Bloggkategorier:

Humor (15)

Djur (12)

Feminism (11)


Du läser nu utdrag från bloggens senaste inlägg. För alla inlägg besök bloggen: KevinsCorner - 18 år och pappa

Blogginlägg från KevinsCorner - 18 år och pappa

What the f*ck!?

KevinsCorner - 18 år och pappa - 11 Jan 11 kl. 19:09

Vad är det ni läsare vill egentligen? Gnälla? Gör det då hos någon annan då!

Daniella Gästbloggar !

KevinsCorner - 18 år och pappa - 11 Jan 11 kl. 17:45

hejhopp alla kevins fans ! hur mår ni idag ? själv mår jag toppen !

Feelings..

KevinsCorner - 18 år och pappa - 11 Jan 11 kl. 00:12

Snälla, kan ni släppa det där med kondomer? Ja, jag har fattat vinkeln att ni inte gillar det..jag har väldigt dåligt med pengar för att jag fick aldrig mitt studiebidrag som jag skulle få den sista december, jag vet att det finns på ungdomsmottagningar men vi har ingen här i Västerhaninge, tror jag i alla fall.

Out of ideas

KevinsCorner - 18 år och pappa - 10 Jan 11 kl. 19:44

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva för nåt så jag låter er läsare bestämma om vad jag ska skriva om i de 3 nästa inläggen :)Det kan handla om vad som helst!Jag kollade en blogg som var lite kul att läsa, eller ja, faktiskt två bloggar. Checka in dom, dom är bättre på att uppdatera än vad jag är oxå ;)http://daniellarebecka.

Lite om idag

KevinsCorner - 18 år och pappa - 10 Jan 11 kl. 19:19

Tjena allihopa! :)Trist dag har det varit, har sovit nästan hela dagen, kanske därför den har vart trist. Gick till skolan idag, kunde inte sova på hela natten, så jag var uppe hela natten och ska gå till skolan, det funkar inte så bra, när man inte har kunnat sova på två dagar nästan hehe..

Todays questions..

KevinsCorner - 18 år och pappa - 08 Jan 11 kl. 14:00

hej, en fråga! Bor du ensam eller med din mamma? kramJag bor hos min mamma, med min bror, min lillasyster och morsans kille såklart :)läste på micahs blogg attt hon har blivit överfallen igen!

Första och sista inlägget för idag

KevinsCorner - 18 år och pappa - 07 Jan 11 kl. 21:22

Ni kanske vill veta varför jag inte har skrivit så mycket, skitsamma om ni inte vill veta, ni behöver inte läsa. Men jag har vart lite upptagen med att ta hand om Kelly OCH Mikaela, det är typ som en plikt som pappa och pojkvän. Sorry, men man har inte alltid tid över, även om man önskade det.

Bloggmail

KevinsCorner - 18 år och pappa - 07 Jan 11 kl. 19:34

Nu har jag skaffat en bloggmail som ni kan maila till:kevinscorner.blogg@live.

Gå o lägg er!

KevinsCorner - 18 år och pappa - 06 Jan 11 kl. 02:58

Man kanske ska passa på att gå o lägga sig strax, måste tvätta lite kläder idag ju, snart fullt i tvättkorgen här jö!http://www.youtube.

Some questions for you guys and ofc answers..6/1 2011

KevinsCorner - 18 år och pappa - 06 Jan 11 kl. 02:54

varför svarar du inte på kommentaren om att mikaela inte behöver vara gravid trots svagt positivt?Jag vet inte, har inte tänkt på att jag inte gör de..antagligen för att vi inte är 100% säkra ännuvarför låter du henne köra så med dig?

Haha okej..?

KevinsCorner - 18 år och pappa - 05 Jan 11 kl. 19:52

''hon behöver ej vara gravid för hon har illamående, sen så tar det upp till 2 månader som resterna är kvar i kroppen efter att man fött barn har 2 st så jag vet, känns som ni båda bara söker uppmärksamhet, tror inte ens din tjej har gjort nåogt test .. så känner jag o andra på bdb .. ni vill bara ha fler läsare'' Jaha så hon har inte gjort ett test, hur kan du veta det när du inte ens var med?..

Några frågor såhär på morgonen

KevinsCorner - 18 år och pappa - 05 Jan 11 kl. 12:34

Hej ! En liten fråga bara, har Kelly typnågra Mellan namn?Ja, hon har Rose och kommer även få Isabelle :)Spelar du World Of Warcraft?

Nu sover lilla Kelly i pappas famn igen, M...

KevinsCorner - 18 år och pappa - 04 Jan 11 kl. 17:46

Nu sover lilla Kelly i pappas famn igen, Mikaela och jag har precis badat Kelly. Hon är jättenöjd, hon snarkar lite oxå. Mikaela sitter vid datorn (och bloggar?

Dagens frågor 4/1 2011

KevinsCorner - 18 år och pappa - 04 Jan 11 kl. 16:45

Hur känns det o hur tänker du/ni när till och med bloggläsareoroar sig över hur Kelly har det o anmäler till socialen?Jag tycker det är fjantigt att vissa gör så, lägger i sig i våra liv så seriöst. Jag kan säga att Kelly har det väldigt bra, hon sover just nu och hon är hur nöjd som helst.

Om min pappa..

KevinsCorner - 18 år och pappa - 04 Jan 11 kl. 00:17

Jag kommer lägga in ett inlägg om min pappa lite senare för det va ganska många som ville veta hur han dog.

The questions of the day! 4/1 2011

KevinsCorner - 18 år och pappa - 04 Jan 11 kl. 00:13

Hej Kevin! Vilken är din största fobi? :)Min störta fobi är nog sprutor, jag HATAR verkligen sprutor ^^,Läser du någon blogg ?

Föräldrar

KevinsCorner - 18 år och pappa - 03 Jan 11 kl. 23:53

Nu vill jag prata med en person som tog upp min mamma på en av kommentarerna jag godkände..Seriöst, ge fan i att ta upp min mamma! Min mamma är en underbar mamma och hon har uppfostrat både mig, min bror och min lillasyster väldigt bra, en snällare mamma kan man inte hitta!

Life is hard, even when you dont try to understand why

KevinsCorner - 18 år och pappa - 02 Jan 11 kl. 21:12

Привет всем!Jag vet att Mikaela är gravid och jag känner väl inte så mycket just nu, precis denna sekund..men det är sånt man får räkna med när man inte använder kondom och sådär.

The questions of the day

KevinsCorner - 18 år och pappa - 02 Jan 11 kl. 17:51

Hej ni hade ju ristat in M & K kommer det gå bort någon gång ?Hej! Jag vet inte riktigt, men det kommer det säkerligen att göra, för det är så ytligt :) Såg du dom live i Sthlm?

The QuestionS of the Day!

KevinsCorner - 18 år och pappa - 01 Jan 11 kl. 17:07

Hur lång är du?Jag är 181 cm lång Vill du ha mer barn? Ja, det vill jag men inte just nu :) Hur gammal e du?

Spel

KevinsCorner - 18 år och pappa - 01 Jan 11 kl. 16:00

En ny Tomb Raider kommer ut snart, jag längtar som F*N efter det! Det spelar sig visserligen innan allra första spelet kom ut men det ser riktigt bra ut, fast det är lite tråkigt att de har gjort om Lara Croft så mycket, men det är kanske så hon ser ut när hon var mycket yngre höhö :)Hoppas det är en bra story på det.

Svar på frågestund 31/12-10

KevinsCorner - 18 år och pappa - 01 Jan 11 kl. 11:02

Asså har du ingen annan t-shirt att ha på dej eller? Du använder bara den, iaf på kortJo det har jag, men det är en tröja jag gillar så jag har den på mig rätt så ofta antar jag.Vad tycker du om det tyska bandet Tokio Hotel?

Min pappa

KevinsCorner - 18 år och pappa - 01 Jan 11 kl. 03:16

Jag måste bara säga att jag kommer inte svara på frågor om min pappa, för det är alldeles för personligt tycker jag. Så ni behöver inte fråga mer om det. Tyvärr men så är det :)Ett foto jag har på min pappa, målade ramen efter Djurgårdens färger, eller iallafall försökte..

A few pictures

KevinsCorner - 18 år och pappa - 01 Jan 11 kl. 03:04

Några bilder från idag, på mig, Kelly, mitt rum och två saker från hockeyn från förr :)Jag busar med KellyFörsöker busa med Kelly, men hon tittar på mig som ett frågetecken :)Haha Kelly tittar på mig och undrar ''WTF is he doing!?'' ^^,Mina hockey handskar jag använde, storlek 14, de största handskarna jag kunde få tag på, passar perfekt! :)En gammal bild på mig när jag spelade med 93:orna..