMBERG - 01 Dec 15 kl. 16:45

idag är det ju 1:a december, och alltså dags att öppna den första luckan i julkalendern! självklart har jag en chokladkalender precis som när man var liten har haft det varje år haha, känns som en självklarhet när det är december! ska försöka hålla mej ifrån att smygäta alla chokladbitarna på samma gång… och julkalendern på tv har väl börjat också?

my new shoes

ISABELLE STRÖMBERG - 01 Dec 15 kl. 12:28

här är mina nya skor som jag köpte igår! som ni ser liknar dom ju mina gamla väldigt mycket, vilket är precis varför jag köpte dom hehe hade lite svårt för sulan först att den var så “taggig” typ men nu tycker jag faktiskt att det är snyggt! måste dock köpa en impregneringsspray innan dom är redo att invigas.

julshopping i city

ISABELLE STRÖMBERG - 30 Nov 15 kl. 16:41

hej på er! jag kom precis hem efter en sväng i stan. tänkte handla lite julklappar bland annat men som vanligt är det mycket svårare än man tror och man kommer oftast hem tomhänt eller med saker till sej själv, som jag gjorde idag haha.

selfie

ISABELLE STRÖMBERG - 29 Nov 15 kl. 17:43

sitter och kikar på jävulen bär prada som går på tv3. riktigt bra film som det var längesedan jag såg! strax tänkte jag och jimmy gå och köpa hem lite thaimat.

första advent!

ISABELLE STRÖMBERG - 29 Nov 15 kl. 11:48

godmorgon vänner! hoppas ni haft en underbar helg det har jag verkligen. och idag är det första advent!

30% hos imso – Black friday

ISABELLE STRÖMBERG - 27 Nov 15 kl. 16:06

Idag är det black friday årets största shopping dag typ därför har massa olika butiker massa erbjudanden, imso har idag 30% på ALLT bra va? klicka här för att komma till deras hemsida och klicka hem era favoriter. Ni hittar plaggen här: 1 här  2.

teenage mutant ninja turtles the ultimate collection

ISABELLE STRÖMBERG - 27 Nov 15 kl. 13:34

hallå mina sköna! fredag idag alltså, hoppas ni är redo för helgen! jag sitter och mysläser lite och längtar tills min babe kommer hem från jobbet så vi kan hitta på något skoj!

rensar lådor…

ISABELLE STRÖMBERG - 26 Nov 15 kl. 17:08

har lyckats ställa till med lite kaos på golvet i min “blogghörna” eftersom jag fick för mej att riva ut allt i lådorna och rensa och sortera. och det är ju såna här gånger man hittar massvis med skoj!! i den lådan jag håller på med nu där det mest bara finns gamla papper och räkningar, hittade jag massa gamla skolfoton där både jag och jimmy är med eftersom vi gick i samma klass i grundskolan!

LISTA

ISABELLE STRÖMBERG - 26 Nov 15 kl. 10:50

Årstid: höst och vinter! iallafall just nu haha, det kanske ändras när snön väl kommer och man börjar klaga på kylan. Dag: typ ingen skillnad på dagarna för mej.

FAVORIT….

ISABELLE STRÖMBERG - 26 Nov 15 kl. 10:50

Årstid: höst och vinter! iallafall just nu haha, det kanske ändras när snön väl kommer och man börjar klaga på kylan. Dag: typ ingen skillnad på dagarna för mej.

tillbaks för att stanna

ISABELLE STRÖMBERG - 25 Nov 15 kl. 16:10

kom precis hem efter att ha varit på ett möte det gick väldigt bra! känns så skönt att jag äntligen börjat ta tag i bloggen igen, ibland behöver man en lång paus för att kunna hitta tillbaks. och jag var verkligen less på att blogga ett tag men nu känns det mycket bättre och jag har fått tillbaks min inspiration.

my kind of inspiration

ISABELLE STRÖMBERG - 25 Nov 15 kl. 09:20

godmorgon!! hoppas ni har sovit gott det har jag! dock skulle jimmy upp så jäkla tidigt till jobbet idag, och eftersom jag för det första är lättväckt som fan på morgonen och kan sedan inte somna om när jag väl vaknat, så har jag varit vaken sedan kl halv 6 typ.

gåsmamman

ISABELLE STRÖMBERG - 24 Nov 15 kl. 14:41

här kommer några bilder från förhandspremiären av den svenska thrillerserien “gåsmamman” som jag och sebbe var på igår. jag älskar ju såna svenska thriller och kriminalserier! de två första avsnitten visade dom, och det räckte för att jag skulle fastna helt och jag kan knappt vänta till nästa avsnitt!

förkyld!! :(

ISABELLE STRÖMBERG - 23 Nov 15 kl. 11:45

åhhhh… självklart har jag lyckats åka på den förbannade förkylningen som alla verkar gå runt med. kände redan igår att jag var krasslig och hostade och snorade. och idag är det knappast bättre… fan har precis duschat och håller på att torka håret.

julklappstips – daniel wellington

ISABELLE STRÖMBERG - 22 Nov 15 kl. 18:27

här kommer lite julklappstips från mej! eftersom det bara är en månad kvar till jul så är det god tid att börja shoppa julklappar, så man slipper stressen dom sista dagarna innan julafton (som man typ ändå alltid lyckas med haha). och något som passar att köpa till i stort sett alla är en riktigt snygg klocka!

harry potter – extended version?

ISABELLE STRÖMBERG - 21 Nov 15 kl. 21:02

myser i soffan och kollar på harry potter och hemligheternas kammare. brukar alltid kolla på dom första harry potter-filmerna dubbad på svenska eftersom man vuxit upp med det och det blir så jäkla roligt, men nu fick det bli originalspråk. tror faktiskt det är första gången jag ser just denna på engelska och inte dubbad haha!

body flight STHLM

ISABELLE STRÖMBERG - 20 Nov 15 kl. 16:17

här kommer lite mer om flygturen vi tog idag! jag och jimmy drog alltså till bromma flygplats för att gå till body flight sthlm och flyga i en vindtunnel! sjukt häftigt!!

har precis testad bodyflight!

ISABELLE STRÖMBERG - 20 Nov 15 kl. 14:26

jag och jimmy har precis testat på bodyflight!! helt galet haha lägger upp bilder och berättar mer är jag kommer hem!

gör enkla vitlöksbröd som kvällsnack!

ISABELLE STRÖMBERG - 19 Nov 15 kl. 17:16

haha “isabelle’s kök” här då! ett tips på kvällssnack eller bara lite extra gott till maten. sjukt enkla men fett goda vitlöksbröd!

powerwalk i spökdimman

ISABELLE STRÖMBERG - 18 Nov 15 kl. 13:58

brrrr!! fyfan vad kallt det är! inte konstigt att alla blir förkylda nu.

finbesök!

ISABELLE STRÖMBERG - 17 Nov 15 kl. 19:34

har finbesök av sebbis som kom hit och överraskade med lite öl och vin som vi dricker samtidigt som vi kollar på roliga videor och snackar massa! hur mysigt som helst vi ska snart gå och handla och sedan tänkte vi laga någon god middag här hemma. får se vad det blir, är lite sugen på kyckling faktiskt!